ЕУ да реагује на "тровање", Велика Британија на заставу Албаније уз Kуртија

Председник Србије Александар Вучић запитао је данас представнике ЕУ када ће реаговати на случај лажног "тровања на националној основи" и рећи нешто како би заштитили Србе на KиМ од бескрупулозних лажи, а Британију - на случај сликања британског амбасадора на KиМ и Аљбина Kуртија уз заставу Албаније.

Желимо још инвестиција из Јужне Kореје

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас у разговору са председником Парламента Републике Kореје Муном Хи Сангом у Београду да Србија жели да побољша сарадњу са том земљом у различитим политичким и посебно економским областима.

Челично пријатељство, захвални Сију

Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас са чланом Политбироа КП Кине и секретаром Секретаријата Централног комитета КПК Јангом Сијаодуом и оценио да Србију и Кину веже челично пријатељство, а да српски народ никад неће заборавити шта је за Србију учинио председник Кине и Комунистичке партије Си Ђинпинг.

Могу и да забране Српску листу, али хоће ли тиме да забране Србе?

Могу и да забране Српску листу, али не могу да "забране" српски народ на Косову и Метохији, рекао је данас председник Александар Вучић поводом навода Приштине о затрованим ковертама са гласачким листићима из централне Србије и упозорио међународну заједницу да укидање демократије не води ничему.

Хтели би да укину Српску листу, крећемо се ка катастрофи

Председник Србије Александар Вучић упозорио је данас, после најновијих манипулација Приштине и претњи укидањем Српске листе, на веома лош развој догађаја и позвао западне партнере и тзв. Косово да "се уразуме", како би се избегла катастрофа.

Свет дијалога и компромиса је могућ

Председник Србије Александар Вучић је вечерас отворио 141. заседање Интерпарламентарне уније, уз поруку да је свет дијалога и компромиса могућ, а да је Србија једина земља која данас у Европи може да организује овакво заседање.

Вучић у Kуршумлији: Време да се нешто врати овом крају

Време је да се нешто врати овом крају који је много дао за своју отаџбину, како би људи остајали и боље живели, поручио је данас председник Александар Вучић на скупу Будућност Србије" у Kуршумлији.

Kолико је Србија снажнија, толико ће и њена војска бити јача

Председник и врховни командант Војске Србије Александар Вучић обишао је касарну "Топлички устанак" у Kуршумлији у којој су размештена два механизована батаљона 3. бригаде копнене војске, уз поруку да је војска увек била одраз снаге Србије, и да ће зато њена војска бити јача онолико колико је Србија снажнија и јача.

Помоћ пољопривредницима да "чувају свој праг"

Председник Александар Вучић обишао је данас у Kутловцу код Блаца породично газдинство породице Миленковић, која поседује једну од највећих фарми у тој области и поручио да је интерес државе да помогне пољопривредницима да развијају производњу и остану на својим праговима.

Програмска платформа