Значајно ћемо повећати плате у здравству

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ћемо и ми морати значајно да повећамо плате запослених у здравству, као што је то урадила Румунија, како сви здравствени радници не би отишли да раде у Немачку.

Не знам више ко шта тражи од мене

Председник Александар Вучић приметио је данас да неки у Србији тврде да је крив што је спречено чланство Kосова у Интерпол, па су уследиле таксе, док га други оптужују да издаје Kосово.

Дајте ми тог ко може да промени став САД о независности KиМ

Да ли је било ко очекивао да ће САД променити став по питању косовске независности, запитао је данас председник Алексдандар Вучић у одговору на питање новинара о ставу Доналда Трампа да нормализација односа са Приштином подразумева међусобно признавање Србије и Kосова.

Не знам како да коментаришем Сергеја Трифуновића

Не знам какав коментар да дам, а да и даље звучим озбиљно и одговорно, рекао је данас председник Србије Александар Вучић одговарајући на питање новинара да прокоментарише видео снимке Сергеја Трифуновића, председника ПСГ-а, на којој наздравља и симулира конзумирање наркотика.

Kад тајкун, Ђилас, најављује социјалдемократску странку

Председник Александар Вучић изјавио је данас да нема ништа против састанка лидера опозиционог Савеза за Србију Драгана Ђиласа и македонског премијера Зорана Заева и додао да је већи проблем то што је Ђилас, који је, каже, највећи капиталиста, најавио формирање социјалдемократске странке.

Србија неће штитити злочинце, али за Битићије потребни доказ

Србија неће штитити никога ко је чинио злочине, али су потребни докази да делује, рекао је данас председник Александар Вучић, поводом разговора са делегацијом америчких сенатора у Минхену који се тицао и случаја Битићи.

За 2,5 године права "револуција" у нашим болницама

За Институт за мајку и дете у Београду биће издвојено 263 милиона динара, за изградњу новог стерилног блока, односно одељења за трансплантацију коштане сржи, најавио је данас председник Александар Вучић, после обиласка те установе.