Своји на своме, улажемо највише досад у одбрамбену индустрију

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да Србија жели да сачува војну неутралност, сигурност, стабилност и мир, али и у сигурну одбрану земље, ако затреба, те најавио додатна, до сада највећа финансијска средства у одбрамбену индустрију.

Нападима на моју децу покушавају да ме емотивно сломе, то им је једино преостало

Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да су напади на његовог сина Данила Вучића у ствари усмерени против њега, додајући да је то кампања коју воде људи који су, каже, обећали да ће их он, Вучић, запамтити.

Нема беле заставе, нема признавања

Србија је спремна да преговара са Приштином, без временског ограничења и "у доброј нади", али међусобно признање није на агенди, каже председник Србије Александар Вучић у интервјуу Ројтерсу.

Држава је доста урадила за град Панчево

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је држава доста урадила за град Панчево, што ће осетити и грађани, између осталог и тако што ће порасти цена имовине сваког становника Панчева.

Настављамо да градимо

Српска напредна странка објавила је нови предизборни спот листе "Александар Вучић – За нашу децу", у којем се указује на значај изградње ауто-пута "Милош Велики", који повезује Београд и Чачак.

Вучић честитао Путину 75 година победе над фашизмом

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Руске Федерације Александра Боцан-Харченка и том приликом му уручио писмо за председника Владимира Путина, у коме му честита јубиларних 75 година од победе над фашизмом.

Немамо право да заборавимо

Не смемо и никада нећемо заборавити ни Доњу Градину, Јасеновац, Сремску Митровицу, ниједан логор, маљ, нож или метак, ниједну гробницу нити злочин према српском народу, поручио је данас председник Србије Александар Вучић.

Вучић: Хвала Норвешкој на огромној помоћи

Председник Србије Александра Вучић захвалио је данас Норвешкој и норвешком народу на помоћи од пет милиона евра, која ће, каже, бити намењена у медицинске сврхе и додао да ће та земља помоћи Србији да набави још респиратора.

Вучић и Орбан о међусобној сарадњи у борби против корона вируса

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас у Београду са председником Владе Мађарске Виктором Орбаном, са којим је разговарао о билатералним односима, као и о међусобној подршци, сарадњи и солидарности у борби против корона вируса, али и о мигрантској кризи и процесу евроинтеграција Србије.

Важно да смо у Давосу, да је Србија добро представљена

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас, уочи отварања Светског економског форума у Давосу, да је то одлично место где за кратко време може много да се чује, да се остваре важни контакти, на корист Србије.

Нема степенастог цензуса, позабавићемо се "мањинским" прагом

Нису тачне информације да ће бити уведен и степенасти цензус, односно цензус за коалиције, изјавио је данас председник Александар Вучић и додао да ће, поред питања снижавања изборног цензуса, бити размотрен и природни праг за мањинске странке.