Вучић предложио увођење нових људи, али и смене

Председник Србије Александар Вучић је данас на седници Главног одбора СНС предложио да се у наредном периоду спроведу персоналне промене у странци и уведу нови и млади људи, који ће моћи још више да се боре за своја места и за Србију.

Вучић са представницима CIDCA

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са представницима Кинеске агенције за развој међународне сарадње (CIDCA) са којима је разговарао о могућностима сарадње у виду донаторске помоћи ове агенције.

Полиција никада неће служити власти, већ грађанима

Полиција је потребна целој држави и друштву и никада полиција неће да служи било којој власти, већ је њен посао да служи грађанима Србије, да ради све што може да заштити, сачува и обезбеди им сва права, поручио је вечерас председник Републике Александар Вучић.

Велика компанија долази у Зајечар, запослиће 2.000 људи

Председник Србије Александар Вучић објавио је данас да је постигнут договор са једном великом компанијом, која ће направити фабрику у Зајечару, и већ од јануара до јуна запослити 2.000 људи.

Лепше него у Италији, помоћи ћемо прераду воћа

Председник Александар Вучић, данас је у Зајечарском округу, обишао засаде јабука "Тера оптима" породице Јокић и у разговору са локалним пољопривредницима рекао да држава помаже прерађивачку индустрију посебним подстицајима.

Нико, па ни Ђиласови медији, не може да демантује стварност

Шта год да раде Ђиласови медији, стварност никако не може да се демантује, оценио је председник Александар Вучић, на опаску новинара током обиласка Зајечарског округа, да опозициони медији не преносе ништа што иде у прилог властима.

Значајне субвенције за подизање истока земље

Држава ће обезбедити значајне субвенције за подизање привреде на истоку земље, изградити путеве и другу инфраструктуру, како би задржала становништво и поспешила већи наталитет, поручио је данас у Бољевцу председник Србије Александар Вучић.

Ви сте најбољи део Србије, и вама и нама потребан је мир

Ми вас, овде присутних, не само да се не стидимо, ви сте најбољи део нас, ми се вама поносимо, ви сте најбољи део наше Србије, рекао је вечерас председник Александар Вучић борцима са Kошара, а свима који мисле да је Србија слаба јер жели мир и да могу прогонити и убијати Србе поручује да ће српски одговор бити снажнији и јачи.

Изненађен сам реакцијом на моју молбу

Председник Србије Александар Вучић, на молбу Танјуга да прокоменташе реакцију званичне Подгорице на његову молбу да тамошње власти не подрже предложени закон о слободи вероисповести, рекао је да је изненађен реакцијом Владе Црне Горе јер се ни на који начин није мешао у њихове унутрашње ствари.

Вучић: Изненађен сам реакцијом на моју молбу

Председник Србије Александар Вучић, на молбу Тањуга да прокоменташе реакцију званичне Подгорице на његову молбу да тамошње власти не подрже предложени закон о слободи вероисповести, рекао је да је изненађен реакцијом Владе Црне Горе јер се ни на који начин није мешао у њихове унутрашње ствари.

За Србију је село од пресудног значаја

Опстанак села је од пресудног значаја за Србију и важно национално и безбедносно питање, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић на конститутивној седници поводом формирања Националног тима за препород села Србије и најавио подршку свим мерама тог тела.

Програмска платформа