За наставак пријатељских односа

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је честитку председнику Владе Руске Федерације Михаилу Мишустину, у којој се каже:

"Примите искрене честитке поводом ступања на дужност председника Владе Руске Федерације. Уверен сам да ће Вам указано поверење дати снажну вољу да радите одлучно и посвећено, на добробит Ваше земље и братског руског народа.

Уверен сам да ћемо заједничким радом да наставимо развој вишевековних пријатељских односа Србије и Русије, као и српског и руског народа, које красе нераскидива блискост и међусобно разумевање и поштовање.

Захвални смо Русији за активну подршку нашим државним и националним интересима, посебно у Уједињеним нацијама и другим међународним организацијама у којима Србија штити свој територијални интегритет и суверенитет, као и своју независност и слободарску традицију.

Желећи Вам много успеха у Вашем одговорном послу, као и добро здравље и срећу у личном животу, примите изразе мог дубоког уважавања", наводи се у честитки председника Вучића.

Председник Александар Вучић је упутио и писмо досадашњем председнику Владе Руске Федерације Дмитрију Медведеву, у којем му захваљује на дугогодишњој коректној сарадњи, коју је имао као председник Владе и као председник Републике.

Остале вести