Вечеру сам искористио као добру прилику

Председник Вучић састао се са Емануелом Макроном после вечере коју је приредио француски председник и домаћин Другог Париског форума о миру, након чега је изјавио да је најпре био на свечаној вечери на којој су били готово сви из региона.

Вучић: Политички сусрети стварају климу за бољу економску сарадњу

Председник Србије Александар Вучић је на конференцији за новинаре с премијерима Грчке, Бугарске и Румуније рекао да је резултат разговора повећање трговинске размене, додао је да се разоварало о томе како да Србија брже стигне до ЕУ.

Вучић: Србија има повећање трговинске размене и са Румунијом, Бугарском и Грчком

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да трговинска размена Србије са Румунијом, Грчком и Бугарском расте и да је са премијерима те три земље разговарао о томе како да Србију "нешто брже" приближимо Европској унији.

Вучић: Људи у Србији хоће некога кога не можете да уплашите насловним странама

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је спреман за све нападе политичких противника, да га свеједно никада неће победити, и поручио да је најважније да се Србији добро пише.

Вучић: Сагласност с Пенсом о већем броју тема

Председник Александар Вучић изјавио је после састанка са америчким потпредседником Мајком Пенсом да је веома задовољан садржајем разговора, тоном и начином комуникације, темама и сагласјем о већем броју тема о којима смо разговарали.

До Софије за два сата

Говорећи о плановима за предстојећи период премијер и новоизабрани председник Александар Вучић је рекао да ћемо до Ваљева брже стизати возом него колима.