Вучић: Обнављањем школа и вртића да задржимо младе

Председник Александар Вучић обишао је данас у Kрупњу радове на доградњи вртића "Наша радост" и поручио да ће држава обнављањем школа и вртића у мање развијеним срединама, као што је та општина, покушати да задржи младе

Вучић обишао болницу за плућне болести у Белој Цркви

Председник Србије Александар Вучић обишао је данас Специјалну болницу за плућне болести "Др Будислав Бабић" у Белој Цркви где га је дочекао велики број грађана и запослених у тој медицинској установи.

Економија наша будућност, али само уз мир и стабилност

Суштина је да изградимо будућност у којој ће људи имати наду за бољи животни стандард своје деце, за опстанак и останак, економија је наша будућност, али само ако имамо мир и стабилност, поручио је вечерас председник Србије Александар Вучић.

Вучић замолио "Рио Тинто" да убрза пројекат "Јадар"

Председник Србије Александар Вучић пренео је да су га представници компаније "Рио Тинто" током разговора у Давосу обавестили да се добро реализује пројекат "Јадар", на којем раде у Србији, а да их је он замолио да наставе и убрзају радове, јер је то од огромног значаја за нашу земљу.

Немачка снажно против такси Приштине

Немачка је земља која се, без икакве сумње, веома снажно противи нарушавању нормалних трговинских односа на KиМ, изјавио је председник Србије Александар Вучић након разговора са немачком канцеларком Ангелом Меркел.

Вучић: Добра економска, а политички тешка година

У седишту Српске напредне странке данас је обележен Бадњи дан, а том догађају је присуствовао и председник Александар Вучић који је члановима и функционерима странке захвалио на борби коју воде за бољи живот грађана.

Ваш Београд ће увек бити уз вас

Председник Србије Александар Вучић примио је данас децу из три основне школе са Kосова и Метохије, поделио им новогодишње пакетиће и поручио им да ће њихов Београд и Србија бити увек уз њих.

Вучић осудио напад на новинара Јовановића

Председник Србије Александар Вучић најоштрије је данас осудио напад на Милана Јовановића и његову имовину у Врчину и очекује од тужилаштва и полиције да у најкраћем року пронађу починиоце тог кривичног дела.

Програмска платформа