Вучић: Хоћемо заједно да побеђујемо у будућности

Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је Србија захвална председнику Француске Емануелу Макрону што је поручио да му је наша земља у срцу и да је својом искреношћу придобио срца грађана Србије.

Вучић: Замолио сам Макрона за помоћ на ЕУ путу и решавању кризе на KиМ

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је француског председника Емануела Макрона замолио за помоћ и подршку Србији на европском путу и у решавању косовско-метохијске кризе.

Вучић: Обнова пријатељства не би успела без Макронове упорности

Много тога очекујемо у будућности, рекао је данас председник Србије Александар Вучић председнику Француске Емануелу Макрону на дочеку, на београдском аеродрому и истакао да обнова пријатељства између две земље не би успела без Макронове упорности, енергије и жеље Француске да се врати у овај регион.

Вучић о посети Макрона: 20 споразума, на столу КиМ, ЕУ

Приликом посете француског председника Емануела Макрона Србији, наредне недеље, биће потписано око 20 различитих споразума, каже председник Србије Александар Вучић и додаје да ће са француским лидером разговарати о економској, политичкој сарадњи и европском путу Србије, али и Косову.

Вучић: Ви сте најбољи део Србије, и вама и нама потребан је мир

Ми вас, овде присутних, не само да се не стидимо, ви сте најбољи део нас, ми се вама поносимо, ви сте најбољи део наше Србије, рекао је вечерас председник Александар Вучић борцима са Kошара, а свима који мисле да је Србија слаба јер жели мир и да могу прогонити и убијати Србе поручује да ће српски одговор бити снажнији и јачи.

Вучић: Понашање Приштине - израз слабости

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је важно да људи знају да понашање приштинских лидера, изјаве да неће бити формирана ЗСО и други потези представљају израз слабости и показатељ колико су албански политички лидери у тешкој позицији.

Вучић: Нисмо ближе договору, у априлу очекујем померање

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас, поводом синоћњег састанка са саветницима немачке канцеларке Ангеле Меркел, да очекује да ће током априла бити нових помака и покушаја из ЕУ да се ствари на терену помере.

Вучић: Циљ кампање да се чују проблеми, већ нешто урађено

Председник Србије Александар Вучић пренео је данас да је циљ кампање "Будућност Србије" да чује са којим проблемима се суочавају грађани и казао да је већ нешто урађено, као што је прослеђен новац Петолетки хидраулика, и "Арматури".

Вучић: Потребни су нам храброст и мудрост

Председник Србије Александар Вучић поручио на Сретење да су нам данас потребни храброст да не подлегнемо притисцима споља и одбранимо право народа на опстанак и мудрост да донесемо најбоље одлуке за будућност Србије.

Вучић: Приштина ће повући таксе, али смо платили високу цену

Приштина ће пре или касније повући таксе на KиМ за робу из централне Србије, изјавио је вечерас председник Србије Александар Вучић, али и нагласио да је то Србију много коштало.

Програмска платформа