Вучић: Одликовања херојима у борби против корона вируса

Заслужни појединци и институције, који се на првој линији фронта боре против ковида 19, одликовани су највишим државним признањима за свој допринос у тој борби, а председник Александар Вучић тим поводом је поручио да су они својим радом, чашћу и одговорношћу заслужили да постану пример свима нама.

Вучић: Изабрали сте часно занимање, стали уз своју државу

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас, на свечаној промоцији две нове класе полазника Центра за основну полицијску обуку, да ће држава наставити да побољшава животни стандард припадника МУП, а младим полицајцима да су они будућност, у уверењу да могу много да ураде за своју земљу.

Вучић: Савремени изазови не познају границе

Дијалог Београда и Приштине прави је пут за постизање договора, али полазна тачка не може да буде за Србију понижавајућа и неприхватљива, a то je такозвана независност Косова, поручио је председник Александар Вучић у обраћању Генералној скупштини УН.

Савремени изазови не познају границе

Дијалог Београда и Приштине прави је пут за постизање договора, али полазна тачка не може да буде за Србију понижавајућа и неприхватљива, a то je такозвана независност Косова, поручио је председник Александар Вучић у обраћању Генералној скупштини УН.

Вучић: Биће то бесане ноћи, али знамо свој задатак

Председник Србије Александар Вучић рекао је у интервјуу за РТС да су у току припреме за састанак са представницима Приштине у Вашингтону, да се не зна шта ће бити агенда и поручио да ће Београд бити спреман за све опције и да ће се одлуке доносити на мудар начин.

Вучић: Да се више говори о проширењу, а не о перспективи

Председник Србије Александар Вучић пренео је вечерас да је на видео Самиту ЕУ - Западни Балкан указао да је потребно да се мање говори о перспективи, а више о процесу проширења, да Србија жели у ЕУ и да зато и желимо ту врсту конкретног одговора.

Вучић: Урадили смо добар посао

Председник Александар Вучић је поручио вечерас да су се надлежни у земљи све време борили за живот у Србији, дали су све од себе и направили велики посао у борби против Kовида 19, а повратак нормалном животу, истиче, највише зависи од саме болести и одлуке лекара, као и до сада.

Вучић: Борили смо се за то да "Ер Србија" не лети за Приштину

Председник Србије Александар Вучић рекао је у интервјуу за РТС да је поносан што је Србија већ шест година заступљена у Давосу. Коментаришући разговор са саветником Доналда Трампа Робертом О'Брајеном, Вучић је рекао да можемо отвореније да разговарамо са америчким партнерима него раније.

Борили смо се за то да "Ер Србија" не лети за Приштину

Председник Србије Александар Вучић рекао је у интервјуу за РТС да је поносан што је Србија већ шест година заступљена у Давосу. Kоментаришући разговор са саветником Доналда Трампа Робертом О'Брајеном, Вучић је рекао да можемо отвореније да разговарамо са америчким партнерима него раније.

Вучић: Први пут говоримо о Србима у Црној Гори, после деценија ћутања

Београд нема кривицу у дешавањима у Црној Гори, осим што изражава бригу за српски народ и СПЦ, поручио је вечерас председник Србије Александар Вучић и додао да жели да се понаша озбиљно, одговорно и да не "долива уље на ватру", али и да не квари односе са том земљом.