Са кинеским вакцинама могло се у масовну вакцинацију

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да се у масовну вакцинацију није могло ући док нисмо добили веће количине вакцина, а за то се стварају услови тек сада са доласком кинеске вакцине.

НАТО цени Србију и поштује њену војну неутралност

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас адмирала Роберта Бурка, команданта Команде здружених снага НАТО у Напуљу, са којим је разговарао о облицима сарадње са НАТО, у оквиру политике војне неутралности Србије.

Србија спремна да интензивира сарадњу са Мисијом ОЕБС-а

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са новоизабраним шефом Мисије ОЕБС-а Јаном Братуом, који је председнику представио приоритетне области сарадње у предстојећем периоду.

Вучић честитао Бајдену: За јачање сарадње

Председник Србије Александар Вучић упутио је честитку новоизабраном председнику Сједињених Америчких Држава Џозефу Бајдену и изразио уверење да ће уз међусобно поштовање и заједничке вредности, у њему имати партнера за јачање политичког дијалога и економске сарадње.

Данас почиње масовна вакцинација, од пресудног значaја за Србију

Председник Александар Вучић рекао је данас да је вакцинација од пресудног значаја за Србију, јер без тога никада нећемо победити корону, не само у здравственом смислу, већ ћемо и у економском погледу земљу "дотерати до ивице провалије".

Раднички, најстарији клуб који су сви волели, добија халу

Спортско друштво Раднички једно је од наших најстаријих, а вероватно и најстарије, спортско друштво, које је успевало да сачува своје име, и када је било другачије наређено, као и своју традицију и велике људе, поручио је данас председник Александар Вучић и најавио градњу велелепне хале за то спортско друштво.

Нема опуштања, нико не закључава да не мора

Председник Александар Вучић изјавио је данас да су епидемиолошке мере, и њихово евентуално попуштање, у надлежности Kризног штаба, али да је сигурно да не би смело да буде опуштања, јер је и даље висок број преминулих од корона вируса.

Подржавам важне пројекте без обзира на политику

Председник Србије Александар Вучић рекао је да на Златибор, где је данас пуштена у рад панорамска гондола, није дошао због разговора политичких партија, за који је, како каже, увек био и биће спреман, већ да подржи важан пројекат.