Наставићемо да стварамо богатију Руму за будућност наше земље

Најновије
Извор: Принтскрин

Председник Србије Александар Вучић стигао је у предшколску установу "Полетарац" у Руми, где ће присуствовати отварању новог објекта "Коцкица 2".

Извор: ТВ Пинк

Том приликом председник Вучић истакао је да је много фабрика у Руми отворено, али да мора брзо да крене у рехабилитацију асфалта у индустријској улици од 4,5 километара, чиме ће се заштитити људи и жене који раде у фабрикама.

"Остаје нам да урадимо пречишћивач вода, да радимо пругу из Пазове ка Митровици и Шиду, али оно што је за нас важно јесте да обезбедимо веће пензије, плате брже да расту. Срећан сам што више није питање да ли су људи запослени већ колика су примања. Она ће морати да буду већа", додао је председник Вучић.

Председник Вучић је најавио да ће Рума, захваљујући изради путева, бити лако увезана на више ауто-путева, као и да ће бити брзо спојени са Београдом и Новим Садом што ће, рекао је председник, омогућити развој туризма.

"У мутним и тешким временима, када је потребно бринути о интересима увек ће се појавити они са лаким решењима. Неко ће увек понудити сок да прође рак, ја да обмањујем народ нећу, таквих имате на претек који ће да псују и говоре о свачему. Ја ћу да говорим истину па ће људи схватити да са радом може да се промени будућност земље", нагласио је председник Вучић.

Председник Вучић се захвалио "онима који разумеју" са чиме се Србија суочава и који разумеју да они који су уништавали земљу деценијама покушавају да "ућаре нешто за своје партије".

"Наставићемо да стварамо богатију Руму за будућност наше земље. Живела Рума, живела Србија", закључио је председник Вучић.

Сутра седница Бироа за координацију служби безбедности

Председник Вучић изјавио је да ће сутра ујутру, током његовог боравка у Охриду, бити одржана седница Бироа за координацију служби безбедности.

Председник Вучић је током обиласка новог објекта ПУ "Полетарац“, објекат "Коцкица 2" у Руми, рекао свом сараднику да зове министра спољних послова Ивицу Дачића да сазове седницу Бироа.

"Нешто су ови забринути, шта им је, не знам ни сам", рекао је Вучић у једном тренутку током обиласка објекта заједно са новинарима.

Током обиласка, председник Вучић је на телефону видео обавештење да су судије Међународног кривичног суда у Хагу издале налог за хапшење руског председника Владимира Путина поводом злочина у Украјини.

Како је навео, сумња се на противправни трансфер украјинске деце у Русију и противправни транспорт људи из Украјине у Русију.

"Оде свет, само да ми не одемо за њим. Таман сам мислио да има лепих вести. Само да избегнемо и да не иде све по нашој глави", рекао је председник Вучић.

Остале вести