Не нудимо мед и млеко, већ тежак рад и борбу за Србију

Од парадигме неуспеха, економског пропадања, десило се да почнемо и да успевамо да направимо нову парадигму, која се зове вера у успех и напредак Србије, поручио је вечерас председник Србије и СНС Александар Вучић и истакао да је важно говорити о свему што је до сада урађено.

Учинићемо све да медицински радници буду задовољнији

"Дали сте нам наду и будућност, а сада је питање шта можемо ми вама да дамо, осим дивљења, захвалности и аплауза", казао је председник Србије Александар Вучић на пријему за медицинске раднике, лекаре и медицинске сестре, који су били ангажовани у Kовид болницама.

Важно је да избори буду одржани у доброј изборној атмосфери

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са амбасадорима земаља Квинте - Сједињених Америчких Држава, Велике Британије, Француске, Италије и Немачке, као и шефом Делегације Европске уније у Србији, са којима је разговарао о европским интеграцијама Србије, предстојећим изборима и ситуацији у региону.

Нећемо дозволити кидање српског националног ткива

Борићемо се свим правним средствима да докажемо међународној јавности да неко у Црној Гори покушава да створи нову цркву, са крајњим циљем нестанка српског народа, рекао је председник Александар Вучић после разговора са патријархом Иринејем.

Kвадрилатерала о отварању граница, туристичким путовањима

Председник Републике Србије Александар Вучић учествовао је данас на видео конференцијском састанку представника Високог савета за сарадњу Србије, Бугарске, Грчке и Румуније, током којег се разговарало о постепеном попуштању мера, како би се олакшао транспорт људи и робе, као и туристичка путовања између земаља Квадрилатерале.

Нови Клинички центар Србије на понос свих грађана

Нови Kлинички центар Србије који се гради биће на понос свих грађана Србије, са најмодернијом опремом, а тиме градимо будућност и сигурност за све грађане, поручио је данас председник Александар Вучић.

Србија расте, боримо се за будућност Србије

Првим онлајн скупом Српска напредна странка почела је данас изборну кампању "За нашу децу", што је и назив изборне листе коју предводи та странка и њен председник Александар Вучић, који је са скупа поручио, да Србија расте и да на предстојећим изборима грађани бирају план, визију и будућност Србије.

Војна полиција у Шиду, да обезбедимо сигурност грађана

Председник Александар Вучић потврдио је данас да ће Војна полиција обезбеђивати три мигрантска пункта у Шиду - Адашевци, Принциповац и Шид станица, преузети потпуну контролу над ситуацијом и обезбедити сигурност и безбедност за све грађане, јер се, каже, осећају несигурно и да се они морају заштитити.