Поносни српски народ никада нећете сломити

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је на обележавању Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године, у Сомбору, да је пре 24 године почела агресија на СРЈ и да је пре 24 године умрло савремено међународно право.

Афирмишемо богатство Србије које доносе културне и верске различитости

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је најискреније честитке свим верницима исламске вероисповести у Србији поводом почетка месеца Рамазана. У честитки се каже:

Италија искрени пријатељ, никада није вршила тешке притиске на Србију

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је данас на отварању Форума за пословну и научну сарадњу Србије и Италије, у присуству потпредседника Савета министара и министра спољних послова Италије Антонија Тајанија, да је Италија искрени пријатељ Србије.

Борим се за интересе народа и радим за народ

Председник Републике Србије Александар Вучић рекао је да је у Охриду, као и на сваком месту, говорио о црвеним линијама Србије које се тичу супротстављања признавању и пријему Косова у Уједињене нације.

Уложићемо више новца у Шид

Председник Републике Србије Александар Вучић посетио је у оквиру обиласка Сремског округа пољопривредно газдинство породице Косијер у Кукујевцима код Шида и истакао да ће у ову општину морати да се улаже више новца.

Сремски округ напредује великом брзином

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је данас у Инђији, где је обишао производни погон компаније "Пластик Гогић“, да се Сремски округ брзо развија, али да плате још не прате тај напредак и да ће држава наставити да улаже у тај део земље.

Држава ће се потрудити да помогне српским привредницима

Председник Републике Србије Александар Вучић је у оквиру посете Сремском округу обишао производни погон компаније "Стамевски - Мој слаткиш" у Старој Пазови и том приликом рекао да ће се држава потрудити да помогне српским привредницима како би унапредили производњу.

Када водимо мудру политику Србија побеђује

Председник Републике Србије Александар Вучић поручио је грађанима у Доњем Товарнику код Пећинаца, у оквиру посете Сремском округу, да ће држава сачувати Србију целовитом, онако како пише у Уставу, али и да више не смемо да понављамо грешке из прошлости.

Мој углед не могу да наруше они који углед немају

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да неће бити никакве тужбе против новинара и продуцената који су у филму "Владалац" изнели, како је рекао најгоре неистине против њега и његове породице.

Чланство Србије у ЕУ остаје један од приоритета наше земље

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са комесарком Европске уније за унутрашње послове и миграције Илвом Јохансон, са којом је разговарао о илегалним миграцијама, сарадњи са институцијама ЕУ у погледу усклађивања визног режима, борби против организованог криминала.