Вучић: Успели смо да изградимо оно што генерације нису могле

Ниједна земља није успела оволико да се изгради и промени као што је то учинила Србија у претходних неколико година, поручио је вечерас председник Вучић на спектакуларној свечаности отварања последње деонице ауто-пута на јужном краку Коридора 10.

Вучић: Kад замру политичке страсти, ово ће се памтити

Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је отварање аутопута на Коридору 10 важно за наше самопоуздање, за будућност, позив људима да остану у овој земљи и показатељ да можемо да радимо као и они који су испред нас, и које можемо да стигнемо.

Вучић: Аутопут кроз Грделицу симбол савладавања препрека

Аутопут на Коридору 10 који смо завршили данас у Грделичкој клисури показује како можемо да премостимо све тешкоће и када нико у то не верује, изјавио је председник Србије Александар Вучић на траси новоизграђеног аутопута код Косине 2

Вучић: Војска и полиција све опремљеније да чувају мир

Србија ће се понашати одговорно и озбиљно, чуваће мир и стабилност, али иако живимо као да ће 100 година бити мир, морамо да будемо спремни да земљу бранимо у сваком тренутку, поручио је данас председник Александар Вучић у Нишу.

Вучић: Спремни за дијалог чим се укину таксе

Председник Србије Александар Вучић пренео је данас високој представници ЕУ за спољну политику и безбедност Федерики Могерини да је Србија спремна "колико сутра" да настави дијалог чим Приштина укине таксе.

Вучић: Бескрајно вам хвала на овој подршци

Шест и по година борбе и рада за Србију вредело је за овакво вече, поручио је вечерас председник Александар Вучић, чији је излазак на бину пред око 150.000 људи дочекан вечерас паљењем бакљи, звуцима бубњева и скандирањем "Ацо, Србине",

Вучић: Хвала вам што волите Србију и КиМ у Србији

Председник Александар Вучић захвалио је данас групи Срба са Косова и Метохије која је прошлог петка пешице кренула како би присуствовала скупу 19. априла у Београду и пружила му подршку, на том подухвату, али пре свега, како је рекао, на томе што воле Србију и КиМ у Србији.

Вучић: Храм у Мостару важан за Србе, али и Бошњаке и Хрвате

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, након обиласка Саборне цркве Свете Тројице у Мостару да је тај храм важан за цео српски народ, али значајан и за Бошњаке и Хрвате јер говори о томе да можемо да живимо заједно и да се поштујемо међусобно.

Вучић: Нећемо затворити рудник Јасеновац

Председник Србије Александар Вучић најавио је данас, током обраћања грађанима у Крепољину, да ће држава много више новца улагати у тај део Србије, као и да неће затворити рудник мрког угља Јасеновац.

Програмска платформа