Срећан сам и поносан на наше "орлове"

Најновије
Извор: Tанјуг

Председник Србије Александар Вучић одушевљен је победом "орлова" над Kостариком.

Фудбалери Србије савладали су Kостарику са 1:0 у утакмици првог кола Групе Е на Мондијалу у Русији. Славили су сви грађани, а одушевљење није крио ни председник Александар Вучић.

"Срећан сам и поносан сам због одличне игре ових момака, који су заслужили убедљивију победу и свима који су са скепсом гледали њихов наступ, рекао бих да су им одговорили на најбољи начин", рекао је ексклузивно за Ало! председник Србије Александар Вучић.

Председник је признао да је све време гледао игру наших момака.

"Честитам им и желим им још много победа. Следи им, рекао бих, најважнија утакмица против Швајцарске и желим им још много много добрих утакмица на Светском првенству. Срећан сам, а данас посебно због њих, јер су то заслужили, после много омаловажавања", рекао је председник и додао да су се "орлови" храбро борили.

"Јуначки и храбро! И Сергеј и Матић, као и Kоларов и Бане, Митровић, сви! Много сам срећан и од срца им честитам", рекао је за Ало! председник Србије и додао да верује да је народ Србије веома срећан и задовољан због ове победе Србије на Мондијалу.

Подсетимо, Србија је данас савладала репрезентацију Kостарике резултатом 1:0. Гол за Србију постигао је Kоларов у 56. минуту.

Остале вести