Србија поуздан и одговоран партнер у региону

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са специјалним изаслаником Савезне владе СР Немачке за државе Западног Балкана Мануелом Сарацином, са којим је разговарао о економској сарадњи, билатералним односима и европским интеграцијама Србије.

Вучић честитао Рамазански Бајрам

Председник Републике Србије Александар Вучић честитао је Рамазански Бајрам Реису-л-улеми Исламске заједнице Србије и главном муфтији и председнику мешихата Исламске заједнице у Србији, као и свим верницима исламске вероисповести.

Престолонаследник Абу Дабија честитао Ускрс Вучићу

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је честитку престолонаследника Абу Дабија и заменика врховног команданта оружаних снага Мухамеда бин Заједа Ал Нахјана поводом ускршњих празника. У честитки се каже:

Србија подржава намере да се политиком компромиса дође до решења

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са специјалним представником Европске уније за дијалог Београда и Приштине и друга регионална питања Западног Балкана, Мирославом Лајчаком, са којим је разговарао о наставку дијалога између Београда и Приштине, а посебно о значају Бриселског споразума.

Унапређење односа Србије и САД воде јачању економске и политичке сарадње

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са америчким сенаторима Одбора за спољне послове Крисом Марфијем и Џин Шејхин, као и сенатором Одбора за оружане снаге Томом Тилисом, са којима је разговарао о билатералној сарадњи, европским интеграцијама Србије, ситуацији у региону, енергетици и кризи у Украјини.

Вучић честитао Штајнмајеру избор на функцију председника Савезне Републике Немачке

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је данас честитку Франк-Валтеру Штајнмајеру поводом поновног избора на функцију председника Савезне Републике Немачке.

Србија поступа одговорно

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се вечерас са замеником помоћника америчког државног секретара Габријелом Ескобаром и са специјалним представником Европске уније за дијалог Београда и Приштине и друга регионална питања Западног Балкана Мирославом Лајчаком.