Спремили смо значајну подршку за опремање школе у Брезјаку

Најновије
Извор: Служба за информисање Српске напредне странке

Председник Републике Србије Александар Вучић рекао је да је спремљена значајна подршка за опремање школе у Брезјаку и њена истурена одељења у Недељицама и Коренити.

Извор: Танјуг

Извор: Танјуг

"Јуче сам рекао како асфалт најлепше мирише. Ипак, није упоредиво са домаћим уштипцима. Ове смо уштипке спремили за децу у Брезјаку, али много важније, спремили смо значајну подршку у даљем опремању за ту школу и њена истурена одељења у Недељицама и Коренити", рекао је председник Вучић.

Четири интерактивне табле за школе у Брезјаку, Недељицама и Коренити

Председник Републике Србије Александар Вучић рекао је да ће наредне недеље бити испоручене четири интерактивне табле за школске установе у Брезјаку, Недељицама и Коренити, као и друга опрема у оквиру најављене значајне подршке за опремање школе у Брезјаку и њеним истуреним одељењима.

"Послаћемо и нове компјутере и таблет рачунаре. Ипак, најважније за децу је то што ћемо им уредити учионице и направити нове тоалете. У Коренити крећемо са изградњом нове фискултурне сале", рекао је председник Вучић.

Председник Вучић посетио је школу у Брезјаку и најавио значајну подршку за њено опремање као и за истурена одељења у Недељицама и Коренити.

Вучић је такође свој деци у Србији пожелео успешну школску годину.

Остале вести