Шта су то Путин и Вучић пожелели један другом ван камера

Председници Србије Александар Вучић и Русије Владимир Путин јуче ван камера и званичног протокола, на свечаном ручку у Београду, разменили здравице и поруке које се не чују свакодневно, а које, по тону којим су изговорене, говоре о пријатељству, међусобном уважавању.

Велики - империјална свест, Срби подсвест, а Албанци пумпају мишиће

Председник Србије Александар Вучић поновио је данас да никада неће одустати од става да би најбоље било да Срби и Албанци постигну споразум, јер, како је рекао, тако постигнути договор морали би да прихвате сви у свету.

Ђилас и Шолак ноћас нису спавали

Председник Србије Александар Вучић приметио је да Ђилас и Шолак ноћас нису спавали, у одговор на питање новинара како се осећао јуче пред Храмом и великим бројем људи свестан да Путин неће да им се обрати.

Да укину таксе или да идемо на изборе

Председник Србије Александар Вучић рекао је да се нада да ће Приштина укинути наметнуте таксе, јер би то било разумно, паметно и отворило би врата разговорима, а ако неће - можемо на изборе, како би се отворила могућност да га Харадинај "скине с власти", чиме је претио, а што је једино могуће на изборима.

Шта прича Весељи, то у животу нисам чуо

Председник Србије Александар Вучић приметио је данас да је готово невероватно како неки људи, попут Весељија и неких политичара у Београду, немају проблем с тим да говоре шта је ко наводно рекао њему, Вучићу, попут Весељијеве тврдње да му је тобоже Путин рекао да ће признати Kосово.

Значајни резултати за стратешки развој, посебно за инфраструктуру

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да посета председника Русије Владимира Путина има значајне резултате у погледу стратешког развоја Србије, а посебно је истакао уговор који се односи на модернизацију железнице.

Молим Приштину да укине таксе, а ЕУ да јасније утиче на Приштину

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас у Београду да моли Приштину да укине таксе, није му тешко да то каже, а ЕУ да јасније утиче на Приштину и укаже на неопходност дијалога.

Хвала грађанима, показали озбиљност и пристојну Србију

Председник Србије Александар Вучић је изјавио данас да је веома задовољан посетом председника Русије Владимира Путина, као и дочеком, озбиљношћу и пристојношћу грађана који су га дочекали испред Храма Светог Саве и истакао да смо показали како пристојна Србија може да функционише.

Долази Си, надам се Макрон, а биће и "великих" изненађења

Председник Србије Александар Вучић рекао да је Србија јуче била свет, а биће и у будућности, и најавио да ће током ове године, поред јучерашње посете председника Руске Федерације Владимира Путина, бити још посета светских државника.

Договор о гасу значајан за развој Србије

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас да је споразум о гасу, који је постигнут са Русијом, од пресудног значаја за Србију, јер ће омогућити да се, када се реализује у потпуности подићи "вредност“ наше земље.

Путин по изласку из Храма: Хвала на пријатељству

Хвала вам на пријатељству, поручио је вечерас на српском језику председник Русије Владимир Путин по изласку из Храма Светог Саве огромном броју грађана који су се окупили вечерас у жељи да виде и чују шефа руске државе.

Вучић и Путин у Храму Светог Саве

Председници Србије и Русије, Александар Вучић и Владимир Путин, обишли су вечерас у пратњи патријарха Иринеја, Храм Светог Саве и симболично поставили коцкице у мозаик са ликом Исуса Христа и потписали се на фреску са његовим ликом.