Вучић: Бићемо најмоћнији произвођач гума у свету

Србија ће са доласком Тојо Тајера постати најмоћнији произвођач гума у свету, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић и истакао да та јапанска компанија планира и додатне инвестиције.

Вучић: Нико не прати и не прислушкује опозицију

Јасно је да лидере опозиције нико не прати и не прислушкује, рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић, и истакао да се та "теорија" појавила како би се "препокрио" случај ухођења братанице Синише Малог и њене мајке, у оквиру наводног истраживачког пројекта портала Крик.

Вучић: Србија је данас снажна, њен глас сада не могу да игноришу

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас у Сомбору да ће дати све од себе да сачува мир, али да никоме неће никада дозволити да погази наш национални понос и национално достојанство.

Вучић: Велики инвеститор из Суботице отвориће погон у Апатину

Председник Александар Вучцић изјавио је данас да је договорио са директором једне од највећих фабрика у Суботици да отвори један погон у Апатину и запосли ту 300 до 400 радника, и навео да ће бити решено питање Луке Апатин.

Вучић: Јединство Срба из региона, чуваћемо идентитет народа

Председник Александар Вучић разговарао је данас са представницима Срба из региона и изразио задовољство што је показано јединство, те поручио да Србија неће понављати грешке из прошлости и неће никоме наметати своју вољу, али неће ни дозволити да било ко угрожава идентитетска права српског народа.

Вучић: Сви би да "дижу" рејтинг изјавама против мене

Председник Александар Вучић изјавио је данас да се не секира због изјава на његов рачун из Црне Горе, јер су оне за унутрашњу употребу, те приметио да би свако лични рејтинг да "подиже" тако што ће да каже нешто против њега.

Вучић: Побољшавамо животни стандард ватрогасцима и спасиоцимa

Ватрогасцима и припадницима спасилачких јединица већ ове године биће повећане плате за најмање 10 одсто, а следеће можда и више од тога и држава ће радити на побољшавању њиховог животног стандарда, поручио је данас председник Србије Александар Вучић.

Вучић: Нећемо само да шминкамо, направићемо канализацију

Председник Србије Александар Вучић непланирано је данас поподне посетио грађане Борче, у општини Палилула, који су претрпели штету од невремена које је јуче поподне погодило Београд и најавио градњу канализационе мреже у насељима на левој обали Дунава.

Вучић: Русија ће и даље подржавати очување целовитости Србије

Председник Александар Вучић изјавио је да са премијером Русије Дмитријем Медведoвoм, са којим се састао у Минксу, разговарао о ситацији на Kосову и Метохији и да му је Медведев пренео да ће Русија подржавати Србију и да ће и у будућности играти веома значајну улогу у заштити територијалног интегритета и целовитости Србије.

Вучић: Унија спас за Србију, регион у страху од доминације Србије

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да би балканска економска унија била спас за Србију и остале земље региона, али је нагласио да регион страхује од српске доминације, због снаге наше економије.

Вучић: Показали смо да је Србија одговоран и озбиљан партнер

Председник Александар Вучић изјавио је данас у Братислави да је на панелима, посвећеним дијалогу Београда и Приштине, односно Западном Балкану, на Globsec форуму, показао да Србија говори истину и да је она озбиљан, одговоран и поуздан саговорник.

Вучић: Луксембург је пријатељ Србије

Председник Србије Александар Вучић и премијер Луксембурга Гзавије Бетел констатовали су вечерас у Београду да су односи две земље на узлазној линији, а Вучић је рекао да високо цени подршку Луксембурга европским интеграцијама Србије.

Вучић: Ухапшене 23 особе, народ узнемиренији него икада

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су у акцији специјалне јединице ЊСО, бивше Росу и ФИТ, ухапшене 23 особе српске и бошњачке националности на северу KиМ, махом припадника косовске полиције, да је реч о покушају потпуне криминализације нашег народа, који је, истакао је, узнемиренији него икад.

Програмска платформа