Вучић: Будите наши пријатељи и заступници у Бриселу

Председник Србије Александар Вучић позвао је данас чланице Вишеградске групе да подрже Србију у европским интеграцијама и да је "погурају" на том путу, како би и Србија могла да каже да има пријатеље у Бриселу, који ће да се боре за њу.

Вучић: Нема "ружичастих решења" за KиМ, бранимо интерес Србијe

Председник Србије Александар Вучић рекао је да је Kосово "тешка и компликована тема" и да "нема ружичастих решења", а да је за нас важно да се боримо за националне и државне интересе Србије.

Вучић: Ви сте ешалон слободе и суверенитета Србије

Ви сте ешалон слободе и суверенитета Србије, поручио је данас председник Србије Александар Вучић најмлађим официрима Војске Србије, на свечаности њихове промоције и истакао да они, у временима покушаја ревизије историје, истовремено бране и прошлост и будућност своје земље.

Вучић: Ове године премашујемо рекордну 2018. годину за 30-40 одсто

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас, на основу разговора са гувернерком Народне банке Србије Јоргованком Табаковић, да може да се догоди да ће Србија по обиму директних страних инвестиција премашити ове године прошлу годину која је била рекордна.

Вучић: Данас су Срби, ма где живели, уједињени

Данас су Срби, ма где да живе, апсолутно уједињени и знају шта им је чинити у будућности, поручио је вечерас из Крушедола председник Србије Александар Вучић, на обележавању 24 године од акције "Олуја".

Програмска платформа