Бескрајно вам хвала на овој подршци

Шест и по година борбе и рада за Србију вредело је за овакво вече, поручио је вечерас председник Александар Вучић, чији је излазак на бину пред око 150.000 људи дочекан вечерас паљењем бакљи, звуцима бубњева и скандирањем "Ацо, Србине", а он је позвао младиће који су пешке стигли у Београд са KиМ да стану уз њега.

Хвала вам што волите Србију и КиМ у Србији

Председник Александар Вучић захвалио је данас групи Срба са Косова и Метохије која је прошлог петка пешице кренула како би присуствовала скупу 19. априла у Београду и пружила му подршку, на том подухвату, али пре свега, како је рекао, на томе што воле Србију и КиМ у Србији.

Србија може боље, више, другачије

Србији следи изузетно тежак период, од нас ће се тражити признање пуне независности и територијалне целовитости Косова и Метохије, рекао је данас председник СНС, и Србије, Александар Вучић на седници Главног и Извршног одбора странке у проширеном саставу.

Улагањем у клиничке центре мењамо слику здравства и Србије

Председник Александар Вучић обишао је радове на изградњи и реконструкцији Kлиничког центра Србије, инвестиције вредне 110 милиона евра, и поручио да улагања у клиничке центре драстично мењају слику српског здравства и целе Србије и подижу стандард грађана и обезбеђује знатно бољу здравствену негу.

Не трпе другачије мишљење, напали одборнике

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да не очекује ништа посебно од данашњег протеста опозиције, али је указао да његови политички противници "не трпе" демократију, нити другачије мишљење, а у прилог томе позвао се на ноћашње догађаје у општини Стари град.

Kосовски Албанци желе да укину Србима право на мишљење

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је смисао свега што косовски Албанци раде да се Србима на KиМ одузме право да слободно мисле, да имају своју главу и да помињу своју државу Србију.

Храм у Мостару важан за Србе, али и Бошњаке и Хрвате

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, након обиласка Саборне цркве Свете Тројице у Мостару да је тај храм важан за цео српски народ, али значајан и за Бошњаке и Хрвате јер говори о томе да можемо да живимо заједно и да се поштујемо међусобно.

Од Вучића медењаци представницима БиХ, "Будућност нас спаја"

Председник Алексаднар Вучић поклонио је данас, на националном штанду Србије на Сајму привреде у Мостару, представницима БиХ медењаке у бојама српске заставе и у облику срца, на којима пише "Будућност нас спаја".

Наше две земље одликује вишедеценијско пријатељство

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас Тару Ганди Батачарџи, унуку Махатме Гандија, и изразио велико поштовање за његову историјску улогу у борби за независност Индије.

Приштина је укинула дијалог

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора САД у Србији Кајла Скота, са којим је разговарао о будућности дијалога Београда и Приштине и ситуацији у региону.

Програмска платформа