Србија на стабилном путу раста и развоја

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са директором компаније "Eagle Hills" Мухамедом Алабаром са којим је разговарао о свим фазама пројекта Београд на води.

Двојица саговорника разговарали су о значају ове инвестиције за економски развој Србије. "Када смо разговарали 2013. године, стопа раста економије била је ниска, али је, захваљујући инвестицијама, као што је пројекат Београд на води, привреда Србије сада на стабилном путу раста и развоја. Најзапуштенији део града, који тренутно представља највеће градилиште, на којем је ангажовано преко 1.500 радника свакога дана, претварамо у најлепши део престонице“, истакао је председник Вучић.

Председник Србије Александар Вучић са Мухамедом.
Извор: Танјуг

Директор компаније Eagle Hills Алабар поздравио је економске реформе, које је Србија спровела, и обећао још бржу реализацију свих фаза ове инвестиције, како би пројекат био завршен што пре.
Председник Вучић захвалио је принцу престолонаследнику Уједињених Арапских Емирата шеику Мохамеду бин Заједу ал Нахјану и директору компаније "Eagle Hills" Мухамеду Алабару на улагањима која су покренули у Србији.

Остале вести