Вучић кошаркашицама: Свака част!

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је честику кошаркашицама Србије које су освојиле бронзану медаљу на Европском првенству у Београду. У честитки се каже:

Србија придаје велики значај истинском пријатељству са Турском

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је вечерас телефоном са председником Републике Турске Реџепом Тајипом Ердоганом и честитао му на победи на локалним изборима, у већини турских градова.

Уверен сам да ће кинеско руководство умети да одбрани своје јединство

Председник Републике Србије Александар Вучић је, поводом демонстрација за независност Тајвана, упутио поруку подршке председнику Народне Републике Кине Си Ђинпингу.

Вучић са Хојт Јием

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас заменика помоћника државног секретара Сједињених Америчких Држава Хојта Брајана Јиа.

Вучић честитао Си Ђинпингу успешно одржан 19.конгрес Комунистичке партије Кине

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је честитку председнику Народне Републике Кине Си Ђинпингу поводом успешно одржаног 19. конгреса Комунистичке партије Кине. У честитки се каже:

Вучић честитао Милици Мандић освајање титуле првака света у теквондоу

Председник Републике Србије Александар Вучић честитао је данас српској репрезентативки Милици Мандић, освајање титуле првака света у теквондоу на шампионату у Јужној Кореји.

Вучић са послаником Државне Думе Руске Федерације Сергејом Железњаком

Председник Србије Александар Вучић примио је данас посланика Државне Думе Руске Федерације Сергеја Железњака и професора Универзитета Ломоносов из Москве Олгу Зиновјеву, са којима је разговарао о билатералним односима двеју земаља, као и о различитим регионалним и међународним питањима.

Билатерални односи Србије и САД су у успону

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Сједињених Америчких Држава Кајла Скота, са којим је разговарао о билатералним односима, сарадњи у региону и другим питањима од заједничког интереса.