Србија ће победити

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Републике Србије и врховни командант оружаних снага Александар Вучић завршио је састанак у згради Генералштаба на Бањици.

Извор: ТВ Пинк

Неколико важних информација за све људе у нашој земљи. Завршили смо састанак. Начелник Мојсиловић је имао разговор са командантом КФОР. Тај разговор је протекао у коректној атмосфери, рекао је председник Вучић.

"Било је много лажи, дезинформација. У поноћ очекујемо разговор команданта КФОР са Гораном Ракићем. Молили смо све међународне представнике да учине све што је могуће. Важно је да се дијалог настави и да покушамо ствари да решавамо мирним путем. Верујем да ћемо имати добрих вести, надам се да ће ово, не вечерас, али сутра бити завршено", рекао је председник Вучић.

"Остаје нам да дођемо до очувања мира. Све што су радили показује колико је припреман напад на Србију", рекао је председник Вучић.

Председник Вучић је рекао да су молили међународне представнике да учине све што је могуће да се ово заустави.

"Велико хвала Србима са КиМ због уздржаности и храбрости", рекао је председник Вучић.

"Предстоји нам најтежа политичка борба. Хвала што чувате српско име и презиме на КиМ. Желим да се захвалим онима који су подржали Србију", рекао је председник Вучић.

"Радимо на смиривању свега. Без обзира на то колико тешко било, предаје неће бити, победиће Србија", поручио је председник Вучић.

Остале вести