Ове године премашујемо рекордну 2018. годину за 30-40 одсто

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас, на основу разговора са гувернерком Народне банке Србије Јоргованком Табаковић, да може да се догоди да ће Србија по обиму директних страних инвестиција премашити ове године прошлу годину која је била рекордна.

Хоћемо заједно да побеђујемо у будућности

Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је Србија захвална председнику Француске Емануелу Макрону што је поручио да му је наша земља у срцу и да је својом искреношћу придобио срца грађана Србије.

Односи Србије и Русије данас најчистији

Председник Србије Александар Вучић оценио је вечерас да су односи Србије и Русије данас потпуно другачији, чисти, најчистији, уз међусобно поштовање за шта је, како је рекао, заслужан и одлазећи амбасадор Русије у Београду Александар Чепурин.

Неко мора да доноси овоземаљске одлуке

Председник Србије Александар Вучић истакао је вечерас, након разговора са владикама о KиМ, на седници Сабора СПЦ, да је његово да настави да се бори, да извуче максимум од свега што може да добије за српски народ, уз чување мира и стабилности, али без пристајања на уцене и давања оног што није наше право, нити смемо да дамо.

Вучић: У фокусу енергетика и инфраструктура

Председник Александар Вучић изјавио је данас у Букурешту да је са премијерима Румуније, Бугарске и Грчке разговарао о наставку инфраструктурних радова, а да су највише времена провели разговарајући о питањма из области енергетике

Вишемилионска улагања у Kладово

Председник Александар Вучић најавио је данас нова вишемилионска улагања у Kладово, у путну инфраструктуру, као и кроз Дунавску стратегију, како би се обезбедило више туристичких потенцијала и Kладово ставило на туристичку мапу.

Вучић Србима на KиМ: Запитајте се што вас зову у своју војску

Председник Србије Александар Вучић каже да је за Београд најопасније то што Приштина ради са косовским снагама безбедности, и чини све да Србе приволе да уђу у косовску војску.

Милион евра за решавање проблема грејања у Kрушевцу

Председник Александар Вучић изјавио је данас у Топлани у Kрушевцу да ће држава издвојити милион евра, који ће се, уз 100.000 -150.000 евра које мора да издвоји Град, употребити за комплетну реконструкцију топлане, како Kрушевљани више не би имали проблем са грејањем.

Дирљив сусрет Вучића и војног инвалида

Председник Александар Вучић сусрео се данас, током обиласка фабрике "ППТ Арматуре а.д." у Александровцу, са Зораном Милановићем, бившим борцем током ратова деведесетих, који се из рата вратио без вида.

Вучић у фабрици ППТ Арматуре, помоћ државе за нову опрему

Председник Србије Александар Вучић посетио је данас фабрику Прва Петолетка Арматуре у Александровцу и најавио да ће држава том предузећу којем недостаје 1,5 милион евра за улагање у развој помоћи са 50 одсто средстава.

Где вам је срце, где кућно васпитање?

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је напад на раднике Градске чистоће, који су синоћ само радили свој посао, био ружан, и додао да га брине жеља да неко неког понижава и радницима лепи налепнице на леђа.

Вучић у Великој Дренови

Велики број мештана Велике Дренове и околних места дочекао је данас председника Александра Вучића, иначе, првог председника Србије који је икада посетио то место.

Програмска платформа