НАЈНОВИЈЕ
20:58
Вучић: Ако буде споразума, имаћемо више него данас
19:59
Ако буде споразума, имаћемо више него данас
14:52
Вучић и Скот о идејама за постизање решења за питање Косова и Метохије
12:23
Вучић и Орицио о реформи правосуђа и медијској стратегији
17:08
Вучић: Боримо се за бољи амбијент у војсци
15:39
Вучић упутио писмо саучешћа Италији
15:27
Ово ће трајати дуже него што су неки планирали
14:55
Боримо се за бољи амбијент у војсци
14:46
На одмору у Турској? Недостајем им чим ме нема два дана
14:28
Хоћу живот, будућност, а не да кукамо

Боримо се за бољи амбијент у војсци

Председник Србије Александар Вучић оценио је данас да је попуњеност у Војнотехничком институту 73 одсто и да има места за нове раднике и инжењере, те да надлежни раде на томе да се створе услови у којима ће припадници војске бити задовољни и неће напуштати Војску Србије и земљу.

На одмору у Турској? Недостајем им чим ме нема два дана

Председник Србије Александар Вучић одбацио је спекулације да је на одмору у Турској и поручио да ће када буде на летовању, послати фотографију својим критичарима, али да Србија тада неће бити у проблемима у каквима је била.

Хоћу живот, будућност, а не да кукамо

У последних 30 година направили смо много катастрофалних грешака и за то се плаћа цена, али ја не желим да кукамо и плачемо над судбином, желим живот, мир и будућност, поручио је данас председник Србије Александар Вучић.

Хоће ли ови што само држе придике да живи у Ђаковици?

Проблем је када неки говоре о KИМ, а ништа не знају, ама баш ништа, а морају да знају једну ствар: наши људи неће да живе у Kикинди, Пожаревцу, Врању сви иду у Београд, Нови Сад, или бели свет. А, ко од вас хоће да иде у Ђаковицу, осим што хоћете да ми држите придике. Је л' има икога од вас? Нема никог - рекао је председник.

Позив на моје хапшене књишки пример позива на пуч

Шта је друго позив на хапшње председника државе него позив на војни пуч и крвопролиће, упитао је данас передседник Александар Вучић коментаришући питања новинара за "прозивке" појединих опозиционих представника због његових ставова о решењу косовског питања.

Не постоји бојазан да ће СПС изађе из владе

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да не сматра да ће СПС да изађе из Владе Србије, али и поручио да свако коме се нешто не свиђа може да иде, и прецизирао да се то односи и на неке из његове, али и из других партија.

Немачка нас је већ разграничила, признањем Kосова

Немачка нас је већ "разграничила" оног тренутка када је признала целовито, суверено и недељиво Kосово, рекао је данас председник Србије Александар Вучић у одговору на питање како види став канцеларке Ангеле Меркел да нема промене граница на Балкану.

Са Тачијем у септембру у Бриселу

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је сасвим сигурно да ће се са председником привремених власти у Приштини Хашимом Тачијем састати почетком септембра у Бриселу, истичући да ће то бити прилика да се сагледа да ли постоји могућност за излаз из тешке ситуације у којој се налазимо.

Новац од новогодишње расвете се вишеструко враћа

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да Београд у новогодишње осветљење улаже око два милиона евра, што, како каже, није велики новац, а представља улагање које доноси вишеструке резултате.

Вучић позвао мањине да изађу на изборе за националне савете

Председник Србије Александар Вучић позвао је данас у Шиду све припаднике националних мањина да изађу на предстојеће изборе за чланове националних савета националних мањина који се одржавају у новембру.

Видим да сам популаран, али нећу се кандидовати у Хрватској

Председник Србије Александар Вучић данас је иронично прокоментарисао да види да му драстично расте популарност у Хрватској, али и послао "умирујућу" поруку хрватским грађанима да не брину, јер се тамо неће кандидовати.

Програмска платформа