Председник Вучић обишао породицу Тошовић из Куршумлије

Председник Републике Србије Александар Вучић посетио је у Куршумлији Марију и Анђелку Тошовић, мајку и сестру најмлађе жртве НАТО борбардовања Бојане Тошовић, која је 1999. године са само 11 месеци погинула од НАТО бомби заједно са оцем Божином.

Вучић: За нас је будућност Србије кључно питање

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да би, поред предвиђеног повећања плата у јавном сектору и минималца од јануара, на основу садашњих анализа могло да дође и до додатног увећања тих примања од маја или јуна.

Вучић: Чуваћемо наш храбри народ на Косову и Метохији

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да се у недељу на Косову и Метохији није само догодио недвосмислени пораз Аљбина Куртија и његовог режима већ и тектонске промене на Косову и Метохији.

Вучић: Не постоји лепше место у Србији од Власинског језера

Председник Републике Србије Александар Вучић је, у оквиру посете Пчињског округа, обишао Власинско језеро које ће добити канализациони систем за прикупљање, одвођење и пречишћавање отпадних вода на подручју Власине, и најавио да ће држава уложити велики новац у инфраструктурни и туристички развој Власинског језера.

Вучић: Морамо да сачувамо југ Србије и нашег домаћина на југу Србије

Председник Републике Србије Александар Вучић посетио је Трговиште где је најавио да ће наредних дана на његов предлог Влада Србије донети одлуку да се додатно подстакне развој Пчињског, Топличког и Јабланичког округа.

Вучић: Србији требају људи који ће да воде мудру политику

Председник Републике Србије Александар Вучић рекао је у Врању на скупу "Србија сања и снове остварује" да је започео турнеју разговора и сагледавања проблема са којима се суочавамо и поручио да је прва обавеза да чувамо државу и националне интересе, али и да чувамо мир и стабилност, али и људе који воде мудру политику.

Вучић: Држава ће донети прописе за већа улагања у Пчињски, Јабланички и Топлички округ

Председник Републике Србије Александар Вучић започео је посету Пчињском округу обиласком места Мртвице код Владичиног Хана и најавио да ће држава донети прописе за већа улагања у Пчињски, Јабланички и Топлички округ, као и да ће се размотрити могућности да се повећају републичка примања тим окрузима.

Вучић: У понедељак у Бриселу остајемо при црвеним линијама о Косову и Метохији

Председник Вучић је изјавио да ће се у понедељак на састанку у Бриселу држати црвених линија по питању Косова и Метохије о којима је говорио у Скупштини Србије - ма шта да буде и ма како да буде.

Вучић: Србија је мој живот

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да је у Минхену, где учествује на 59. Минхенској безбедносној конференцији имао доста билатералних састанака и да су они били прецизни и јасни.

Вучић: Држава ће обезбедити мир, стабилност и сигурност за све грађане

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је, у ванредном обраћању, поводом протеста испред зграде Председништва, да су у питању екстремне групе које су подржале четири парламентарне странке и да су умислили да насиљем нешто могу да постигну, као и да је реч о антисрпским организацијама.

Вучић: Најважније је да будемо заједно, окупљени и јединствени у жељи да сачувамо државу

Председник Републике Србије Александар Вучић поручио је, у Крагујевцу, пред почетак Сретењске академије "Кнежев запис", да је, када нам је држава угрожена и њени темељи, у условима тешке ситуације у свету, најважније да будемо заједно, окупљени и јединствени у жељи да сачувамо државу.