Вучић: Борили смо се за то да "Ер Србија" не лети за Приштину

Председник Србије Александар Вучић рекао је у интервјуу за РТС да је поносан што је Србија већ шест година заступљена у Давосу. Коментаришући разговор са саветником Доналда Трампа Робертом О'Брајеном, Вучић је рекао да можемо отвореније да разговарамо са америчким партнерима него раније.

Борили смо се за то да "Ер Србија" не лети за Приштину

Председник Србије Александар Вучић рекао је у интервјуу за РТС да је поносан што је Србија већ шест година заступљена у Давосу. Kоментаришући разговор са саветником Доналда Трампа Робертом О'Брајеном, Вучић је рекао да можемо отвореније да разговарамо са америчким партнерима него раније.

Вучић: Први пут говоримо о Србима у Црној Гори, после деценија ћутања

Београд нема кривицу у дешавањима у Црној Гори, осим што изражава бригу за српски народ и СПЦ, поручио је вечерас председник Србије Александар Вучић и додао да жели да се понаша озбиљно, одговорно и да не "долива уље на ватру", али и да не квари односе са том земљом.

Вучић за РТС: Велики дан за Србију

Председник Србије Александар Вучић рекао је за РТС, поводом отварања деонице Сурчин - Обреновац, да је данас велики дан за Србију и да ће се за сат времена стизати од Београда до Чачка.

Чувамо братске и пријатељске односе са Русијом

Председник Србије Александар Вучић допутовао је у Сочи, где ће се у среду састати са председником Русије Владимиром Путином. Наводи да га очекује изузетно важан састанак током којег ће се разговарати о Косову и Метохији, региону, билатералној сарадњи.

Вучић: Kосово ни данас, ни идуће године не може у Унеско

Председник Србије Александар Вучић истакао је вечерас да је Србија успела да направи добру основу за сигурну позицију Србије у Унеско и да Kосово ни данас, ни идуће године неће моћи постати чланица те међународне организације.

Вучић: Грађани Србије су финансирали изградњу Коридора

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да треба да будемо поносни на свој рад и труд, захваљујући којем је изграђен Коридор 10, чију изградњу су, истиче, финансирали грађани Србије.

Вучић: Хвала на подршци, част је што сте баш данас у Београду

Председник Србије Александар Вучић захвалио је вечерас премијеру Русије Дмитрију Медведеву, као и председнику Владимиру Путину, на подршци у очувању територијалног интегритета и независности Србије и изразио задовољство што је Медведев у посети баш на дан када се обележава годишњица ослобођења од фашизма.

Вучић: Имамо америчку подршку за укидање такси

Нема сумње да имамо америчку подршку, јер и они мисле да је важно да се настави дијалог Београда и Приштине, да бисмо могли на сваки начин и по сваку цену да сачувамо мир, гледамо у будућност и унапређујемо нашу економију - рекао је председник Србије Александар Вучић након састанка са америчким државним секретаром Мајком Помпе

Вучић: Људи ће по добру памтити ову годину и године које долазе

Председник Србије Александар Вучић је у интервјуу за РТС на тераси Председништва рекао да ће Србија брзо да напредује – "брже него што су многи очекивали, а на радост грађана".