НАЈНОВИЈЕ

Вучић: Ако буде споразума, имаћемо више него данас

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су основни циљеви да се на Косову и Метохији очувају мир и стабилност, да се заштите државни интереси и да се осигурају имовинска права нашег народа.

Вучић: Боримо се за бољи амбијент у војсци

Председник Србије Александар Вучић оценио је данас да је попуњеност у Војнотехничком институту 73 одсто и да има места за нове раднике и инжењере, те да надлежни раде на томе да се створе услови у којима ће припадници војске бити задовољни и неће напуштати Војску Србије и земљу.

Вучић: Поносан сам што после 17 година поново ради Срем Шид

Председник Србије Александар Вучић каже да је поносан што после 17 година поново ради фабрика за прераду меса Срем Шид, која упошљава 130 људи, и да се нада да ће у наредних пет година сточни фонд у Србији да се врати на ниво из 1989. године.

Вучић: Данас је Србија, у име својих, проговорила у жељи за истином и елементарном правдом

Србија је данас, у име својих, проговорила, и то без трунке мржње, без позива на освету, без жеље за било чим другим осим за истином и елементарном правдом, поручио је вечерас председник Александар Вучић обраћајући се поводом годишњице прогона српског народа у "Олуји".

Вучић: Да извучемо највише што може, а изгубимо најмање што морамо

Да извучемо највише што можемо, а да изгубимо најмање што морамо, то је оно за шта се, у готово немогућим условима, боримо кад је реч о Kосову и Метохији, рекао је данас председник Александар Вучић.

Вучић: Тражим компромис да нам деца не би испаштала

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су Албанци мотивисанији од нас Срба да штите оно што сматрају својим и додао да ће се средином или крајем септембра обратити нацији о Косову и Метохији.

Вучић: Нећемо дозволити манипулацију бројем жртава

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас да Србија никако и ни на који начин неће заборавити стравична страдања, страшне злочине и геноцид који је почињен над српским и јеврејским народом у НДХ током Другог светског рата.

Вучић: Обилазница важна у ''трци'' за путницима

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је обилазница око Београда веома важна за добијање ''трке'' са Румунијом и Бугарском за преузимање путника који иду за Грчку или Турску.