Tенкови добијени од Русије значајан помак

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су тенкови Т-72МС које смо добили од Русије значајан помак за нашу копнену војску и да ће допринети већој борбеној готовости Војске Србије.

Србија способна да се носи са свим безбедносним изазовима

Председник Александар Вучић уручио је данас одликовања припадницима Војске Србије уз поруку да је земља данас спремна да се носи са свим безбедносним изазовима, захваљујући и својој војсци и својој економској снази.

Србија посвећена компромису

Председник Србије Александар Вучић поновио је данас на панелу посвећеном односима Београда и Приштине, у оквиру Београдског безбедносног форума, да је Србија спремна да разговара о суштинским и великим питањима, али да компромис мора бити управо то - компромис, а не наметање Србији било чега, јер није решење.

Ово је војска свих грађана Србије, способна да их брани

Војска Србије припада свим нашим грађанима, без обзира на веру и националност, спремна, способна и обучена да сачува и њих и нашу земљу, уколико би било ко помислио да изврши агресију на Србију, поручио је данас председник Александар Вучић након војне вежбе "Садејство 2020" на Пештеру.

Вучић: Србији је циљ одржавање мира готово по сваку цену

Сукоб Јерменије и Азербејџана показао је колико су опасни тзв. замрзнути конфликти, јер све што је замрзнуто једног дана неко ће да "одмрзне", указао је данас председник Александар Вучић на састанку Националног конвента о ЕУ.

Србији је циљ одржавање мира готово по сваку цену

Сукоб Јерменије и Азербејџана показао је колико су опасни тзв. замрзнути конфликти, јер све што је замрзнуто једног дана неко ће да "одмрзне", указао је данас председник Александар Вучић на састанку Националног конвента о ЕУ.

Своји на своме, улажемо највише досад у одбрамбену индустрију

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да Србија жели да сачува војну неутралност, сигурност, стабилност и мир, али и у сигурну одбрану земље, ако затреба, те најавио додатна, до сада највећа финансијска средства у одбрамбену индустрију.

Нападима на моју децу покушавају да ме емотивно сломе, то им је једино преостало

Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да су напади на његовог сина Данила Вучића у ствари усмерени против њега, додајући да је то кампања коју воде људи који су, каже, обећали да ће их он, Вучић, запамтити.

Нема беле заставе, нема признавања

Србија је спремна да преговара са Приштином, без временског ограничења и "у доброј нади", али међусобно признање није на агенди, каже председник Србије Александар Вучић у интервјуу Ројтерсу.

Држава је доста урадила за град Панчево

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је држава доста урадила за град Панчево, што ће осетити и грађани, између осталог и тако што ће порасти цена имовине сваког становника Панчева.

Настављамо да градимо

Српска напредна странка објавила је нови предизборни спот листе "Александар Вучић – За нашу децу", у којем се указује на значај изградње ауто-пута "Милош Велики", који повезује Београд и Чачак.

Вучић честитао Путину 75 година победе над фашизмом

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Руске Федерације Александра Боцан-Харченка и том приликом му уручио писмо за председника Владимира Путина, у коме му честита јубиларних 75 година од победе над фашизмом.