Србија није подељена, напротив, никад је уједињенија

Вучић
Најновије
Извор: Принтскрин

Србија није подељена, напротив, никад је уједињенија и јединственија, поручио је данас председник Србије Александар Вучић у новогодишњем интервјуу телевизији K1.

Извор: К1


"То говоре они који желе себи да дају на значају, већем него што га стварно заслужују", рекао је Вучић у емисији "Уранак" на ТВ K1.

На констатацију да је селектор фудбалске репрезентације Драган Стојковић Пикси, пре више од годину дана, у истој емисији рекао да је сигуран да ће одвести репрезентацију на Светско првенство у Kатару, али и да је Вучић подржавајући репрезентацију на неки начин хтео да провуче позив на јединство, те питање да ли је Србија данас подељена, Вучић је одговорио:

"Ма какви... То причају они који желе, или припадају у политичком смислу мањинској страни, па имају потребу да себи дају на већем значају".

Додао је да је Србија медијски подељена, што је добро за демократско друштво, али да је Србија суштински много јединственија и уједњињенија него икада.

"Фудбал сам поменуо као парадигму промене свести, парадигму успеха, и не зато што сам ја дао гол... Ми смо обезбедили услове, што је посао државе, а све су постигли фудбалери и селектор, који је имао храбрости све да каже", рекао је Вучић.

Додао је да је разговарао са Пиксијем када је постао селектор, и да му је Пикси тада само тражио да му гарантује да му се нико неће мешати у посао, од политичара.

Kаже да није он звао Пиксија на то место.

"Знам да он има ауторитет и своје "ја". Ја сам рекао, ''то је супер, а ми хоћемо резултате и то је било то", испричао је Вучић.

На питање да ли се некад мешао селектору у посао, Вучић је одговорио да је "то толико смешно, да нема речи".

"То би било сумануто... Ја се школујем за кошаркашког тренера, тек сам прву годину дао, о фудбалу немам појма, осим да одем на стадион, да навијам", рекао је Вучић.

Више волим Бадњак од јелке

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас, у новогодишњем интервјуу телевизији K1, да више воли Бадњак од јелке.

Вучић је, у емисији "Уранак", на констатацију да Владимир Путин рекао да је у добрим односима са Деда мразом, јер је постао председник на Нову годину, и питање с ким је он у "бољим односима", казао да је увек био у бољим односима са Божић батом.

"Kод нас отац, а таква су времена била, није волео да се слави Нова година. Он је Србин пореклом из Босне и другачије су ту и историјски разлози. Није давао да имамо јелке. Једном када је мајка донела једну јелку он јој је рекао "склањај је". Ми смо били мали, али се сећамо", поделио је Вучић сећања на новогодишње празнике из раног детињства.

Присетио се да је са својим оцем ишао у сечу Бадњака и да воли више Бадњак од јелке.

"И даље више волим Бадњак", рекао је он уз опаску да ништа не крије и да се одувек знало за кога навија.

"Имам поштен однос према људима и не морам да се допаднем свима", поручио је он.

Завршио прву годину, све десетке и једна деветка

Председник Александар Вучић каже да је завршио прву годину Високе спортске школе струковних студија, коју је уписао прошле године.

Kако је рекао, завршио је годину са најбољим оценама - има све десетке и само једну деветку.

"Питајте професоре да ли сам знао... Имам једну деветку, јер нисам присуствовао вежбама", открио је Вучић гостујући на ТВ K1.

Додао је и да је све испите полагао уживо, а не онлајн.

Присуство вежбама и предавању носи одређен број бодова, а како нисам могао да присуствујем вежбама, добио сам деветку, објаснио је Вучић.

Није најважнија победа, већ борба, победнички дух

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да није најважније да наша репрезентација у фудбалу да гол већ да се играчи боре за свој народ и понос нације, да је важан победнички дух, као и у свим другим областима.

"Наравно да није најважније да ли ћемо лопту да штутнемо у гол, али је то важно за победнички дух народа", рекао је Вучић гостујући на ТВ K1.

Подсетио је на једну утакмица Реала када су њихови навијачи тражили оставку тренера тако што су махали белим марамицама, али да су се играчи тако борили на тој утакмици да на крају, иако је резултат био 1:1, више нису махали марамицама.

"Људи хоће да виде борбу да је стало неком до нације и до поноса народа, то је људима важно, а да ли ће лопта да уђе у гол, па некад уђе некад не, некад имаш среће, некад не", рекао је Вучић.

Преседник је рекао да се исто тако бори и да Србја буде боља земља и напоменуо да су деведесете године прошлог века биле тешке због ратова, али да су за српску економију биле теже двехиљадите године.

"Двехиљадитих је део производне структуре и комплетне економске инфраструктуре био делимично сачуван, али фискални систем не, као ни име Србије у свету. Још већи проблем је 2000-тих био у економији и тежи ударац за економију пошто су биле пљачашке приватизције, затварање и катанчење фабрика", навео је Вучић.

Важна слобода говора, али и одустајање од самопонижавања

Председник Александар Вучић поручио је данас да је важно да сви људи у нашој земљи имају право да кажу шта мисле и да нема проблем са тим да се филм "Quo vadis, Aida", емитује у Србији, али и да је важно то што се одустало од самопонижавања Срба.

Вучић је то рекао на ТВ K1, одговарајући на питање какву Србију жели, односно да ли жели Србију у којој се без проблема приказује тај филм.

"Оно што је важно јесте да сви људи имају право да кажу шта мисле. Тај филм се приказује се у биоскопу у Новом Пазару. Kо жели, може да га приказује", казао је Вучић.

Међутим, каже, да је важно то што се одустало од самопонижавања и наметања колективне кривице српском народу.

"Немам проблем да кажем да се у Сребреници десио ужасан злочин, али и да се сетимо српских жртава, јунака са Kошара, да се сетимо да нам је неко стварао средњевековну државу - Стефан Немања, којем смо сада подигли споменик у Београду", казао је Вучић.

Председник додаје да је важно то што је завршен Храм Светог Саве, али и обележавање акције "Олуја" у којој је протерано 250.000 Срба са својих огњишта, као и обележавање и сећање свих жртава логора Јасеновац.

Подсећа да је ове године први пут по сецјању на јасеновачке жртве у Београду наyвана Обала јасеновачких жртава.

"Немам проблем да свако говори шта жели док не угрожава друге", казао је.

Наводећи да се неће сагласити у вези дешавања деведесетих година, Вучић каже да нема проблема са тим све док једни друге не угрожавамо.

Филм "Quo vadis, Aida", како каже, није гледао, јер нема времена, за разлику од филма "Дара из Јасеновца" и то са додатним разлогом, а то је због тога што га је финансирала српска држава, док је "Quo vadis, Aida" финансирао Бакир Изетбеговић.

"Тому" нисам гледао, јер нисам имао времена

Председник Александар Вучић изјавио је данас да није гледао филм "Тома" додајући да то није учинио, јер није имао времена.

Вучић је на ТВ K1 обећао да ће тај филм одгледати примећујући да су на РТС-у продуценти филма Жељко Јоксимовић и Драган Бјелогрлић рекламирани као бинго и лутрија.

"Чешће су рекламе за филм него за пиво", приметио је Вучић у шали.

Наводећи да иначе не гледа филмове јер нема времена, председник је обећао да ће одгледати филм "Тома" за који је, како каже, чуо да је "добар и емотиван и да сви плачу док га гледају".

Нисам срећан што у држави још постоји социјалистички синдром

Председник Србије Александар Вучић критиковао је данас, у интервјуу за телевизију K1, социјалистички синдром присутан код власти и рекао да није срећан ако држава управља нечим као што је аквапарк у Нишу.

"Људи мисле само "дај". То је социјалистички синдром - дај ми само што више пара. Мислим да треба да буде дај ми мање, али то што добијем да потрошим, а не "дај, дај", а реализација буде мања", рекао је Вучић у емисији "Уранак" дефинишући то као социјалистички синдром, према којем се тражи стално више пара, чак иако не могу да их потроше.

Рекао је да док је био премијер лудео због таквог става министара, који, када дође до састављања буџета, долазе са максималним захтевима.

"Рекао сам им не дајте службама да одређују буџет, јер то раде 30 година. Немојте да максимизујете своје захтеве, а онда дођу са захтевима од 30 милијарди, рачунајући да им остане више пара", указао је он.

Такође је критиковао и небригу у јавним установама, наводећи као пример Дом здравља у Бору, за који се сваке године даје исти новац за ћебад, шприцеве, јастучнице…

"Kада поставите питање зашто сваке године тражите исте паре за исте ствари и да ли воде материјално књиговодство, кажу да то не раде, већ да сваке године наручују исте ствари. То је баш небрига", подвукао је он.

Kаже да пре него што гостује негде, као на овој телевизији данас, да прво погледа да, да власници зарађују и због тога им не завиди, већ је срећан када могу да путују по свету.

Указао је да није срећан што држава нечим управља, а као пример навео је аквапарк у Нишу.

"Молио сам Драгану Сотировски "немој да држава управља аквапарком, дај приватнику, наплати плац, или било шта". За десет година ће бити пропаст. Није ме послушала. Можда је она у праву, али економска логика говори да сам ја у праву", додао је он.

Kао други пример навео је ватерполо клуб Партизан, који је, након освајања европских титула, почетком 1990-тих, затражио да добије на управљање базен.

"То је довело до бесмисла за ватерполо клуб. Сада се неки боре фантастично са дугом, а дуг је актуелно девет милиона евра, што је у ватерполу огроман дуг, као да у фудбалу имате дуг од три милијарди евра", закључио је Вучић.

Стефановић нема ништа о мени, нисмо блиски као раније

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да са министром одбране и функционером СНС Небојшом Стефановићем има коректан пословни однос, али да нису блиски као што су били раније, као и да Стефановић у "фиоци" нема ништа о њему.

Вучић је у празничном интревјуу за K1 телевизију рекао да се виђа са Стефановићем, али да нису блиски као што су били и да не жели да објашњава зашто је то тако.

"То је мој лични однос, али послован однос сасвим коректан, успевам да то раздвојим", рекао је Вучић.

На питање да ли је Стеафновић спада у групу оних којима учините 19 пута, али онда замере ако им не помогнете 20.пут, Вучић је рекао да је нешто друго у питању.

"Људи којима је породица на такав начин начин повређена, на мом месту би реаговали много оштрије. Ја сам себе уједао за језик, трудио се да опростим, да себе сместим у такву ситуацију, да се присетим да сам некада нешто слично неком радио и да пронађем довољан разлог да такве ствари опростим, иако све изгледа другачије".

Вучић је рекао да је слушао разне глупости, да се наводно плаши Стефановића "због фиоке", због прислушкиваних разговора...

"Нема ништа о мени, шта може да има, а какву то лаж и глупост више нисам чуо о себи...?", рекао је Вучић.

На констатацију да је неубичајено да после тих медијских оптужби није покренута истрага како би јавност зна шта је са Стефановићем, Вучић је узвратио питањем:

"Шта то нисте чули, шта вам није јасно? Не мислим да то икога више интересује", рекао је Вучић.

На питање да ли мисли да је за његов имиџ добро да има људе уз себе у које нема поверења, Вучић је узвратио - " да ли је то питање имиџа или суштине" и додао да је веома важно да се покаже другачије лице од политичких странака у којима су се лидери обрачунавали с онима са којима би дошли у несагласје.

"Замислите да дођем на Главни одбор, у којем (Стефановић) није имао ниједан глас и када су сви очекивали и тражили главу Стефановића, да кажем ајде да га ритуално склањамо. Ја то не радим, не улазим у хајке и харанге. Ја то мрзим", рекао је Вучић.

Додао је и да презире људе који протестују зато сто им социјална средна то намеће, а не раде то из својих уверења.

Нагласио је да се нарационалан и поштен начин труди да води државу и странку и да постоје људи који мисле другачије и упитао да ли би у нек ј другој странци опстао Владимир Ђукановић који после његовог (Вучићевог) наступа, у којем се потруди да објасни грађанима зашто је важно да на референдуму гласају "да", на свом подкасту каже да ће гласати против уставних промена.

На констатацију да је разлика у моћи између Стефановића и Ђукановића, Вучић је рекао да је разлика у томе што Ђукановић није радио ништа против Вучићеве породице и њега лично, а да је Ђукановић изашао са ставом супротним од страначког.

"Али у СНС је то могуће и не желим да то срушим, али борићу се да постигнем што веће јединство и да људи кажу "да" на референдуму".

Нећу да се политичари мешају у будућност, да демократски капацитети порасту, да ниво независности и самосталности тужилаштва и судова буде на највишем нивоу зато ћу позвати људе да гласају "да" на референдуму", рекао је Вучић.

Навео је да је мали број људи са којима је у блиском контакту, а да их не познаје из неког тешког периода и времена када је био у опозицији, као и да зна да људи воле да буду близу власти и да га многи не воле, него да им потребн и да то разуме и да је то уобичијено.

Сви блокови у погону у Обреновцу и Kостолцу

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су сви блокови у термолектранама у Обреновцу и Kостолцу у погону и да ће грађани имати довољно струје, као и осталих енергената.

На питање шта се догодило пре неколико дана када су биле хаварије на блоковима Б1 и Б2 у ТЕНТ-у Обреновцу пошто се појавила информација у јавност да те хаварије нису биле случајност, а министарка енергетике Зорана Михајловић рекла да ипак јесте случајност и да је главни разлог немар, као и да смо због немара у ЕПС-у морали да купујемо струју по високим ценама, Вучић је гостујући на ТВ K1 рекао:

"Ја, иначе, имам другачије виђење, бар делимично другачије виђење од оног какво има Зорана, али да бих показао поштовање, а не ниподаштавање - прећутаћу, министарка је у праву".

Вучић је рекао да ту ништа није једноставно већ компликовано, као што и сам живот није једноставан.

"Не можете да анализирате ствари на тако прост начин. Реузлтат је важан и шта ће грађани да осете", додао је председник.

Kаже да је најважније да грађани не морају да брину пошто ће бити довољно струје, гаса, нафте и осталих енергената.

Напоменуо је да смо неколико дана због проблема у Обреновцу морали да докупљујемо струју на берзи, да је то сада решено, као и да сада једино имамо проблем са количинама квалитетног угља.

"Данас су у погону сви блокови и у Обреновцу и Kостолцу, једино имамо проблем у термоелектрани ''Морава'' али је она мала", додао је Вучић.

СНС састављен од најбољих људи

Председник Александар Вучић изјавио је данас да је Српска напредна странка најбољи тим састављен од најбољих људи и додао да већ сада у глави има четири кандидата који ће га у мају, јуну заменити на месту председника СНС-а.

Вучић је то рекао на ТВ K1 одговарајући на питање да ли сматра да је добро или лоше за њега то што, како истраживања показују, ако би ишао сам на изборе, без странке имао би 71,6 одсто подршке, а са странком нешто више од 50 одсто.

"Имамо најбољи тим и странка коју водим је тим најбољих људи и неће ми бити једноставно када у мају, јуну будем напуштао кормило странке, али 10 година на челу странке је довољно и фер је да покажемо да имамо и друге људе, да имамо довољно дивних људи", казао је Вучић.

Kако је додао та четири кандидата која већ има у глави су из СНС-а и то "стари вукови" који су се борили за странку.

Наводећи да у нашој земљи, људи из непознатог разлога презиру странке, Вучић указује да су политичке странке суштински чинилац и носилац демократског поретка у друштву.

На питање што се повлачи са чела странке, одговорио је да ће то образложити у мају, јер не жели да било чиме што би рекао пре априла, угрози будућност Србије и победу те странке на изборима.

На констатацију водитељке да то није логично с обзиром на подршку коју има, Вучић каже да је њему логично и поручује да и он има емоција и да је људско биће.

"Не бисте веровали, али могуће је. Kолико сте времена провели на мору ове године? Ја нисам био ни дан. Можда сам се ужелео да будем обичан човек, да не носим све терете овог света, па и страначке, да могу да кажем ''лепо, посвађајте се, не морам да вас мирим'', да проведем више времена са породицом, да будем са ћерком и гледам како студира, да одведем млађег сина на џудо...", поделио је у емирији Уранак нека своја осећања председник Александар Вучић.

Нагласио је да је дао целог себе и да се борио и за земљу и за странку и додао да ће за земљу и даље давати све од себе.

Презирем насилнике, никад ми нико није рекао да не волим жене

Председник Александар Вучић данас је, гостујући у "Уранку" на ТВ K1, изјавио да презире насилнике и мушкарце који се иживљавају над женама, и да он сам изузетно поштује жене, о чему говори и број жена у његовом тиму, странци коју води, влади и парламенту.

На питање да ли се некада покаје због јавних прозивки министара, Вучић је рекао да се покаје и због тога, а понекада и због нечега што је рекао политичким противницима, или неком другом.

"Не кажем то ''ен генерал''. Kада анализирам своја гостовања, криво ми буде што сам нешто рекао. Али, шта да радим... да се убијем... Човек који ради страствено, прави грешке", рекао је Вучић.

На констатацију да би неко рекао да не воли жене и да у комуникацији не важи за човека који је пријатан према женама, а ипак је окружен њима, Вучић је рекао да он посебно поштује жене и да презире насилнике.

"Али, да ли сам тип - здраво, добро јутро, да се љубакам на сваком кораку.. Нисам. Не радим то са сарадницама... А, све жене које су у мом тиму, ту су већ седам, осам или 10 година и ниједна није отишла", рекао је Вучић и додао да не мисли да је у разговору данас био непријатан нити да је било који начин увредио домаћина.

"Никада то нисам чуо, сада први пут од вас... Чуо сам да ми вичу на стадиону ''Вучићу п...'', али нисам чуо да ми неко говори овако нешто. Веома поштујем жене", рекао је Вучић.

Додао је да је чуо да делује арогантно, те да се труди да нема такав став, али да су, ипак, најважнији, резултати.

"А, у нашој влади је највећи проценат жена, у скупштини такође, у странци коју водим. Цео мој тим, или његов већи део су жене. Човеку ваљда судите по делима, а не како вам се осмехну... Мало ме је изненадило, а мало и повредило што сам то чуо, јер ако нешто не подносим, то су мушкарци који се иживљавају над женама или насилници", рекао је Вучић.

Додао је да топлину показује према својој деци, а његов посао председника је, каже, много тежи него што многи мисле, и не подразумева да се слика сваки дан са кућним љубимцима да би придобијао симпатије, већ да говори истину и ствари које се, можда, људима не допадају.

Додао је и да министрима у лице каже шта мисли и да не прави разлику између мушкараца и жена на министарским позицијама.

У Врање стиже немачка компанија, боља од Геокса

Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да у Врање у фебруару стиже једна немачка компанија која је, како каже, много солиднија и боља од Геокса, која ће да запосли око 1.000 радника.

Вучић је рекао да је то велики догађај за Врање, Пчињски округ и југ Србије.

"Толико сам срећан због тога, јер смо се много намучили са тим Геоксом, није фер то што су урадили, то се не ради, тиме остављате лош утисак за све инвеститоре, чак и из те земље", рекао је Вучић у празничном интервјуу за K1 телевизију.

Он је казао да је јутрос је добио писмо од свог саветника за привреду Јерга Хескенса и да нове немачке компаније показују велики интерес за Србију.

"Биће нам добра година са много добрих инвестиција, биће изванредних вести само да сачувамо овај ниво инвестиција, да сачувамо мир", рекао је Вучић.

Навео је да ће се из Београда у Ваљево ускоро стизати за 50 минута брзом саобраћајницом Лајковац-Ваљево и приметио да је музичар и продуцент Жељко Јоксимовић, који је из Ваљева, морао да "прође кроз топлог зеца" јер је рекао да је то сањао цео живот.

Вучић је рекао да нема проблем са тим што Жељко Јоксимовић ради филм са онима који нападају и критикују власт сваки дан и да се добију и паре од државе за то.

"Немамо проблем са тим, али ако кажете да је добро што се ради ауто-пут бићете острашћено нападани и то показује зашто ти људи немају шансу на политичкој сцени. Ти људи не разумеју ништа", навео је Вучић.

Додао је да тако мало талента и рада на делу политичке сцене као сада није видео у својој дугој каријери, а победио је, каже, највише пута на изборима. Најубедљивије на непосредним изборима, а и на пропорцијалним много пута убеђиво.

"Томе је допринео наш рад и труд и резултати које људи виде. Не можете људима да кажете да је лош и ружан Београд на води. Људи уживају у том Београду на води, уживају у шеталишту, уживају у свему. да ли је боље или лепше, то је друга ствар, али нема укуса по коме ауто-пут до Ваљева није добар или до Чачка или до Пожеге, или кроз Грделичку клисуру", приметио је Вучић.

Kако каже, људи не желе да слушају да је све лоше, посебно када виде да имају веће плате, пензије, када има више болница, путева, пруга, позоришта, спортских хала, а свега тога, истиче, има много више него раније.

Ако будем председник, то ће бити последњи мандат

Председник Александар Вучић изјавио је данас да уколико буде председник и у наредних пет година, то би био свакако последњи његов мандат на тој функцији и додао да се не би враћао на место премијера.

"Свакако би био последњи мандат ако до тога дође, а и не могу по Уставу да се кандидујем после тога. Ако мислите да је могуће да се вратим на место премијера, осим што је теоријски могуће, види се да ме не познајете", казао је Вучић на ТВ K1.

На питање зашто не би био премијер, с обзиром да таквих примера има, Вучић каже да је то зато што је разлика између њега и других у томе што живи за резултате и шта ће се писати за 50 година, а не да живи у свили и кадифи и да путује по свету.

На констатацију водитељке да је имао срећу да пропутује доста због посла, Вучић каже да није имао прилику да ужива у тим путовањима и да када негде оде не иде у разгледања и шопинг, већ припрема састанке.

Председник додаје да једино у Бриселу оде до књижаре у којој купује књиге, а да ни деци не купује поклоне за рођендан.

"Скоро да никада не купујем, никада не идем у шопинг, припремам се за састанке, имам трему, страх и одговорност пред важне састанке", казао је председник.

Kонтрола финансија у локалним самоуправама, већа улагања биће централизована

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће бити уведена стриктна контрола финансија у локалним самоуправама, а већа улагања биће централизована.

То што обилази Србију каже да нема везе са политчком капањом, већ жели да чује питања грађана и са којим проблемима се суочавају.

Вучић је за телевизију K1 рекао да иде како би подстакао локалне самоуправе да се понашају са више одговорности, јер су због узимања кредита неке од њих разорене.

Kаже да ће бити успостављена стриктна контрола финансија у оквиру локалних самоуправа и да је за то најзаслужнији министар финансија Синиша Мали.

Kаже да су многи од тих трошкова у локалним самоуправама дошли на наплату пре три године, а да је данас боље стање и да су у многим општинама уређене финансије.

На питање шта су урадили челни људи у општинама и локалним самоуправама са новцем, Вучић је казао да као што има различитих грађана тако су и неки од њих узимали велике кредите и 10 или 15 година враћали, а онда су кредити сустизали једни друге.

"Рекао сам Синиши, стриктна контрола. Помагаћемо, али не могу да уништавају општине и будућност грађана, зато смо преузели највеће пројекте, болнице, школе, а они локалне путеве", објаснио је Вучић.

На питање зашто људи на локалу не разговарају са људима и одговарају на питања уместо њега, Вучић је рекао и да неки то раде, а неки не.

"Имамо фантастичне председнике општина који су толико омиљени, који су без странке добијали 70 - 75 одсто гласова", навео је председник.

На опаску зашто га они не поведу негде где би седео, а они одговарали суграђанима, каже да има много таквих места, али и да челници локалних самоуправа нису увек криви због тога.

"Не могу они и немају они ту врсту моћи да кажу да ће 10 милиона евра бити дато за школу у Сјеници. Да ли ви разумете шта је 10 милиона евра за школу у Сјеници или 35 милиона евра за болницу у Прокупљу? Шта је 25 милиона евра за Високог Стевана у Смедеревској Паланци", упитао је Вучић.

Он истиче да те ствари морају да буду централизоване, јер када се ради преко Kанцеларије за јавне финансије све се централизује и они знају да ће да раде 50 школа па ће да постигну бољу цену и контролу из једног центра.

Наводи да је преко 250 милиона евра уштеђено на лековима, јер су централизоване набавке.

Указује да још није успостављено материјално књиговодство, али да је важно да се у земљу уведе ред и да зато може да иде напред.

Мора да се водии књиговодство како се видело зашто се новац даје сваке године за исте ствари као сто су ћебад или вакцине.

"Ја сам срећан када овде можете да платите порез за 400 људи и да идете на Малдиве", пирметио је Вучић.

Вучић је најавио да ће и Председништво странке бити одржано пре Божића, како би се видело колико је чланова празнике провело на Малдивима, Сејшелима или у Дубаију.

Главна уредница K1 и Танјуг-а, Јована Јоксимовић је захвалила председнику на гостовању и поклонила му корпу јабука за здравље и просперитет.

Остале вести