Избори да донесу стабилност и наставак реформи

Најновије
Извор: Танјуг

Председнички кандидат Александар Вучић гласао је данас нешто после 8.00 часова на гласачком месту 27 градске општине Нови Београд.

Он је, на гласачко место, дошао у пратњи ћерке Милице.

Испред и унутар зграде Цептера, у којој се налази гласачко место, окупио се велики број домаћих и страних новинара, фоторепортера.

Председнички кандидат Александар Вучић изјавио је данас новинарима, након што је гласао на Новом Београду, да се нада да ће Србија овим изборима обезбедити стабилност и наставак економских реформи и успеха

''Желим да верујем да никоме неће падати на памет да дестабилизује Србију и да ради оно што је, на жалост, обећавао у изборној кампањи“, рекао је он истичући да не може да процени исход избора.

Вучић је изразио уверење да ће излазност бити велика и да ће грађани на демократски начин одлучити о својој будућности.

Рекао је да се нада успеху и победи, а на народу је да каже шта жели и мисли.

''Ја ћу сваку одлуку грађана прихватити и признати, а уколико будем поражен истог секунда ћу честитати својим противницима. А, уколико буде другачије, било би пристојно након свих увреда и најпрљавије кампање коју су водили да бар умеју да честитају.

Што се мене тиче потпуно сам миран. Радио сам најбоље што сам могао за нашу земљу, а да ли ће народ рећи да ли је то довољно добро, то ћемо видети вечерас“, објаснио је Вучић одговарајући на питање да ли очекује победу у првом кругу.

Упитан да ли ће обједнити функцију председника Републике и премијера казао је да је то бесмислено питање.

''Слушао сам да је све у рукама једног човека, али то су бесмислене оптужбе. Ја ћу поштовати Устав и то је моја дужност. Надам се да ћемо бити у могућности да ујединимо грађане и да Србија настави на просперитетом економском и политичком путу“, казао је Вучић.

Извор: Танјуг

Остале вести