Добар разговор са Мицотакисом, хвала на подршци

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас, да је имао добар разговор са грчким премијером Kиријакосом Мицотакисом и да не очекује било каква негативна изненађења у краћем или средњерочном периоду.

Нису честитали, али то говори о њима

Председник Србије, председнички кандидат и лидер СНС Александар Вучић истакао је вечерас да није добио честитке од противкандидата и других странака на победи на прошлим изборима у Србији и истакао да поносан на свој резултат, на грађане, који су изабрали озбиљну политику, а не политику псовки и кибицовања.

Имамо лепу земљу

Ускоро ћемо да покажемо да смо у стању да радимо брже и боље од осталих, да у економском расту будемо бољи од других. Време у којем се налазимо, захтева и стрпљење и трпељивост и опрез - рекао је председник Србије Александар Вучић.

Србија посвећена Зеленој агенди

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са Грегом Хендсом, државним министром у Влади Уједињеног краљевства задуженим за енергетику, са којим је разговарао о јачању билатералне сарадње, поготово у области енергетике, као једне од грана светске економије која је попримила кључни значај на глобалном нивоу.

Први резултати усагласавања система у новембру

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да верује да ће се први резултати усаглашавања система три земље потписнице иницијативе ''Отворени Балкан'' видети почетком новембра када ће, како је рекао, у Београду бити одржан самит посвећен тој иницијативи.

Вучић обишао нову ангио салу у болници "Свети Сава"

У Специјалној болници за цереброваскуларне болести "Свети Сава" у Београду данас је отворена нова сала за неуроинтервенције, за чију је адаптацију, са уградњом новог ангиографског уређаја, Министарство здравља одобрило 135 милиона динара.