Србија чврсто стоји на свом слободарском путу

Најновије
Извор: Принтскрин

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да Србија стоји чврсто на свом слободарском путу, а да пре свега брине о својим грађанима и да ће наставити да штити интересе Србије.

Извор: Танјуг

"Живимо у изазовним временима. И још пре одласка у Њујорк знали смо да ћемо да имамо много активности и изазова, тешких састанака, сусрета проблема. Ипак оно што је најважније је да је Србија чврсто на свом слободарском путу, али да пре свега брине о својим грађанима и својој економији", рекао је председник Вучић.

Председник Вучић је додао да је изузетно поносан због инвестиционог рејтинга који је Србија добила, наводећи да то значи још много више посла.

"Данас овде у Дубровнику, јуче у Тивту, сутра већ са америчким министром економије и прекосутра са турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом штитићемо интересе Србије и борити се за живот наших грађана и за њихов бољи стандард", истакао је председник Вучић.

Председник Вучић је додао да је планирао да ће у суботу поподне са сином отићи у Лесковац, како би подржао фудбалску репрезентацију Србије која ће играти против Швајцарске.

"У суботу поподне дао сам себи слободно време и желим да позовем све људе с југа Србије да дођу да подрже репрезентацију Србије у Лесковцу, против Швајцарске. Не знам да ли ћемо да победимо или изгубимо, тешка утакмица, али да дођемо да навијамо за Србију. Ја ћу са Вуканом да дођем, чујем да ће са нама да буде и председник Додик", рекао је председник Вучић.

Председник Вучић је позвао грађане да дођу да подрже репрезентацију, како је рекао, да Србија покаже да и у спортском делу покаже колико може да буде успешна.

Остале вести