Афирмишемо богатство Србије које доносе културне и верске различитости

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је најискреније честитке свим верницима исламске вероисповести у Србији поводом почетка месеца Рамазана. У честитки се каже:

Чланство Србије у ЕУ остаје један од приоритета наше земље

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са комесарком Европске уније за унутрашње послове и миграције Илвом Јохансон, са којом је разговарао о илегалним миграцијама, сарадњи са институцијама ЕУ у погледу усклађивања визног режима, борби против организованог криминала.

Председник Вучић примио акредитивна писма амбасадора Републике Кубе

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас акредитивна писма новог амбасадора Републике Кубе Лејдa Ернестa Родригесa Ернандесa и том приликом му пожелео добродошлицу и успешан мандат у нашој земљи.

Председник Вучић честитао је Си Ђинпингу на поновном избору за председника НР Кине

Председник Републике Србије Александар Вучић честитао је председнику Народне Републике Кине Си Ђинпингу на поновном избору за председника НР Кине и председника Централне војне комисије Народне Републике Кине.

Могућност за унапређење свих видова сарадње са УК

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас амбасадорку Уједињеног Kраљевства Шан Маклеод, са којом је разговараo o билатералним односима, току дијалога Београда и Приштине, наставку европског пута Србије, као и рату у Украјини.

Одлучност Србије да настави са реформским процесима

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председницом Европске комисије Урсулом фон дер Лајен, са којом је разменио мишљења о актуелној ситуацији у региону, наставку евроинтеграционог пута Србије, неопходним реформама, као и о току дијалога Београда и Приштине.

Србијa доследна политици очувања мира и стабилности у региону

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас министра спољних послова Босне и Херцеговине Елмедина Конаковића, са којим је разговарао о јачању свеукупне сарадње двеју земаља, европском путу региона и другим актуелним питањима.

Председник Вучић примио је честитку Илхама Алијева

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас писмо честитку председника Републике Азербејџан Илхама Алијева поводом Дана државности Републике Србије. У честитки се каже:

Председник Вучић примио је честитку Реџепа Тајипа Ердогана

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас писмо честитку председника Републике Турске Реџепа Тајипа Ердогана поводом Дана државности Републике Србије. У честитки се каже:

Председник Вучић примио је честитку Џозефа Бајдена

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је честитку председника Сједињених Америчких Држава Џозефа Бајдена поводом Дана државности Републике Србије. У честитки се каже:

Председник Вучић разговарао телефоном са Шарлом Мишелом

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Европског савета Шарлом Мишелом, са којим је разменио мишљења о актуелној ситуацији у региону, европској перспективи Србије, реформама на путу ка чланству у ЕУ и дијалогу Београда и Приштине.