Моји политички противници опет вређају моју мајку

Најновије
Извор: Принтскрин

Председник Републике Србије Александар Вучић рекао је, поводом нових напада на његову мајку Ангелину да су његови политички противници, које је назвао губитницима, поново користили најодвратније речи и лажи о њој, али им је поручио да он њихове породице никада неће дирати.

"Последњих дана, по већ опробаном рецепту, када не знају како да победе оне који су успешнији од њих, моји политички противници су кривца пронашли у мојој мајци Ангелини. Опет су користили најодвратније и речи и лажи, све правећи се како то чини само један од њих, а то је баш онај којег су сви тако здушно подржавали у свакој изјави против моје породице", рекао је председник Вучић.

"Мајка и отац су ме први пут заједно посетили у згради Председништва Србије. Захвалан сам им за сву бригу и љубав коју су брату и мени поклонили, као и нашој деци. Ми Вучићи не умемо довољно отворено да показујемо емоције, али смо увек заједно и то нико не може да нам одузме", истакао је председник Вучић.

Председник Вучић је политичким противницима поручио да њихове породице никада неће дирати.

"Моја порука политичким губитницима је да су за мене њихове породице и њихове мајке светиња у коју никада нећу да дирам, а ви, како хоћете... победићу вас, свакако", поручио је председник Вучић.

Остале вести