"Чибук 1" Симбол успеха и просперитета

Председник Александар Вучић поручио је данас да је ветропарк "Чибук 1", највећи на Западном Балкану, који је данас отворен у Мраморку код Kовина, симбол успеха, прогреса и просперитета које једна земља може да направи.

Хотел Наис значајан, налази се на раскршћу важних путева

Председник Србије Александар Вучић присуствовао је вечерас отварању реновираног хотела Наис и рекао да тај хотел значајан за нашу земљу јер се налази на раскршћу важних путева.

Само народ одлучује ко ће бити на власти

Председник Александар Вучић поручио је данас, обраћајући се на седници Главног одбора СНС, да ће на листи кандидата за посланике, коју "носи" СНС, бити више напредњака него раније, и поред сарадње са коалиционим партнерима, јер је, каже, важно да се измери снага СНС и снага других.

Вучић најавио велике кадровске промене у СНС и влади

Председник Српске напредне странке Александар Вучић данас је, уочи седнице руководства странке, најавио многе кадровске промене у СНС, укључујући увођење младих људи, али и промене у влади.

Ове године премашујемо рекордну 2018. годину за 30-40 одсто

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас, на основу разговора са гувернерком Народне банке Србије Јоргованком Табаковић, да може да се догоди да ће Србија по обиму директних страних инвестиција премашити ове године прошлу годину која је била рекордна.

Хоћемо заједно да побеђујемо у будућности

Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је Србија захвална председнику Француске Емануелу Макрону што је поручио да му је наша земља у срцу и да је својом искреношћу придобио срца грађана Србије.

Односи Србије и Русије данас најчистији

Председник Србије Александар Вучић оценио је вечерас да су односи Србије и Русије данас потпуно другачији, чисти, најчистији, уз међусобно поштовање за шта је, како је рекао, заслужан и одлазећи амбасадор Русије у Београду Александар Чепурин.

Неко мора да доноси овоземаљске одлуке

Председник Србије Александар Вучић истакао је вечерас, након разговора са владикама о KиМ, на седници Сабора СПЦ, да је његово да настави да се бори, да извуче максимум од свега што може да добије за српски народ, уз чување мира и стабилности, али без пристајања на уцене и давања оног што није наше право, нити смемо да дамо.

Вучић: У фокусу енергетика и инфраструктура

Председник Александар Вучић изјавио је данас у Букурешту да је са премијерима Румуније, Бугарске и Грчке разговарао о наставку инфраструктурних радова, а да су највише времена провели разговарајући о питањма из области енергетике

Вишемилионска улагања у Kладово

Председник Александар Вучић најавио је данас нова вишемилионска улагања у Kладово, у путну инфраструктуру, као и кроз Дунавску стратегију, како би се обезбедило више туристичких потенцијала и Kладово ставило на туристичку мапу.

Вучић Србима на KиМ: Запитајте се што вас зову у своју војску

Председник Србије Александар Вучић каже да је за Београд најопасније то што Приштина ради са косовским снагама безбедности, и чини све да Србе приволе да уђу у косовску војску.

Програмска платформа