Од 15. марта брзи воз за све грађане до Новог Сада

Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће брзи воз, из кога је вечерас емитован његов интервју за ТВ Пинк , већ за месец или месец и по дана бити на брзој прузи од Београда до Новог Сада, као и да ће бити доступан свим грађанима од 15. марта.

Хвала вам на подршци!

Председник Србије Александар Вучић објавио је на свом Инстаграм налогу ''avucic'' нови снимак на којем су приказани моменти сусрета председника са људима широм Србије.

Резултати су оно што остаје

Резултати су оно што остаје, поручио је председник Србије Александар Вучић, уз снимак који је објавио данас на инстаграм профилу, о развоју Србије у последњих неколико година.

Мир и стабилност немају цену,да гурамо напред, не у прошлост

Мир и стабилност немају цену и важно је да "гурамо" наше земље напред, а не у прошлост, поручио је данас у Анкари председник Србије Александар Вучић и истакао да сарадња Србије и Турске расте у свим областима, те да је уверен да ће се та добра сарадња само наставити и продубити.

Глас за независно правосуђе и самостално тужилаштво

Председник Србије Александар Вучић данас је, након што је обавио своју грађанску дужност и изјаснио се на референдуму променама Устава у области правосуђа, изјавио да се нада да ће грађани данас гласати за напредак демократије и владавине права у земљи.

Вучић на опелу поводом годишњице убиства Ивановића

Председник Србије Александар Вучић присуствовао је данас у Храму Светог Саве на опелу и помену у знак сећања на српског политичара са Kосова и Метохије Оливера Ивановића и запалио свећу.

Зашто малтретирате Новака, породицу и нацију

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да ће Србија бити уз Новака Ђоковића, а аустралијске власти упитао зашто, како је навео, малтретирају и иживљавају се не само над српским тенисером и над његовом породицом, већ и над целом једном нацијом слободарском и поноситом.

Ускоро још један погон турског "Флекса"

Председник Александар Вучић започео је данашњу посету Прибоју обиласком Слободне зоне у том граду, као и турске компаније Флекс академи и након разговора са турским инвеститором најавио да ће у том граду бити направљен још један погон.

Нећемо спроводити санкције против припадника свог народа

Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће 10. или 11. јануара разговарати са српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком и са председницом Републике Српске Жељком Цвијановић о актуелној ситуацији.