Са кинеским вакцинама могло се у масовну вакцинацију

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да се у масовну вакцинацију није могло ући док нисмо добили веће количине вакцина, а за то се стварају услови тек сада са доласком кинеске вакцине.

Вучић честитао Бајдену: За јачање сарадње

Председник Србије Александар Вучић упутио је честитку новоизабраном председнику Сједињених Америчких Држава Џозефу Бајдену и изразио уверење да ће уз међусобно поштовање и заједничке вредности, у њему имати партнера за јачање политичког дијалога и економске сарадње.

Данас почиње масовна вакцинација, од пресудног значaја за Србију

Председник Александар Вучић рекао је данас да је вакцинација од пресудног значаја за Србију, јер без тога никада нећемо победити корону, не само у здравственом смислу, већ ћемо и у економском погледу земљу "дотерати до ивице провалије".

Раднички, најстарији клуб који су сви волели, добија халу

Спортско друштво Раднички једно је од наших најстаријих, а вероватно и најстарије, спортско друштво, које је успевало да сачува своје име, и када је било другачије наређено, као и своју традицију и велике људе, поручио је данас председник Александар Вучић и најавио градњу велелепне хале за то спортско друштво.

Подржавам важне пројекте без обзира на политику

Председник Србије Александар Вучић рекао је да на Златибор, где је данас пуштена у рад панорамска гондола, није дошао због разговора политичких партија, за који је, како каже, увек био и биће спреман, већ да подржи важан пројекат.

Чека нас боља година

Верујем да нас чека боља година од претходне, поручио је вечерас председник Александар Вучић, а верује и да ће, уз вакцинацију грађана, бити побеђен корона вирус.

Најважнији задатак - демографски напредак Србије

Нема важнијег задатка него да обезбедимо демографски напредак земље, јер без деце ни Србија неће постојати, поручио је данас председник Александар Вучић и додао да је врло тешко пронаћи праве мере за подстицај наталитета.

Биће то година која се памти

Председник Србије Александар Вучић најавио је успешну 2021. годину за Србију, а то је учинио поделивши на Инстаграм налогу "avucic" стихове песме Душка Радовића.

Вучић: Србија је гасоводом "Балкански ток" обезбедила енергетску стабилност и безбедност

Председник Србије Александар Вучић отворио је јутрос, нешто после шест сати, у Госпођинцима код Жабља, нови гасовод у Србији, Балкански ток, од бугарске до мађарске границе.

Србија је гасоводом "Балкански ток" обезбедила енергетску стабилност и безбедност

Председник Србије Александар Вучић отворио је јутрос, нешто после шест сати, у Госпођинцима код Жабља, нови гасовод у Србији, Балкански ток, од бугарске до мађарске границе.