Вучић: Да не гледамо једни друге попреко већ како да живимо заједно

Председник Александар Вучић рекао је данас, након трилатералног самита, да би волео да не гледамо убудуће једни друге преко плота, да не маштамо како ћемо једни друге да уништимо, већ како ћемо да живимо заједно у будућности, чему ће допринети ауто-пут Београд-Сарајево, чијем свечаном почетку градње ће присуствовати данас.

Снажићемо све родове, Војска Србије ће бити још јача

Председник Александар Вучић поручио је данас, након вежбе "Бегеј 2019" у Тителу, да је Војска Србије снажнија него раније и снажнија него икада, али да то још није довољно и да ће се снажити сви родови армије, како би била још јача.

Вучић обишао радове на изградњи вијадукта Чортановици

Председник Александар Вучић обишао је данас радове на изградњи вијадукта "Чортановци" на железничкој деоници Стара Пазова - Нови Сад, у оквиру изградње пруге за велике брзине између Београда и Будимпеште.

Вучић: Верујем да ћемо имати подршку Словеније за KиМ

Председник Србије Александар Вучић је изјавио да је са председником Словеније Борутом Пахором разговарао о унапређењу билатералне сарадње две земље на политичком и економском плану, о решавању питања KиМ и захвалио му на подршци.

Вучић: У Србији 60 одсто инвестиција у региону, очекујем још

Председник Александар Вучић најавио је данас да ће компанија "Aptive Packard" отворити ускоро још једну фабрику у граду на истоку Србије, али да он свакако очекује још много инвестиција у Србији.

Вучић: У Аптиву посао за 3.000, а то није и последња инвестиција

Председник Србије Александар Вучић је изјавио данас на отварању фабрике "Aptive Packard" за производњу електроинсталација за аутоиндустрију да ће у њој бити запослено укупно 3.000 људи у наредних годину и по дана, као и да ће се ту производити каблови за мерцедес С класе.

Вучић: Питање Косова тешко и комлексно

Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас политичким представницима Срба са КиМ да је питање Косова тешко и комлексно, да је зато такво и решење тог питања и поновио да је неопходно да се не изгуби из вида колико би Србе драматично угрозило свако рушење мира и стабилности на овом подручју.

Предстојећи избори су важни, да се очува стабилност и наставе економске реформе

Председнички кандидат, премијер Александар Вучић указао је вечерас да су предстојећи избори тешки и веома значајни, јер долазе у турбулентном времену у целом региону, кад постоји јасна нестабилност у више земаља Западног Балкана и када многи желе да унесу немире у Србију.

Програмска платформа