Председник Вучић честитао Рамазански Бајрам

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Републике Србије Александар Вучић честитао је Рамазански Бајрам Реису-л-улеми Исламске заједнице Србије и главном муфтији Исламске заједнице у Србији. У честитки се каже:

"Вама и свим верницима Исламске заједнице од срца честитам Рамазански Бајрам, жеље за сваки благослов од Бога и награду за труд и одрицање током дугог Рамазанског поста.

У временима претешких искушења за цео људски род, у временима болести, страха и стрепње, сваки се човек, више и јаче него икада окреће Богу, породици, комшијама и оним људским и моралним вредностима којима сви тежимо. Отуда нам долази и велики благослов у виду праштања, солидарности, помагања, дубоког увида у то да смо сви браћа и да само заједно и сложно можемо све да постигнемо, све да победимо.

Хвала Вам што сте својим комшијама и суграђанима несебично помагали током невоље која је задесила и нашу земљу, што нисте заборавили оне који су болесни и оне који немају, што сте на прави начин поново показали шта је права срж Рамазанског поста и ислама као религије која негује највеће људске и моралне вредности.

Уз најискреније жеље, за добро здравље, срећу и благостање Вама и Вашим породицама, још једном вам честитам благословен Рамазански Бајрам и да га увек славите у миру и радости у нашој заједничкој отаџбини, у нашој прелепој Србији! Бајрам Шериф Мубарек Олсун!", наводи се у честитки председника Републике Србије Александра Вучића.

Остале вести