Јачање сарадње Србије и Индонезије

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас министра правде и људских права Републике Индонезије Јасона Лаолија, који му је пренео личну поруку председника Ђока Видода.

Вучић честитао Трампу Дан независности САД

Председник Републике Србије Александар Вучић уручио је, на пријему поводом Дана независности САД америчком амбасадору у Србији Ентонију Годфрију честитку упућену председнику Сједињених Америчких Држава Доналду Трампу, у којој се каже:

Вучић разговарао путем видео линка са представницима ММФ

Председник Републике Србије Александар Вучић разговараo jе данас путем видео линка са представницима делегације Међународног монетарног фонда (ММФ), коју предводи шеф Мисије Јан Кејс Мартејн.

Вучић са Пахором: Одложен састанак Брдо-Бриони Процеса

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Републике Словеније Борутом Пахором, који га је обавестио о одлагању састанка Брдо-Бриони Процеса због епидемиолошке ситуације у региону.

Вучић честитао ЦДУ 75. годишњицу: За снажну сарадњу на ЕИ

Поводом 75. годишњице Хришћанско-демократске уније (ЦДУ) желим нашој сестринској странци много успеха у предстојећим годинама и снажну визионарску снагу која ће усмерити будућност Немачке и обележити њен пут напред.

Вучић и Путин телефоном о најважнијим питањима две државе

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Руске Федерације Владимиром Владимировичем Путином и захвалио му за прилику да поново, само месец дана од претходног телефонског разговора, размене мишљења о различитим питањима билатералних и међународних односа.

Србија је привилегована најближим пријатељством са Русијом

На данашњем пријему у Амбасади Руске Федерације, поводом обележавања Дана Русије, председник Републике Србије Александар Вучић уручио је амбасадору Александру Боцан-Харченку честитку за председника Владимира Путина. У честитки се каже:

Хвала Лиги муслиманског света, заувек ћемо да поштујемо исказану солидарност

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је данас писмо захвалности генералном секретару Лиге муслиманског света Мухамеду бин Абдулкериму Ел-Иси, у коме се каже:

Важно је да избори буду одржани у доброј изборној атмосфери

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са амбасадорима земаља Квинте - Сједињених Америчких Држава, Велике Британије, Француске, Италије и Немачке, као и шефом Делегације Европске уније у Србији, са којима је разговарао о европским интеграцијама Србије, предстојећим изборима и ситуацији у региону.