Поносим се добрим односима са Русијом

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас од амбасадора Руске Федерације Александра Боцан-Харченка акредитивна писма, којим га председник Владимир Путин именује за изванредног и опуномоћеног амбасадора у Републици Србији.

Kомуникација Војске Србије и KФОР кључ за стабилност

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас врховног команданта НАТО снага за Европу и команданта европске команде америчких снага генерала Тода Волтерса и изразио задовољство добром сарадњом са НАТО, која се развија уз поштовање војне неутралности Србије.

Унапређење политичког дијалога и економске сарадње Србије и Јапана

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Јапана Ђунићија Марујаму и још једном пожелео јапанском народу да им Реива ера, која је почела ступањем цара Нарухита на царски престо, донесе мир, срећу, хармонију и благостање.

Вучић са Фабрицијем о европском путу Србије

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са шефом Делегације Европске уније амбасадором Семом Фабрицијем са којим је разговарао о европском путу Србије, проблемима у дијалогу Београда и Приштине, спровођењу политичких и економских реформи.

Вучић упутио писмо саучешћа председнику Руске Федерације

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је писмо саучешћа председнику Руске Федерације Владимиру Путину, поводом жртава поплава у Иркутској области, у коме се каже:

Србија и УK имају могућности за унапређење политичког дијалога

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету амбасадора Уједињеног Краљевства Дениса Кифа и захвалио му што је својим дипломатским умећем дао допринос развоју сарадње двеју земаља.

Србија и Црна Гора да превазиђу тренутне тензије

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету амбасадора Црне Горе Бранислава Мићуновића и захвалио му на преданом раду током дипломатског мандата у Београду.

Програмска платформа