НАЈНОВИЈЕ

Вучић: Само време и отварање фабрика у Србији се не могу блокирати

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас, на свечаности отварања фабрике "Kромберг и Шуберт“ у Kрушевцу, да ће Србија остати отворена земља за све који желе да улажу и у њој раде, те да неће обуставити подстицаје, јер новац ствара новац.

Вучић: Немачка да слуша Србију,па да одлучује

Председник Србије је изразио наду да ће Европа оставити отворена врата за Србију.Истакао је да Србија жели да буде чланица ЕУ, али и да исто тако жели да покаже одлучност у мењању себе и сопствених навика и односа према будућности, што је, истакао је, кључно.

Вучић: Где се слонови туку, мали морају да сарађују

Председник Србије Александар Вучић оценио је на крају посете Турској, да је важно да Србија, у свету у којем се "слонови туку и у којем ће се тек борити", мора да пронађе не само сигурно скровиште, већ и да обезбеди "двориште" у којем ће да ради.

Вучић: Улицом се неће притискати Србија

Председник Србије најавио је данас да ће држава видети шта може да учини по питању цене дизела, због пољопривредника и превозника пре свега, али да никакве мере неће доносити под притиском улице, коју организују припадници бившег режима.

Вучић: Долазак Лидла значи да се Србија придружује успешним земљама

Долазак Лидла у Србију не значи само отварање ланца супермаркета, то је симбол напретка и говори да се Србија придружује успешним државама, поручио је данас председник Александар Вучић из Нове Пазове.

Вучић: Почетком 2019. године имаћемо најснажнију армију у региону

Већ почетком наредне године имаћемо најснажнију армију у региону, рекао је данас председник Александар Вучић након обиласка реновираних просторија Интерната Војне гимназије у Београду.

Вучић: Није поента енергертика, већ узимање севера КиМ

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да Албанаци имају само један сан, а то је заузимање севера јужне српске покрајине, и у том светлу треба, каже, видети и свако њихово инсиситирање на преговорима о енергетици.

Вучић: Србија има добар закон о узбуњивачима

Председник Србије Александар Вучић каже да Србија има добар закон о узбуњивачима и да су многе земље заинтересоване да се упознају са начином на који се он примењује, наводећи да се систем покренуо и да се неће ићи уназад када је реч о узбуњивачима.

Вучић: Испитати могућност да се обезбеде станови и за друге професије

Председник Александар Вучић позвао је данас припаднике снага безбедности који су заинтересовани да купе стан уз помоћ Владе Србије, да погледају огледни стан у насељу Земунске капије и увере се шта ће моћи да купе.

Вучић: За победу и српску химну на светском - 10 милиона евра

Председник Србије Александар Вучић примио је данас фудбалску репрезентацију Србије, стручни штаб и руководство Фудбалског савеза Србије и поручио да очекује одличне резултате на Светском првенству у Русији.

Вучић: Њих занима само заузимање севера

Председник Србије Александар Вучић упутио је данас јавну молбу међународним представницима да не само чују, већ слушају шта Албанци говоре, да добро разумеју њихове поруке и спрече њихов евентуални покушај упада на север и даље нападе на српско становништво.

Вучић: Највећа помоћ жртвама - да правду не тражимо селективно

Злочинац када буде ухваћен одговара само једном, док жртва без подршке друштва мора да даје одговоре читав свој живот и себи и онима који је на то терају, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић.