Вучић политичким противницима: Нереда неће бити!

Најновије
Извор: printscreen

Нереда неће бити, нема игре са демократијом, поручио је вечерас председник Александар Вучић политичким противницима.

Чланове и активисте своје странке, посебно оне који доживљавају непријатности обилазећи грађане, позвао је истовремено на апсолутни мир, јер је интерес странке коју води, али пре свега Србије, како је рекао, да имамо мир.

Ако друга страна победи, он ће, каже, исте вечери око пола десет да им честита.

"Тако се ради. Изгубио сам својевремено од Богдановића са 0,6 одсто и у десет увече сам му честитао, пожелео да успеšно води град и поруčио да ћу и даље да се борим", рекао је Вучић гостујући на Хепи ТВ.

Тако то раде часни људи, а они који то нису, додао је, кривце увек траже у другима и спас покушавају да нађу у нередима.

"Нереда, међутим, неће бити", поручио је, а представнике своје странке, посебно оне који доживљавају непријатности обилазећи грађане, позвао је да буду уздржани, позвао их је на апсолутни мир, јер је интерес странке коју води, али пре свега Србије да, како је рекао, имамо мир.

"Да људи покажу у мирној атмосфери какву будућност желе, зато пробајте да избегнете било какве сукобе", поручио је напредњацима.

Зна, додао је, да ће и "после избора да нас нападају и ми ћемо вероватно бити криви што су наша деца добила батине".

Људи, међутим, додао је, на крају све виде и разумеју истину и она никад не може да се сакрије. 

"То је оно што је важно, али важно је и да људи изађу на изборе у Београду, али и у Бору, и Аранђеловцу и у Севојну. За нас су сви они важни, њима је важан само Београд, али људи виде да о њима бринемо без обзира где живе", поручио је Вучић.

Извор: Тв Хепи

Остале вести