Потребно нам је јединство

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Републике Србије Александар Вучић рекао је да је јуче био један од најтежих дана за Србију и да ћемо имати много мука и проблема у будућности.

Извор: Танјуг

"Јуче је био један од најтежих дана за Србију и никада нисам крио од људи када се такве ствари догађају. Имаћемо много мука и проблема са којима ћемо се суочити у будућности и зато нам је потребно јединство", рекао је председник Вучић.

"Од оних од којих сам то очекивао због одговорности коју су морали да покажу, то нисмо добили. Добили смо њихово уједињење, без обзира што су све супротно говорили само неколико дана раније, на теми на којој не би требало да иде било ко против некога. Нажалост, они су и овог пута изабрали да иду против Србије. Њима и свим међународним представницима, а пре свега вама поштовани грађани Србије говорићу о свему, о свим темама, о свим проблемима са којима се суочавамо и изборима који су пред нама у понедељак у послеподневним сатима. Србију ћемо сачувати и одбранити. Живела Србија!", рекао је председник Вучић.

Остале вести