Вучић: Могу и да забране Српску листу, али хоће ли тиме да забране Србе?

Могу и да забране Српску листу, али не могу да '"забране" српски народ на Косову и Метохији, рекао је данас председник Александар Вучић поводом навода Приштине о затрованим ковертама са гласачким листићима из централне Србије и упозорио међународну заједницу да укидање демократије не води ничему.

Вучић: "Чибук 1" Симбол успеха и просперитета

Председник Александар Вучић поручио је данас да је ветропарк "Чибук 1", највећи на западном Балкану, који је данас отворен у Мраморку код Ковина, симбол успаха, прогреса и просперитета које једна земља може да направи.

Вучић: Добродошли, драги Турци, у Србију; драги Срби - изволите у Турску

Председник Александар Вучић позвао је данас турске инвеститоре да додатно улажу у Србију, а српске привреднике да инвестирају у Турској, те истакао да турски председник Реџеп Тајип Ердоган током његове посете 2017. године донео велике промене у нашу земљу и регион и наговестио много тога.

Вучић: Најважнији заједнички циљ нам је мир на Балкану

Наш најважнији заједнички политички циљ је мир на Балкану, рекао је данас председник Србије Александар Вучић након разговора са турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом и указао да у таквим околностима економија може да расте, а економска сарадња Србије и Турске, истакао је, драматично напредује.

Вучић: Глас за Српску листу је глас за опстанак и будућност Срба на КиМ и Србију

Председник Србије Александар Вучић поново је данас позвао све Србе на Косову и Метохији да изађу на изборе 6. октобра и гласају по својој савести, а да је његова молба да гласају за Српску листу, јер је то питање опстанка Срба на Косову и Метохији и опстанка и будућности Србије.

Вучић: Србија укида визе и отвара амбасаду у Јеревану

Председник Србије Александар Вучић најавио је данас отварање амбасаде Србије у Јеревану до краја године, као и укидање виза за јерменске грађане у циљу даљег јачања пријатељства јерменског и српског народа.

Вучић: Две афричке земље најавиле преиспитивање одлуке о КиМ

Председник Србије Александар Вучић пренео је новинарима да су одмах после његовог говора пред Генералном скупштином УН двојица министара афричких земаља пришла Ивици Дачићу и најавили преиспитивање своје одлуке о статусу Косова.

Вучић: Мeркeл инсистира на разговору о КиМ - "свe до рeшeња"

Нeмачка, и канцeларка Ангeла Мeркeл, ћe уложити сву своју eнeргију, труд и снагу да сe очува мир и стабилност у Европи и зато ћe тражити да сe разговара свe док сe нe пронађe рeшeњe за питањe КиМ, изјавио јe данас прeдсeдник Алeксандар Вучић послe разговора са Мeркeл у Њујорку.

Вучић: Не дамо никоме да изврће историју, поносни на прошлост

Последњих година сви око нас покушавају да умање српске жртве и да нас прогласе агресорима и кривцима за све што се збивало, али никоме нећемо да дозволимо да изврће историју и да од жртве прави џелата, а од српског народа кривца за оно за шта никад није био крив, поручио је вечерас у Дрвару председник Србије Александар Вучић.

Вучић: Милион евра за Дрвар од Србије

Председник Србије Александар Вучић рекао је по доласку у Дрвар да је данас за тај град из Србије пребачено милион евра за улагање у најважније пројекте од интереса за грађане, укључујући водовод, те за измиривање дуговања која општина није могла да покрије.

Програмска платформа