Услови коришћења

ДОБРО ДОШЛИ У АПЛИКАЦИЈУ "vucic.rs"

"Коришћењем било ког дела апликације “vucic.rs" портала прихватате сва актуелна правила коришћења. Корисници су дужни да редовно читају правила коришћења, те се сматра да су корисници континуираним коришћењем апликације “vucic.rs" портала, или било којег њеног дела, у сваком тренутку упознати са актуелним правилима коришћења, те да су их разумели у целости."

ЛИЧНА, АУТОРСКА И ДРУГА ПРАВА

"Садржај објављен у апликацији “vucic.rs" портала не сме се репродуковати, дистрибуирати, или на било који начин користити у комерцијалне сврхе без изричитог пристанка “vucic.rs" портала, или на било који начин којим се може проузроковати штета “vucic.rs" порталу или било којем трећем лицу у складу са прописима.

Уколико сматрате да садржај објављен на “vucic.rs" порталу повређује ваше лично, ауторско или друго право или интерес, можете захтевати објаву одговора или исправке. Случај ће бити у најкраћем року размотрен, а спорни садржаји биће уклоњени одмах по евентуалном установљавању истинитости садржаја жалбе."

ЛИНКОВИ НА ДРУГЕ WЕБ СТРАНИЦЕ И ОГЛАШИВАЧИ

"Портал “vucic.rs" садржаје објављује у доброј намери. Све садржаје у апликацији “vucic.rs" портала користите на властиту одговорност и “vucic.rs" се не може сматрати одговорним за било какву штету насталу коришћењем. Апликација “vucic.rs" портала састоји се од властитих садржаја, садржаја партнера и оглашивача, бесплатних садржаја и линкова на спољне странице, као и веза до других Интернет страница креираних од стране трећих лица (линкова) које ће се, кад год је то могуће, као такве означавати. Апликација “vucic.rs" портала нема надзор над наведеним подацима и информацијама или другим Интернет страницама те се у потпуности одриче сваке одговорности везане за садржај на Интернет страницама креираним од стране трећих лица.

Портал “vucic.rs" није одговоран за садржај страница оглашивача у апликацији “vucic.rs" портала као ни за било какву штету насталу рекламирањем у апликацији “vucic.rs" портала. Пословни однос између оглашивача и корисника апликације “vucic.rs" портала и изван апликације “vucic.rs" портала искључиво се заснива на пословном договору оглашивача и корисника, те “vucic.rs" није одговоран за било какву могућу штету произашлу из таквог пословног односа.

Приступ апликацији “vucic.rs" портала и свим његовим садржајима дозвољен је особама било ког узраста, осим ако уз одређени садржај није наведено другачије."

"ПОШТОВАНИ ЧИТАОЦИ, МОЛИМО ВАС ДА ПРЕ ПИСАЊА КОМЕНТАРА ПРОЧИТАТЕ СЛЕДЕЋЕ УПУТСТВО:"

"Неопходно је попунити поља обележена звездицом. Редакција “vucic.rs" портала задржава право избора коментара који ће бити објављени и нема обавезу образлагања одлука с тим у вези.

Коментари који садрже псовке, увреде, претње и говор мржње на националној, верској, расној основи, као и нетолеранцију сваке врсте неће бити објављени. Приликом писања коментара водите рачуна о правописним и граматичким правилима. Није дозвољено писање коментара искључиво великим словима нити промовисање других сајтова путем линкова. Коментари у којима нам скрећете пажњу на словне, техничке и друге пропусте у текстовима неће бити објављени, али их можете упутити редакцији на контакт страници “vucic.rs" портала.

Коментаре и сугестије у вези са уређивачком политиком не објављујемо, као ни коментаре који садрже оптужбе против других особа. Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције "vucic.rs" портала."

ИЗМЕНЕ УСЛОВА КОРИШЋЕЊА

“Портал "vucic.rs" задржава право да без најаве повремено промени или модификује правила. О важним променама и допунама “vucic.rs" портал може обавестити кориснике путем електронске поште или објављивањем на порталу.

Коришћењем било ког садржаја на “vucic.rs" порталу сматра се да сте упознати са најновијим правилима."