Хвала ветеранима, јер су бранили своја огњишта

Најновије
Извор: Taнјуг

Председник Републике Србије Александар Вучић захвалио је ветеранима Србије и Републике Српске, јер су бранили своја огњишта и додао да су се свих претходних година многи плашили да се захвале ветеранима.

Извор: Танјуг

Председник Вучић је приликом обраћања ветеранима у Дому Гарде на Топчидеру, захвалио ветеранима из Републике Српске истичући да су они устали да одбране земљу својих предака и потомака и зато што су довели Републику Српску до тога да буде успешан ентитет и место где се српски народ осећа сигурно.

"Хвала и вама из Србије који сте свуда штитили наше интересе и на Кошарама и на Паштрику и свуда где вас је држава позвала ризикујући своје животе", рекао је председник Вучић.

Председник Вучић рекао је и да је поносан јер данас "не стављамо српске јунаке у црне џакове, већ их поштујемо и погнемо главу пред њима и кажемо хвала".

Истовремено, председник Вучић захвалио је свима на љубави према Србији и народу и замолио ветеране из Србије да заједно са "браћом из Републике Српске" се друже и размењују искуства која су значајна да се сећамо свега и да се не забораве злочини.

Остале вести