Наша борба никада неће престати

Најновије
Извор: Принтскрин

Председник Републике Србије Александар Вучић рекао је да ће се Србија борити у Уједињеним нацијама да заштити своје националне интересе и да ће показати целом свету како штити своје државне и националне интересе.

Извор: Танјуг

"Пред нама је тешко време, али било да изгубимо формално, готово сам сигуран да ће то бити уз невелику разлику и сигуран сам да ћемо показати свету како се штите национални и државни интереси наше земље. Хвала свима за пажњи, хвала свима на љубави према Србији", изјавио је председник Вучић.

"Срећан сам због тога што смо се борили и хоћу да кажем свим људима у Србији да сам само једну ствар обећао пре поласка у Њујорк. А то је да ћемо да се боримо до последњег тренутка без обзира на све личне и било какве друге ризике. Хоћу да се захвалим свим људима који су радили и који су спремали седницу Савета безбедности, који су ми помогли да се супротставим нечему што је изгледало као намештаљка, као политичко позориште", поручио је председник Вучић.

Захвалио је свим људима у Србији који су, како је истакао, веровали у своју земљу, који су веровали у своје руководство и који знају, како каже, да ће Србија на крају да победи.

"Наша борба никада неће престати. Хвала људима на огромној подршци и љубави коју показују према нашој Србији. Победиће Србија", рекао је председник Вучић.

Остале вести