Од 15. марта брзи воз за све грађане до Новог Сада

Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће брзи воз, из кога је вечерас емитован његов интервју за ТВ Пинк , већ за месец или месец и по дана бити на брзој прузи од Београда до Новог Сада, као и да ће бити доступан свим грађанима од 15. марта.

Хвала вам на подршци!

Председник Србије Александар Вучић објавио је на свом Инстаграм налогу ''avucic'' нови снимак на којем су приказани моменти сусрета председника са људима широм Србије.

Нема повлачења! Победићемо их све!

Председник Србије Александар Вучић упутио је поруку након најновијих сазнања до којих је дошла српска полиција уз помоћ колега из Еуропола да се припрема атентат на председника.

Резултати су оно што остаје

Резултати су оно што остаје, поручио је председник Србије Александар Вучић, уз снимак који је објавио данас на инстаграм профилу, о развоју Србије у последњих неколико година.

Вучић упутио саучешће поводом смрти Белог Марковића

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је телеграм саучешћа породици, пријатељима и поштоваоцима, поводом смрти српског књижевника Радована Белог Марковића . У телеграму се каже:

Мир и стабилност немају цену,да гурамо напред, не у прошлост

Мир и стабилност немају цену и важно је да "гурамо" наше земље напред, а не у прошлост, поручио је данас у Анкари председник Србије Александар Вучић и истакао да сарадња Србије и Турске расте у свим областима, те да је уверен да ће се та добра сарадња само наставити и продубити.

Глас за независно правосуђе и самостално тужилаштво

Председник Србије Александар Вучић данас је, након што је обавио своју грађанску дужност и изјаснио се на референдуму променама Устава у области правосуђа, изјавио да се нада да ће грађани данас гласати за напредак демократије и владавине права у земљи.

Вучић на опелу поводом годишњице убиства Ивановића

Председник Србије Александар Вучић присуствовао је данас у Храму Светог Саве на опелу и помену у знак сећања на српског политичара са Kосова и Метохије Оливера Ивановића и запалио свећу.