Заједно са Мађарском можемо много да урадимо

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Хоргошу, где су почели радови на реконструкцији и модернизацији пруге Суботица - Хоргош - Сегедин, да Србија и Мађарска могу много тога заједно да ураде, као што су урадили и по питању снабедавања гаса, као и да снажнија Србија значи и јачу Мађарску и обрнуто.

Повеља почасног грађанина повећава одговорност

Председнику Србије Александру Вучићу данас је додељено звање Почасног грађанина Јагодине, а он је том приликом на свечаној седници Скупштине тог града казао да је то признање за њега важно и да представља додатну одговорност да настави да ради како би грађанима у Србији, Поморављу и Јагодини било још боље.

Добијате у децембру нов 64-слајсни скенер

Председник Србије Александар Вучић дошао је у Јагодину где ће му на свечаној седници Скупштине града, која се одржава поводом Дана ослобођења тог града од фашизма у Другом светском рату, бити додељено звање почасног грађанина Јагодине и најавио да ће тај град почетком децембра добити нов 64-слајсни скенер.

БИА има једну од најбоље опремљених лабораторија

Председник Србије Александар Вучић обишао је данас током посете БИА, лабораторије и Оперативни центар Београдског центра БИА и истакао да ни у најразвијеним западним земљама нема тако добро опремљених лабораторија као што је у БИА.

У обнову школа уложено 22,7 милијарди динара

У протеклих неколико година држава је уложила 22,7 милијарди динара, односно 200 милиона евра у обнову школа у Србији, истакао је данас председник Србије Александар Вучић након обиласка Земунске гимназије, чији је био некада ђак.

Суштина политике СНС је да Србија буде независна и слободна земља

Председник Србије и лидер СНС Александар Вучић, објавио је видео на свом Инстаграм налогу "avucic", уз који је написао да је суштина политике СНС да Србија буде независна и слободна земља.

Хркаловић ухапшена на основу доказа

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је бивша државна секретарка Диjана Хркаловић ухапшена, како му је рекао министар са којим се чуо, на основу доказа које данас поседују надлежни органи везано за чувено убиство на шинама Властимира Милошевића.

"Hansgrohe" прекретница за Ваљево и Kолубарски округ

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, после потписивања инвестиционог уговора између немачке компаније "Hansgrohe" и Министарства привреде, да ће нова фабрика оживети Ваљево и цео Kолубарски округ, као и да тај град за пет година неће моћи да се препозна.

Препустићемо случај Едина Врања БиХ правосуђу

Иницијатива о унапређењу сарадње са надлежним органима Босне и Херцеговине у процесуирању ратних злочина и њихових извршилаца на територијама наших земаља, је једнострана иницијатива Србије са циљем слања поруке мира и сарадње, истакао је данас председник Србије Александар Вучић.

Биће Панчево једно од најбољих места за живот

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас током посете новој фабрици и истраживачко - развојном центру немачког Бросеа, да је то једна од најбољих компанија које смо успели да доведемо да инвестирају у Србији, као и да ће у њој радити 1.100 људи са платама вишеструко већим од просека у нашој земљи.

Оснаживање регионалне сарадње генералних јавних тужилаштава

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас са министром унутрашњих послова Александром Вулином, државним секретаром Министарства правде Бојаном Шћепановић, Републичким јавним тужиоцем Загорком Доловац и Тужиоцем за ратне злочине Снежаном Станојковић.

Чуваћемо мир, али ако нападну мораћемо да заштитимо народ

Чуваћемо мир и стабилност, готово по сваку цену, али ако не будемо имали излаза, ако нас нападну, буду убијали људе, као што су данас замало учинили, мораћемо да заштитимо наш народ, поручио је данас после подне у Kраљеву, обраћајући се припадницима жандармерије председник Србије Александар Вучић.