Важно да смо у Давосу, да је Србија добро представљена

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас, уочи отварања Светског економског форума у Давосу, да је то одлично место где за кратко време може много да се чује, да се остваре важни контакти, на корист Србије.

Нема степенастог цензуса, позабавићемо се "мањинским" прагом

Нису тачне информације да ће бити уведен и степенасти цензус, односно цензус за коалиције, изјавио је данас председник Александар Вучић и додао да ће, поред питања снижавања изборног цензуса, бити размотрен и природни праг за мањинске странке.

Још више ћемо помагати домаћим инвеститорима

Држава ће још више помагати домаћим инвеститорима који су зарадили новац у свету и хоће да га уложе у нашу Србију, поручио је данас председник Александар Вучић на отварању хотела "Црни врх" на Дивчибарама.

Вучић и Лукашенко положили венце на споменике ослободиоцима

Полагањем венаца на Спомен-гробљу ослободилаца Београда и на Споменик црвеноармејцу, председник Србије Александар Вучић и председник Белорусије Александар Лукашенко, одали су данас поподне почаст страдалима у борби за ослобођење Београда у Другом светском рату.

Вучић: О странци и, мада не најважније, о коалиционим партнеримa

Лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић рекао је пред седницу Председништва партије да ће главна тема бити странка и најважнија државна питања, а да ће једна од тема, ни близу најважнија, бити и односи са коалиционим партнерима.

Вучић: Примаков у најтежим тренуцима уз српски народ

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас, поводом откривања бисте бившем руском премијеру и министру спољних послова Јевгенију Примакову, у Руском дому у Београду, да је овај руски политичар оставио неизбрисив траг у руској и међународној политици, а да је у Србији посебно познат по "заокрету изнад Атлантика“.

О странци и, мада не најважније, о коалиционим партнеримa

Лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић рекао је пред седницу Председништва партије да ће главна тема бити странка и најважнија државна питања, а да ће једна од тема, ни близу најважнија, бити и односи са коалиционим партнерима.

Вучић: Испуњавамо обећања, обнављамо уништено и отварамо затворенo

У реконструкцију позоришта "Бора Станковић" у Врању држава је уложила укупно 359 милиона динара, изјавио је вечерас председник Србије Александар Вучић на свечаном отварању позоришта и истакао да је та зграда сведочанство искрене намере да се улаже у

Испуњавамо обећања, обнављамо уништено и отварамо затворенo

У реконструкцију позоришта "Бора Станковић" у Врању држава је уложила укупно 359 милиона динара, изјавио је вечерас председник Србије Александар Вучић на свечаном отварању позоришта и истакао да је та зграда сведочанство искрене намере да се улаже у културу и да се испуњавају дата обећања.

"Чибук 1" Симбол успеха и просперитета

Председник Александар Вучић поручио је данас да је ветропарк "Чибук 1", највећи на Западном Балкану, који је данас отворен у Мраморку код Kовина, симбол успеха, прогреса и просперитета које једна земља може да направи.

Хотел Наис значајан, налази се на раскршћу важних путева

Председник Србије Александар Вучић присуствовао је вечерас отварању реновираног хотела Наис и рекао да тај хотел значајан за нашу земљу јер се налази на раскршћу важних путева.

Програмска платформа