Наставак дијалога у најбољем случају у децембру

Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Њујорку, после састанка са државним секретаром САД Мајком Помпеом, да ће се дијалог Београда и Приштине у најбољем случају наставити почетком децембра.

Подршка САД за укидање такси

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Њујорку за РТС, након састанка са државним секретаром Мајком Помпеом, да је америчком званичнику рекао да је Србија спремна да, чим се укину таксе, крене у отворени политички дијалог са косовско-метохијским Албанцима.

Отвара се ауто-пут "Милош Велики"

Нови ауто-пут "Милош Велики" је на понос целе Србије и све што се гради има за циљ спајање српског народа, поручио је данас председник Александар Вучић и истакао да се на овај пут чекало 74 године.

У наредне четири године милијарду евра у 5.000 км путева

У наредне четири године биће уложено скоро милијарду евра у изградњу пет хиљада километара регионалних и локалних путева, најавио је вечерас председник Александар Вучић отварајући свечано ауто-пут "Милош Велики".

И сами знају да су кршили закон, нећу сцене из Париза

Председник Вучић изјавио је данас да припадници протеста "1 од 5 милиона", који су испред зграде Председништва насилно срушили заштитину ограду, сами знају да су кршили закон и додао да ће од обезбеђења тражити да убудуће склоне ограде док од учесника протеста очекује само да не упадају у зграду на Андрићевом Венцу.

Вучић обишао радове на изградњи вијадукта Чортановици

Председник Александар Вучић обишао је данас радове на изградњи вијадукта "Чортановци" на железничкој деоници Стара Пазова - Нови Сад, у оквиру изградње пруге за велике брзине између Београда и Будимпеште.

Данас су Срби, ма где живели, уједињени

Данас су Срби, ма где да живе, апсолутно уједињени и знају шта им је чинити у будућности, поручио је вечерас из Крушедола председник Србије Александар Вучић, на обележавању 24 године од акције "Олуја".

Радимо више него икада

Председник Александар Вучић рекао је да ће радови на Тргу републике бити завршени 1. септембра, а Трг - прелепо место, какво Београд заслужује.

Бићемо најмоћнији произвођач гума у свету

Србија ће са доласком Тојо Тајера постати најмоћнији произвођач гума у свету, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић и истакао да та јапанска компанија планира и додатне инвестиције.

Тојо инвестира 390 милиона евра

Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да ће јапанска Тојо корпорација инвестирати 390 милиона евра у фабрику у Инђији, само у првој фази, а да се за Србију одлучила после три године преговарања и истраживања тржишта.

Програмска платформа