У Пазару сам јер смо сви заједно у овоме

Председник Александар Вучић рекао је у обраћању да је у Новом Пазару да би рекао грађанима тог града, али и Сјенице и Тутина, да смо сви заједно у овоме, да је поносан што је држави Србији свеједно да ли је неко Бошњак или Србин, јер су сви људи и држава ће свима помоћи да пребродимо ову кризу.

Србија спремна да помогне српској заједници на KиМ

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са специјалним изаслаником генералног секретара Уједињених нација и шефом Мисије УН на Косову и Метохији Захиром Танином, пре свега о последицама пандемије COVID-19 у нашој земљи и региону.

Држава досад уложила 370 милиона евра у медицинску опрему и заштиту

Председник Србије Александар Вучић обишао је данас пре подне складиште медицинске опреме у Kрњешевцима код Старе Пазове и истакао да је држава учинила све у борби против коронавируса, али да не може ништа да се уради ако су људи неодговорни и не поштују мере чији је циљ сузбијање ширења вируса.

Од суботе у 13 часова до понедељка у 5 ујутро забрана кретања

Председник Србије Александар Вучић пренео је вечерас, након заједничке седнице два кризна штаба, да су донете нове мере, пре свега забрана кретања од суботе у 13 часова до понедељка у 5 ујутро, те забрана окупљања више од две особе.

Вучић и Оливер Вархеjи о помоћи ЕУ Србији и сузбијању корона вируса

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је телефоном са комесаром Европске уније за суседску политику и проширење Оливером Вархеијем о сарадњи у сузбијању ширења корона вируса и заразне болести COVID-19, као и о помоћи ЕУ Србији и Западном Балкану да одговоре на тај изазов.