Успећемо, победиће Србија

Најновије
Извор: Принтскрин

Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је градилиште "EXPO" у Сурчину где је разговарао са радницима, како би им се захвалио на труду и посвећености да сви радови буду завршени на време.

Извор: Танјуг

"Посетио сам наше вредне неимаре на "EXPO" градилишту, донео им, а шта друго, него сендвиче и јабуке и уживао у разговору са њима. Ови дивни људи раде и на 40 степени, вредно и без прекида у више дневних смена. Бескрајно им хвала на труду и посвећености", рекао је председник Вучић.

Председник Вучић је истакао да сви радници раде вредно и марљиво и да је поносан на њих.

"Срећан сам што тако вредне неимаре имамо. Биће мука да се стигне све. Огромне су промене у односу на пре неколико дана кад сам последњи пут био. Разговарам са радницима и има ту неправде, што они много раде, и не жале се на примања, не кукају уопште, али раде много више од већине других који неретко имају иста или већа примања од њих. Време је пред нама да покушамо да ту врсту неправде исправимо", додао је председник Вучић.

Председник Вучић је истакао да је поносан на њих и да верује да ће успети у томе.

"Не можемо да се обрукамо и да кажемо нисмо завршили. Верујем да ћемо све да завршимо и да променимо лице Србије и да ће доћи гости из целог света. То ће бти рекордна посета", навео је председник Вучић.

Како је рекао, на градилишту раде радници из целе Србије, али и из Кине, Пакистана, Судана и Индије.

"Свуда људи из Србије граде, а из целог света граде Србију. Успећемо, победиће Србија", додао је председник Вучић.

Остале вести