Почео радни ручак лидера Западног Балкана са Јункером и Ханом

Председник Србије Александар Вучић стигао је у Софију на састанак лидера Западног Балкана. У току је радни ручак, а председник Вучић је одмах по доласку у престоницу бугарске неформално разговарао са премијером Црне Горе Душком Марковићем и председником привремених албанских институција у Приштини Хашимом Тачијем.

Свечани дочек за председника Србије у Берлину

Председник Србије Александар Вучић допутовао је Берлин, где ће се састати са канцеларком Савезне Републике Немачке Ангелом Меркел. Председнику Србије на аеродорму Тегел приређен је свечани дочек.

Вучић школи "Гвозд" у Вргинмосту поклонио рачунаре и књиге

Председник Србије Александар Вучић посетио је данас Основну школу "Гвозд" у Вргинмосту, којој је поклонио десет лаптоп рачунара, а пошто постоји потреба за још једним, обећао да ће још током дана и тај један бити испоручен.

Имамо више страних инвестиција него све земље у региону заједно

Председник Србије Александар Вучић присуствовао је у рафинерији Панчево свечаном обележавању почетка изградње пројекта "Дубока прерада" са технологијом одложеног коксовања, кључне инвестиције друге фазе модернизације рафинерије.

Чепурин: Москва за целовиту и просперитетну Србију, миран Балкан!

Поводом руског националног празника Дана Русије у Амбасади те земље у Београду одржан је свечани пријем којем су присуствовали председник Србије Александар Вучић, председница Скупштине Србије Маја Гојковић, министри и представници дипломатског кора.

Дрес "KРАЉА" НБА за српског председника

Председник Србије Александар Вучић данас је након свечаног отварања "Аматек" бизнис кампуса у Суботици од директора ове америчке компаније Мета Френча добио на поклон дрес "краља" НБА, лидера Kливленд Kавалирса Леброна Џејмса.

Са Кинеским фирмама о прузи, Бору, инфраструктури

Премијер Александар Вучић изјавио је данас у Пекингу да очекује да ће у наредне две и по или три године кренути воз на прузи Београд - Будимпешта којом ће се та релација прелазити за мање од три сата као и да да је са кинеским партнерима разговарао и о РТБ Бор али и о другим инфраструктурним пројектима и економској сарадњи.

Наш је посао да створимо државу изнад сваког зла

Без спознаје и сећања кроз шта смо прошли тешко да ћемо умети да изградимо бољу будућност за нашу децу, поручио је данас премијер и изабрани председник Србије Александар Вучић на обележавању годишњице страдања у Јасеновцу и Доњој Градини

Ти који мисле да се проблеми решавају насиљем, на погрешном су путу!

Премијер данас борави у Чачку, где је обишао и компанију "Weltex", која се бави производњом конфекције. Том приликом новинари су премијера питали и како коментарише претње линчом новинарима који га подржавају, које су се ноћас појавиле на Твитеру.