Мој сан уређена Србија, они спас траже у детерџенту у фонтанама

Најновије
Извор: Taнјуг

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас да је његов сан уређена земља и да има намеру да уради све што може да Србију спасе из провалије у коју су је бацили Ђилас, Јеремић, Јанковић, Тадић и остали.

"И спасавам је полако, али сигурно, док други спас траже у детерџенту у фонтанама", приметио је за Пинк телевизију.

Гостујући на телевизији Пинк рекао је да је чуо и у Требињу, где су му рекли да су прочитали на друштвеним мрежама или неким новинама да "ниједан Александар није преживео, да је сваки који је управљао Србијом смакнут".

"Што се тиче самоубилачких намера имам намеру да урадим све што могу да Србију спасем. Изградићу нове фонтане, у Беогарду ће бити 54 нових, у Нишу нових десет, у Новом Саду нових 12. Полако ћемо наша места да улапшавамо, фабрике да градимо“, поручио је он везано за писање појединих медија да је болестан и да има самоубилачке намере.

Политичким противницима, каже иронично, честита ако им је то једини сан.

"Честитам им ако им је то једини сан, ја имам снове о уређеној земљи. Суштина је у разлици, погледу на будућност. Моја жеља је да имамо стабилне финансије, да смањујемо јавни дуг, да деци оставимо сигурну будућност, моја политика је да имамо што мање незапослених, моја политика да имамо мир и стабилност, да свом снагом и енергијом, знањем, радом упорношћу браним и штитим инетресе нашег народа“, подвукао је он.

Рекао је да треба да се пита председник РС Милорад Додик, који је долазио на митинге ранијих власти, када је то сарадња Српске била боља са Србијом.

"Када је Србија више помагала Српској, када су Срби са Косова осећали више да добијају подршку Србије у готово немогућим условима“, поручио је он.

Захвалио се Додику што данас каже да ли је РС боља сарадња са Србијом, а ту бројке све говоре, те се захвалио Додику на односу и поштовању према Србији.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести