Вучић: Политика Србије је очување мира и стабилности за своје грађане и цео регион

Политика Србије је очување мира и стабилности за своје грађане и цео регион и зато смо прихватили да суштински учествујемо у дијалогу под покровитељством ЕУ, о нашим односима са Приштином, како би се решили вишевековни проблеми, у најбољем интересу Срба и Албанаца, поручио је данас председник Александар Вучић.

Вучић: Подижемо кардиоваскуларног гиганта, да будемо стуб у региону

Председник Србије Александар Вучић оценио је данас, након обиласка радова на изградњи Института за кардиоваскуларне болести “Дедиње 2“, да би кардиоваскуларни гигант, који треба да буде стуб у региону, могао да буде отворен до Видовдана идуће године.

Вучић: Били смо сведоци најбруталнијег политичког насиља

Синоћ смо у Београду били сведоци најбруталнијег политичког насиља у последњих неколико година, изјавио је председник Александар Вучић, поводом синоћњих демонстрација у Београду, и истакао да је, иако су неки покушали да протест правдају причом о вирусу корона, очигледно да је то био агресиван политички протест.

Добили смо огромно поверење грађана, 2 милиона гласова

Председник Србије и СНС Александар Вучић изјавио је вечерас да је листа која је носила његово име добила огромно поверење народа, највеће икада у Србији, наводећи да је, за сада, освојила више од два милиона гласова.

Покретање ''Форверка'' важан дан, Чачак има будућност

Председник Александар Вучић поручио је да је данашњи дан, када немачки Форверк покреће производњу у Чачку, велики и важан дан за тај град и целу западну Србију, те додао да је долазак те компаније, једнако важан као и изградња аутопута ''Милош Велики''.

Вучић: Србија је земља равноправних, људи не желе политику мржње

Србија је земља равноправних грађана, у којој сви грађани имају иста права, Срби, Бошњаци, Мађари, Роми и припадници свих других народа, рекао је данас председник Србије Александар Вучић, поводом недавне изјаве шефа Странке демократске акције (СДА) Сулејмана Угљанина.

Вучић: Србија доживљава Бугарску као истински пријатељску земљу

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас, током посете Бугарској, да су Србија и Бугарска две пријатељске земље, које раде заједно на два велика пројекта - аутопуту и гасоводу, који су, истиче, од суштинског значаја за обе земље.

Вучић: Биће тешки избори, с гласом више - договориће техничку владу

Избори ће бити врло тешки, јер, ако буду имали један глас више сви остали, договориће се у једном дану и направити техничку владу, рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић и додао да као што многи желе слабу Србију, тако би желели и слабији СНС.

Вучић: Наша политика је отвореност, а не затварање граница

Политика Србије је отвореност, а не затварање граница, поручио је председник Србије Александар Вучић и рекао да је поносан што из Црне Горе долазе млади људи у Србију да студирају и што су изабрали нашу земљу да се усавршавају, као и на томе што ће много њих ту и остати и засновати породицу.

Вучић: Смедеревска Паланка и цела Србија имају будућност

Председник Александар Вучић захвалио се данас јужнокорејској компанији "KyungshinCable" што је изабрала Србију да у њој гради своју фабрику, јер, како је рекао, где се појави корејски инвеститор види се огроман напредак земље.

Вучић: Нови Клинички центар Србије на понос свих грађана

Нови Kлинички центар Србије који се гради биће на понос свих грађана Србије, са најмодернијом опремом, а тиме градимо будућност и сигурност за све грађане, поручио је данас председник Александар Вучић.

Вучић: У четвртак без ванредног стања и полицијског часа

Председник Србије Александар Вучић најавио је вечерас да би ванредно стање, а тиме и полицијски час могли бити укинути од четвртка, након што та одлука буде објављена у Службеном гласнику, а претходно усвојена у Скупштини.