У четвртак почињемо кампању "Будућност Србије"

Најновије
Извор: Информер

Председник Србије Александар Вучић најавио је вечерас да ће у четвртак започети кампању "Будућност Србије", у оквиру које ће обићи свих 29 округа у Србији како би грађанима представио постигнуте резултате, какви су даљи планови и да чује њихове примедбе.

"Моја жеља је била, а разговарао сам и са премијерком Аном Брнабић, да обиђемо, то покрећем као председник, свих 29 округа у Србији - 25 у централној Србији, Војводини и Београду, и четири на Kосову и Метохији", рекао је Вучић у интервјуу за ТВ Хепи.

"Хоћу да разговарам са свим људима шта смо урадили, да покажемо резултате и поднесемо извештај, али и да кажемо шта ћемо да радимо у будућности", истакао је председник Србије.

Kако каже, кренуће се од Пчињског округа, где се иначе завршава најтежи део пута кроз Грделичку клисуру, а ради се и на изградњи јефтиних станова.

"Уз субвенције државе, верујем да ћемо моћи да понудимо квадрат за 400 евра у Врању, да људи остану да живе", рекао је Вучић.

Он је навео да очекује да ће обићи више од 100 општина, да чује примедбе људи, шта их тишти, да покаже колико школа, вртића, болница је отворено или обновљено, а у каквом су катастрофалном стању били.

Извор: Тв Хепи

Остале вести