НАЈНОВИЈЕ

Вучић са подсекретаром УН Грете Фаремо

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас подсекретара Уједињених нација и извршног директора Канцеларије УН за пројектне услуге Грете Фаремо, са којом је разговарао о помоћи те Канцеларије конкретним развојним пројектима у Србији.

Сви који шире дезинформације ће одговарати

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да ће сви који шире лажне вести и узнемирују грађане Србије, као што је она са несталим новинарем Стефаном Цветковићем, који је пронађен жив и здрав, или она око затроване воде у Београду, одговарати за то.

Чудни позиви из Приштине, повезивање и са лицима у иностранству

Председник Србије Александар Вучић изнео је данас неколико детаља до којих је до сада дошла истрага случаја нестанка новинара Стефана Цветковића, у којем има "доста нелогичности, чудних ствари...".

Вучић са Додиком о унапређењу односа Србије и Републике Српске

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са председником Републике Српске Милорадом Додиком са којим је разговарао о унапређењу односа Србије и Републике Српске, ситуацији у региону и заједничким инфраструктурним пројектима од виталне важности за повезивање Србије и Српске.

Вучић честитао рођендан Сију

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Народне Републике Кине Лија Манчанга, са којим је разговарао о заједничким пројектима из области економске сарадње двеју земаља.

Није исто име Македоније и проблем КиМ

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас да се питање решавања имена једне државе, као што је био случај с Македонијом, не може поредити са проблемом Косова и Метохије, односно са проблемом више од милион људи и 10.000 спорних квадратних километара.

Само време и отварање фабрика у Србији се не могу блокирати

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас, на свечаности отварања фабрике "Kромберг и Шуберт“ у Kрушевцу, да ће Србија остати отворена земља за све који желе да улажу и у њој раде, те да неће обуставити подстицаје, јер новац ствара новац.

Ми немамо избора, сем да се боримо за Србију

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да очекује велике притиске, и споља и изнутра, у циљу слабљења позиције Србије у преговорима о Косову и Метохији, како не бисмо могли да дођемо до решења, или, и ако дођемо до њега - да ниједно не буде добро.

Желим репрезентацији успех, вечерас бих навијао за Русију

Председник Србије Александар Вучић пожелео је успех српској репрезентацији на Мундијалу који почиње данас у Русији, и додао да би у вечерашњем дуелу, Русија-Саудијска Арабија, навијао за Русију - да може да гледа.