Вучић: Покушаће да нас деле, морамо да се држимо заједно

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас, обилазећи школу у Мркоњић Граду, да ће покушати да нам деле народ, као што покушавају да цепају и деле нашу, српску цркву, због чега морамо да се држимо заједно.

Вучић: Србија неће да буде лак плен, зато купује одбрамбено оружје

Србија купује само одбрамбено наоружање, да не би била лак плен, одговор је председника Александра Вучића на примедбе и питања која су му, како је пренео новинарима у Давосу, упућене на панелу "Дипломатски дијалог на тему Западног Балкана".

Вучић: Да урадимо све да очувамо мир и политичку стабилност

Насушна потреба српског народа је очување мира и политичке стабилности, поручио је данас председник Србије Александар Вучић и истакао да су он и српски члан Председништва БиХ Милорад Додик договорили да се уради све што је у њиховој моћу да се у потпуности очувају политичка стабилност и мир.

Вучић о цензусу: Нека се Фајон избори да Срби у Словенији добију статус мањине

Председник Србије Александар Вучић изјавио је, реагујући на забринутост европосланице Тање Фајон због могућности смањења цензуса у Србији пред изборе, да се нада да ће се она као "истакнути борац за људска права" изборити да Срби у њеној родној Словенији добију стратус националне мањине.

Вучић: Сви су били у неверици, а данас овде ради 3.000 људи

Председник Србије Александар Вучић данас је, током посете кинеској фабрици Mеи Та у Обреновцу, подсетио да су људи, пре пет година, када се почињало са том инвестицијом, били у неверици, а данас у тој фабрици ради 3.000 људи.

Вучић: Од патријарха речи разума и смиривања

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је од патријарха Иринеја данас чуо речи разума и смиривања поводом ситуације у Црној Гори, да ће држава помоћи и заједнички деловати у заштити интереса СПЦ и српског народа, али да су сагласни, обојица, да је неопходно пуно јединство српског народа.

Вучић: Скупштина на Видовдан, од јуна потпуно ново руководство

Српска напредна странка идућег јуна добија потпуно ново руководство, од председника до чланова Главног одбора, најавио је данас лидер странке Александар Вучић. Српска напредна странка идућег јуна добија потпуно ново руководство, од председника до чланова Главног одбора, најавио је данас лидер странке Александар Вучић.

Вучић: Радили смо напорно, резултати су ту

Председник Србије Александар Вучић истакао је да је Србија постигла велике успехе у овој години, да је међу најуспешнијим земљама, као и да је због тога и лично веома срећан и задовољан и да живи за овакве тренутке.

Вучић: Променили смо лице Србије, време за нове, другачије мере

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да је у последњих пет година промењено лице Србије, која је 2014. године била у катастрофалној финансијској ситуацији, те поручио да је сада време да се изађе са другачијим мерама, које, за разлику од претходних, неће погодити грађане, већ владу и директоре.

Вучић: Живот обичних људи нам је најважнија ствар

Председник Александар Вучић поручио је данас окупљеним грађанима у Смедеревској Паланци да је дошао у тај крај да покаже да држава брине о свим грађанима и да су и Смедеревска Паланка и Велика Плана важни колико и велики градови, а да је живот обичних људи најважнија ствар.

Вучић: Затражили смо подршку финансијских институција за нову агенду раста

Земље учеснице иницијативе за регионално повезивање затражиле су на данашњем самиту у Тирани подршку и помоћ од међународних финансијских институција за нову агенду раста, рекао је председник Србије Александар Вучић.

Вучић: Донели важне одлуке, јединственије тржиште значи инвестиције

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, по завршетку самита о "малом Шенгену" у Тирани, да су на састанку донесене важне одлуке за унапређење трговинске размене три земље, које ће бити потписане у Подгорици или Београду, у зависности од договора.

Вучић: У Београду следи историјски сусрет

Председник Србије Алексадар Вучић изјавио је вечерас да су у Тирани постигнути конкретни договори о сарадњи Србије, Северне Македоније и Албаније, а да ће све бити финализовано до следећег сусрета, у Београду, крајем јануара.

Програмска платформа