Вучић: Нови Клинички центар Србије на понос свих грађана

Нови Kлинички центар Србије који се гради биће на понос свих грађана Србије, са најмодернијом опремом, а тиме градимо будућност и сигурност за све грађане, поручио је данас председник Александар Вучић.

Вучић: У четвртак без ванредног стања и полицијског часа

Председник Србије Александар Вучић најавио је вечерас да би ванредно стање, а тиме и полицијски час могли бити укинути од четвртка, након што та одлука буде објављена у Службеном гласнику, а претходно усвојена у Скупштини.

Вучић: САД минус 4,8, Европска унија минус 3,5, а Србија плус 5 одсто раста

Према првим проценама за први квартал ове године, САД ће бити на око минус 4,8 одсто раста, ЕУ на минус 3,5 одсто, а Србија на плус 5 одсто, истакао је данас председник Србије Александар Вучић и навео да ће Србија бити број 1, или можда друга у Европи по стопи раста у прва три месеца 2020.

Вучић: Спремни и за други талас и оснажили здравствени систем

Србија ће захваљујући донацији Норвешке и ЕУ добити 120 респиратора и 100 посебних монитора за борбу са КОВИДОМ - 19, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић и додао да је Србија спремна за евентуални други талас епидемије.

Вучић: Епидемија се смирује, Србија спремна и за евентуални други талас

У Војномедицинском центру Kарабурма у Београду данас је отворена нова привремена болница намењена лечењу оболелих од корона вируса која може да прими 60 пацијената

Вучић: Избори су ту, наставак изборних радњи по укидању ванредног стања

Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће пре укидања ванредног стања поново разговарати са странкама које су се изјасниле за учешће на изборима и да ће их обавестити о стеченим условима за наставак изборних радњи.

Вучић: Од октобра 2021. од Београда до Новог Сада за 25 минута

Брза пруга Стара Пазова - Нови Сад биће завршена до октобра 2021. године и тада ће возом моћи да се стигне од Београда до Новог Сада за само 25 минута, рекао је данас председник Србије Александар Вучић.

Вучић: У Пазару сам јер смо сви заједно у овоме

Председник Александар Вучић рекао је у обраћању да је у Новом Пазару да би рекао грађанима тог града, али и Сјенице и Тутина, да смо сви заједно у овоме, да је поносан што је држави Србији свеједно да ли је неко Бошњак или Србин, јер су сви људи и држава ће свима помоћи да пребродимо ову кризу.

Вучић: Нема степенастог цензуса, позабавићемо се "мањинским" прагом

Нису тачне информације да ће бити уведен и степенасти цензус, односно цензус за коалиције, изјавио је данас председник Александар Вучић и додао да ће, поред питања снижавања изборног цензуса, бити размотрен и природни праг за мањинске странке.

Вучић: Нови погон - знак да смо направили добар бизнис амбијент

Отварање новог погона компаније "Knott Autoflex Yug" у Бечеју показује да они који су инвестирали у нашу земљу настављају то да раде, да су задовољни условима и да је направљен добар пословни амбијент, поручио је данас председник Александар Вучић.

Вучић: Улажемо новац у туризам, подстичемо домаће инвеститоре

Туризам је једна од нових индустријских грана у које Србија улаже новац, што ће бити изражено и у инвестиционом плану "Србија 2025", изјавио је данас председник Александар Вучић.

Вучић: Нове реформе неће "болети" народ, већ министре и директоре

Нове реформе, које намеравамо да спроведемо, овај пут неће "болети" народ, као претходне, већ министре и директоре јавних предузећа, а циљ је да обезбедимо још већи раст, поручио је данас председник Србије Александар Вучић.