Вучић: Тежак разговор, заступали смо интересе Србије

Важна питања смо покренули данас у Бриселу, али биће тешко, јер не разговарамо само са Приштином, већ и са Бриселом и са најмоћнијим земљама које су признале Косово, изјавио је вечерас председник Србије Александар Вучић после састанка у оквиру дијалога Бреограда и Приштине у Бриселу.

Вучић: Затварају се клубови, студентски домови, казне за неношење маске

На две недеље биће затворени ноћни клубови, сплавови од 23 сата до шест ујутру, као и кафићи, осим оних који имају башту, као мера у сузбијању ширења корона вируса, најавио је вечерас председник Александар Вучић, као и казне за неношење маски у тржним центрима и јавном градском и међуградском превозу, од 5.000 до 6.000 динара.

Вучић: Бескрајно хвала, 170 милиона много значи Србији

Председник Србије Александар Вучић захвалио је данас Европској унији и државама чланицама на средствима која издваја за Србију, кроз ИПА програме, јер тај новац, истиче, много значи Србији, тим пре, када се зна да државе тај новац нису морале да упуте нашој земљи.

Вучић: Хвала Сију и кинеском народу, Kина пријатељ заувек

Председник Србије Александар Вучић захвалио је вечерас кинеском председнику Си Ђинпингу, Kомунистичкој партији Kине и кинеском народу на медицинској помоћи која је стигла у Србију.

Вучић: Жестоко сам бранио интересе Србије у разговору са Kуртијем

Председник Србије Александар Вучић пренео је вечерас новинарима да је на панелу о безбедности Западног Балкана у Минхену, где се први пут сусрео са Аљбином Kуртијем, била жестока дебата и да је на најбољи начин бранио интересе Србије и српског народа.

Вучић: Будите наши пријатељи и заступници у Бриселу

Председник Србије Александар Вучић позвао је данас чланице Вишеградске групе да подрже Србију у европским интеграцијама и да је "погурају" на том путу, како би и Србија могла да каже да има пријатеље у Бриселу, који ће да се боре за њу.