Никад нисам видео Беливука, не повлачим се пред убицама

Вучић је одбацио тврдње Вељка Беливука које је објавио Крик о наводним везама са њим, негирао да се икада видео с Беливуком и најавио да ће се ускоро обратити нацији да би изнео доказе и да би показао људима шта се заиста догађа.

Наш циљ је Европска унија, али и партнерство са Кином

Ми смо се одлучили - наш циљ јесте и остаје ЕУ, истакао је председник Србије Александар Вучић у интервјуу немачком дневнику "Ханделсблату" и да за Србију не постоји никаква алтернатива, али нагласио и да је Кина важан партнер Србији, а задатак државе да води бригу о интересу својих грађана.

Никад већа улагања у Kрагујевац

Председник Александар Вучић изјавио је данас да следе никад већа улагања у Kрагујевац, у различите инфраструктурне пројекте, наводећи да ће обилазницу око града у срцу Шумадије градити конзорцијум домаћих компанија.

Договорена помоћ за манастир Манасију

Председник Србије Александар Вучић посетио је данас манастир Манасију у оквиру посете Поморављу и најавио да ће држава помоћи изградњу спољне трпезарије и прикључење манастира на канализацију.

Председник Александар Вучић посетио општину Деспотовац

Председник Александар Вучић започео је јутрос посету општини Деспотовац обиласком реконструисане средње Техничке школе, за коју је Влада Србије издвојила скоро 400 милиона динара.

Војска Србије неопходна као гарант очувања мира

Председник Србије Александар Вучић објавио је вечерас на Инстаграму видео-снимак у којем је поручио да је Војска Србије неопходна као гарант очувања мира и стабилности и поручио да ће она бити у стању да у сваком тренутку заштити и сачува земљу.

Приштина изашла са 11 тачака којима тражи дефакто признање

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је са премијером привремених приштинских институција Аљбином Куртијем "немогуће договорити се ни који је дан" и истакао да је приштинска делегација изашла на данашњим преговорима у Бриселу са 11 тачака којима траже дефакто признање Косова.

Курти обмануо јавност, то ће потврдити и ЕУ

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, после нове рунде дијалога у Бриселу, да је премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти обмануо новинаре када га је оптужио да је одбио тачке предлога за данашњи разговор и поручио да ће то потврдити и представници ЕУ.

И у Сарајеву сам чуо приче о пет геноцида

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је пре пар дана чуо у Сарајеву приче о пет геноцида које су Срби наводно починили. Вучић је, за Пинк, везано за тврдње Аљбина Куртија о геноциду Срба на Косову, рекао да је раније чуо такву причу у Сарајеву.