Дачић зна што ја не знам или је желео да мотивише људе?

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић каже да изјаву лидера СПС Ивица Дачића о томе да ће београдски избори бити мера Вучићевог останка на власти види као позив лидера социјалиста да мотивише људе да изађу на изборе, али је поручио да се он више неће кандидовати на изборима за председника Србије.

"Можда Дачић зна нешто што ја не знам", насмејао се Вучић и одговарајући на питања новинара додао да сматра да је лидер социјалиста тиме хтео да мотивише људе да изађу на изборе.

"Али локални избори су локални", приметио је.

Kако је рекао три најближа сарадника, сва тројица из ДС, Шутановац, Ђилас и Шапић иду у три линије, а у ствари ту нема никакве разлике.

"Међу њима никакве разлике нема, заједно су највећи дуг направили, урушавали град", рекао је Вучић и додао да док су њих тројица били на власти није било готово ниједног градилишта...

Додао је, међутим, да верује да ће сви они "лукаво покушати да кажу да постоје разлике међу њима".

Он лично, поновио је, неће се кандидовати на следећим председничким изборима, али је при томе уверен да ће на тим изборима победити онај кога он буде подржао у председничкој кампањи.

"Неће грађани више да гласају за нераднике", рекао је Вучић.

Упитан да коментарише надписе о томе да ће бивши председник Србије Томислав Николић основати нову странку и да ли је можда са Николићем о томе разговарао, рекао је да тако нешто од њега није чуо.

"Нисам чуо тако нешто од њега - и не верујем у то", рекао је Вучић.

Извор: РТВ Пинк

Остале вести