Јачање политичког дијалога са Уједињеним Краљевством

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас генералног директора за политичка питања у Министарству за спољне послове и послове Комонвелта Уједињеног Краљевства Ричарда Мура, са којим је разговарао о билатералним односима и ситуацији у региону.

Вучић и Џаишанкар о односима две земље и економској сарадњи

Председник Србије Александар Вучић састао се са министром спољних послова Републике Индије Субрамањамом Џаишанкаром са којим је разговарао о билатералним односима и економској сарадњи.

Српска економија напредује

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се јутрос у Женеви са председником Европске банке за обнову и развој (ЕБРД) Сумом Чакрабартијем са којим је разговарао о глобалним економским кретањима, о привредном расту земаља региона Западног Балкана и пројектима ЕБРД у Србији.

Србија настоји да буде активна

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се јутрос у Женеви са председником и чланом УО Светског економског форума (WEF) Бергеом Брендеом и чланицом Извршног комитета Светског економског форума, руководиоцем за Европу и Евроазију Мартином Ларкин.

Захвални на подршци Словеније евроинтеграцијама Србије

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Републике Словеније Изтока Јарца и захвалио му на доприносу развоју односа двеју земаља.

Вучић са Фабрицијем о европским интеграцијама и наставку дијалога

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са шефом Делегације Европске уније амбасадором Семом Фабрицијем са којим је разговарао о европским интеграцијама и наставку дијалога са Приштином под окриљем ЕУ.

Вучић са представницима ПОСП

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са представницима Парламентарног одбора за стабилизацију и придруживање Србије и Европске уније (ПОСП).

Чврсто пријатељство Србије и Кипра

Председник Републике Србије Александар Вучић је, током састанка са министром одбране Републике Кипар Савасом Ангелидисом, истакао велики значај који Србија придаје чврстом пријатељству са Кипром, заснованом на разумевању, поверењу и солидарности.

Вучић примио акредитивна писма новоименованих амбасадора

Председнику Републике Србије Александру Вучићу су данас акредитивна писма предали новоименовани амбасадори Краљевине Норвешке, Републике Грчке, Републике Мјанмарске Уније, Републике Казахстан, Црне Горе и Сједињених Америчких Држава.

Подршка Краљевине Лесото територијалном интегритету и суверенитету Србије

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас председника Владе Краљевине Лесото Томаса Табанеа и изразио задовољство што је политички дијалог Србије и Лесота интензивиран, како то и приличи двема пријатељским земљама.

Програмска платформа