Одговорност свих на Западном Балкану да сачувамо мир

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, после разговора са словеначким председником Борутом Пахором, да је одговорност свих на Западном Балкану да се сачувају мир и стабилност и да ће морати да се уложи огромна енергија да не допустимо да нас политике прошлости доведу до било каквих инцидената и проблема.

Боље бити вук самотњак, него мува зунзара

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас шефу црногорске државе Милу Ђукановићу и премијеру привремених власти у Приштини Аљбину Kуртију да имају веће бриге, попут криминала, корупције и економије, и да би требало Србију да оставе на миру.

Србија планира куповину авиона Рафал

Србија планира да набави француске борбене авионе Рафал, рекао је данас председник Србије Александар Вучић за Ројтерс, што, према наводима британске новинске агенције, експерти виде као "најновији знак да се Београд дистанцира од традиционалног снабдевача оружјем и савезника Русије".

Председник и потпредседница Никарагве честитали Вучићу

Председник Србије Александар Вучић, поводом победе на председничким изборима, примио је и честитку председника Никарагве Хосеа Данијела Ортеге и потпредседнице Никарагве Росарије Муриљо.

Гласајте за мир и стабилност

Председник Србије Александар Вучић објавио је нови спот на Инстаграму у којем се поручује грађанима да на предстојећим изборима 3. априла гласају за мир, стабилност и даљи напредак земље.

Спремни смо да понудимо Београд као место за преговор

Председник Србије Александар Вучић истакао је вечерас да је наша земља, ако неко мисли да је Београд најбоље место за преговоре, спремна да то понуди руским и украјинским пријатељима.

Очигледно да Бриселски споразум не постоји, Приштина га руши

Очигледно је да Бриселски споразум више не постоји, јер све што смо имали, Аљбин Kурти руши, констатовао је вечерас za Јуроњуз председник Србије Александар Вучић, након последњих дешавања на Kосову и Метохији.

Намера Kуртија да изазове нестабилност у региону

Председник Србије Александар Вучић оценио је данас да шеф привремене владе у Приштини Аљбин Kурти одбијањем одржавање српских избора на KиМ има намеру да изазове нестабилност и проблеме у региону.

Најважније да не дозволимо да будемо увучени у зло

Председнички кандидат Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је на предизборнoм скупу ове странке у Падинској Скели да је забринут више него икада и то, како је рекао, са разлогом, јер велике силе у ситуацији у којој се свет налази не желе да разговарају, не желе мир и оценио је да се ситуација неће решити скоро.

За реконструкцију Дoма здравља и најбољу негу 1,7 милиона евра

Председник Српске напредне странке Александар Вучић поручио је данас на предизборном митингу странке у Опову да ће бити уложено много новца да би се реконструисао Дом здравља и изградила мултифункционална спортска дворана у том насељу.

Сачувајмо будућност заједно

У Kикинди је данас одржан предизборни скуп Српске напредне странке са којег је председнички кандидат те странке Александар Вучић поручио да су пред Србијом озбиљна времена и да је дошао не да би замолио за гласове, већ за подршку да, како каже, заједно сачувамо будућност.

Други нека говоре језиком увреда, ми ћемо чињеницама

Председник СНС и председнички кандидат Александар Вучић поручио је данас у Врању да се на изборима 3. априла бира у ком ће правцу ићи Србија, која не жели да се враћа у прошлост и пропадање, већ да иде у будућност.