Чуваћемо мир и националне интересе Србије

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да још нисмо добили нацрт онога што жели Европска унија, као и да је наша страна доставила свој предлог, а албанска свој.

Извор: РТС 1

"Радио сам са њима три дана по том питању, ми смо доставили свој предлог, а Албанци свој предлог. Ништа још нисмо добили из Брисела и тај папир и даље, до данас до 18 сати не постоји", рекао је председник Вучић након састанака који су претходних дана одржани са специјалним представником Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком и специјалним изаслаником Сједињених Америчких Држава за Западни Балкан Габријелом Ескобаром.

Истакао је да не постоји тај папир и да чим буде постојао да ће да обавести јавност и указати шта је лоше или добро, ако тог доброг буде било у нечему што је за нас свакако тешко.

Председник Вучић је рекао да иза нас, али и испред нас, нису ни мало лаки дани.

"Ћутао сам данима о КиМ, нисам журио, нити излазио у јавност ни са изјавама, а камоли анализама, желећи да све прикупимо и да направимо најбоље могуће одлуке у тешким условима и околностима, да бих могао грађанима да се обратим. Ми смо претходних дана разговарали шта је неопходно да би се стигло до нормализације односа са Приштином. И када кажем нормализација - то за мене није еуфемизам за признање Косова де факто или де јуре", истакао је председник Вучић.

Председник Вучић је рекао да под нормализацијом, коју сматра потребном и пожељном, подразумева да имамо боље односе са Албанцима него што их имамо данас и да решимо безброј проблема које имамо данас и да покушамо да живимо колико је могуће заједно или уколико не једни поред других, онда као једни који поштују друге и традицију и веру и као неко ко може да развија посао и бизнис, да радимо заједно и гледамо заједнички у будућност", навео је председник Вучић.

Додао је да нема разлога да се правда за било шта пошто је пуно бесмислица објављено у медијима и на друштвеним мрежама.

"Чак и данас поподне објављен је веома тајни план без извора, а није никакав тајни план већ папир који су Албанци објавили, њихов списак жеља који су доставили ЕУ, како би они хтели да изгледа имплементациони споразум", навео је председник Вучић и поручио онима који измишљају да престану то да раде.

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да још нисмо добили нацрт онога што жели Европске уније, као и да је наша страна доставила свој предлог, а албанска свој.
Извор: Танјуг

Председник Вучић је нагласио да никада није крио планове, ниједан план, нити и једну реч, нити слово.

Рекао је да је данас на обраћање јавности мало закаснио јер је имао последње припремне разговоре са европским представницима у вези дијалога са Приштином у суботу у Охриду.

"Сутра се навршава 19 година од погрома над српским становништвом на КиМ", истакао је председник Вучић.

Подсетио је да су Албанци искористили страдање албанског дечака и без икаквог доказа оптужили Србе код Зубиног Потока, када су ћутали српски званичници, протерали више од 4.000 Срба, осам убили, уништили 35 верских објеката, преко 40.000 предмета, икона и многих других важних религијских предмета је заувек нестало.

"Читава места попут Белог Поља код Пећи и Свињара потпуно су очишћени од српског живља. За ових 19 година, колико год пута да смо реаговали, увек смо реаговали тако што смо пребацивали кривицу на неког међу Србима, неки јесу ћутали, уместо да раде, али нисмо били довољно фер да кажемо да је то била потреба тадашњег албанског руководства и атмосфере коју су створили према Србима, желећи да Срби једном и заувек са простора КиМ нестану", навео је председник Вучић.

Није судбоносни дан у Охриду, покушаћу да урадим најбоље за Србију

Председник Вучић изјавио је да у Охриду неће бити никакав судбоносни дан, као и да ће тамо, као и било где другде покушати да уради оно што је најбоље за Србију и да настави да ради на нормализацији односа.

Рекао је и да није проблем у томе шта ће да потпише, већ да ли ће то да уради.

"А у ствари се нико не нада да нешто нећу да потпишем, јер никога није брига око Косова и Метохије, једино о чему брину је јавно стрељање председника Србије. Они се сви надају, (они) који организују протест, да ћу да потпишем да би тражили моју главу на тацни, а не зато што би били уплашени или незадовољни што би план био прихваћен", рекао је председник Вучић.

Како је истакао, покушаће у име пристојне Србије да уради шта је најбоље.

"Да наставимо да радимо на нормализацији, да будемо конструктиван партнер Европске уније. Чврсто држимо наше црвене линије, никога нисам лагао у разговорима, то сте видели прећутно сакривено. Они који су драги Европској унији и који су их питали за црвене линије, Лајчак им је рекао да сам то више пута поновио шта су. Да поновим, свима је речено и нико није могао да каже да то није чуо јасно", рекао је председник Вучић.

Нагласио је да је важно да ми разумемо ситуацију и колико је компликована.

"Позивам грађане да верују државном руководству, не морају мене да воле, али да верују у посвећеност, мудрост, озбиљност и родољубље и снагу државног руководства. Знам шта радим", рекао је председник Вучић.

Како је рекао, ништа тајно неће да уради и поновио да су сви споразуми одавно доступни.

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да још нисмо добили нацрт онога што жели Европска унија, као и да је наша страна доставила свој предлог, а албанска свој.
Извор: Танјуг

"Молим људе за то јер смо тактички супериорни, а стратешки смо губили. Од Милошевића, Коштунице, Ђинђића сви су они бољи говорници и шармантнији од мене, али резултати у свакој сфери су мало другачији. Не интересује ме да владам емоцијама људи. Мој посао је да Србији оставим најбоље могуће резултате и као неко са највише гласова у историји. Знам шта не смемо да изгубимо", рекао је председник Вучић.

Све ћемо дати од себе да сачувамо мир

Све ћемо дати од себе да сачувамо мир и да идемо ка путу бољег разумевања са Албанцима чувајући виталне и националне интересе, поручио је председник Вучић.

Рекао је да се све у свету променило, да је теже него осамдесетих и деведесетих година, али да он нема право да то не разуме.

"И у тим условима морамо нашу малу земљу, мали брод, да сачувамо и доведемо до мирне луке, да сачувамо Косово и Метохију, нашу децу и будућност", поручио је председник Вучић и додао колико је важна економија.

Подсетио је да је Србија до пре неколико година чинила 30 до 40 одсто економије Западног Балкана, а да је данас то више од 50 одсто.

Истакао је да Србија има 50 одсто више страних инвестиција у последњих десет година него Бугарска, а 69 одсто од Хрватске и да је највећи скок забележен у првој декади марта и то 642 милиона евра, што је значајно више него прошле године која је била рекордна.

Председник Вучић је рекао да очекује четири, а нада се и пет милијарди евра и истакао да је раст српске економије оно на чему можемо да сарађујемо и да побеђујемо.

Указао је и да је војска 10 пута јача, а да број људи који се пријављују у специјалне јединице експоненцијално расте последњих дана, али да војска служи да одврати сваког потенцијалног агресора.

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да још нисмо добили нацрт онога што жели Европска унија, као и да је наша страна доставила свој предлог, а албанска свој.
Извор: Танјуг

Истакао је да би нас сваки рат водио у пораз, иако би наш отпор сада био већи и њихове жртве озбиљне, али је упитао шта би био крај.

"Да смо изгубили рат и много деце, а шта после тога. Опет да вичемо пуј пике не важи и да чекамо неки трећи рат, да немамо ниједно дете. Даћу све од себе да не доносим ковчеге мајкама, а радићу да војска буде јача и да никоме не пада на памет да напада наш народ", истакао је председник Вучић.

Онима који га критикују поручио је да је 28 земаља повукло признање тзв. "Косова", али не у њихово време.

"Како ниједна од 2008. године до 2012. године, а сада се хвалите нашим резултатима", рекао је председник Вучић.

Такође је рекао и да ће чувати државне и националне интересе, иако за Србију ствари неће бити лаке, и да ниједну неће да крије од народа.

"Резултат за нашу земљу биће добар, а то је најважније. Позивам грађане да будемо довољно паметни и мудри", рекао је председник Вучић и додао да нема проблем са онима који говоре да иду да га спрече да нешто потпише, али да су то глупости и да треба да се тога стиде.

Заједница српских општина страшно важна, јасно сам рекао да оно што је потписано мора да буде испуњено

Председник Вучић изјавио је да је у разговорима са међународним представницима јасно рекао да оно што је потписано мора да буде испуњено, као и да је ЗСО страшно важна за Србе на Косову и Метохији.

На питање новинара да ли му је Лајчак представио око 15 модела европске самоуправе, који би могли да се повежу са Заједницом српских општина, које је представио у Приштини, председник Вучић је рекао да је са Лајчаком и Ескобаром озбиљно разговарао о Заједници српских општина, која је за нас страшно важна ствар.

"Заједница српских општина ће да повеже српске средина или 97 одсто српских средина у једну јединствену целину. Да, остаће неке истурене енклаве, али увезаће нам све од Сиринићке жупе преко више општина Косовског Поморавља, до Новог брда, укључујући и Ранилуг и Партеш и Клокот и Ново брдо, све до Грачанице, и наравно све четири севернокосметске општине", истакао је председник Вучић.

Нагласио је да су надлежности Заједнице српских општина прописане принципима о Заједници српских општина на основу једног од четири документа који је потписао 2015. године, а који је потписао и Иса Мустафа.

"То је важан документ за нас, страшно важан, зато што се у њему јасно говори да Република Србија, не само друге земље, већ Република Србија има право да финансира надлежности које су ту прописане и ту су и здравство и школство, рурални и урбани развој, просторно планирање, економски развој, па културне и све остале ствари. Када то имате, онда имате много већу сигурност за наше људе, и та заједница има своје органе, од председника, скупштине, савета и свега другог", рекао је председник Вучић.

Такође је рекао да онда нико не може да нам укине платни промет да не можемо да исплатимо плате наставницима, лекарима, кад им падне напамет да насиљем раде оно што хоће.

"И то је требало да испуне још пре 10 година. И јасно сам рекао да оно што је потписано, мора да буде испуњено, и то је то", нагласио је председник Вучић.

Не знам шта хоће од мене, у лудило да улазите не вреди

Председник Вучић изјавио је вечерас да не зна шта тачно опозиција хоће од њега јер са једне стране говоре да је потписао и осуђују га, а са друге га набеђују да није.

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да још нисмо добили нацрт онога што жели Европска унија, као и да је наша страна доставила свој предлог, а албанска свој.
Извор: Танјуг

"Шта хоћете од мене, само стрељање Александра Вучића, надам се метафорично. Озбиљну политику оставите нама. Они говоре Вучићу потписао си, ниси, а у ствари јеси. Потписао си оно што нисмо видели шта је, али ћемо објаснити да си нешто сакрио. И знају да сам против Руса, али то кријем. У лудило да улазите не можете и не вреди. А шта би им била политика да ће успешније да воде Србију. Замислите да причу о вештачкој интелигенцији спојите са Обрадовићем, Јовановићем, Стаменковски", рекао је председник Вучић.

Председник Вучић је показао насловну страну једног дневног листа на којој се види да нешто потписује и рекао да он јесте нешто потписивао, али не оно што би опозиција хтела.

"Да ли је то објективно или фер. Да одржим 500 конференција да докажем да неко нешто обмањује? Шта да кажем?", рекао је председник Вучић.

Следи нам процес који није једнократан

Председник Вучић изјавио је да сматра да ће нам се, везано за односе са Приштином, догодити процес који није једнократан.

"То ће бити процес у којем ће и нама и Албанцима ставити до знања да све што предлажу у имплементационом споразуму, свакако де факто, је део преговарачког оквира на путу ка Европској унији. Нама у оквиру Поглавља 35, њима бог зна ког", рекао је председник Вучић и позвао грађане да буду довољно паметни и мудри, да се уздају у рад, знање и у свој поглед у будућност.

Председник Вучић је нагласио да не смемо да кажемо и не треба да кажемо да нешто нећемо да радимо или да направимо, јер би то за земљу била катастрофа.

На то што би многи рекли, "одмах реци нећемо", председник Вучић је поручио "полако".

"За нас је останак на европском путу од значајног националног интереса. Полако људи, не трчите пред руду. Најлакше је оспоравати некога и окренути главу", навео је председник Вучић и упитао колико смо Ворена Цимермана избацили из канцеларије.

Додао је да је и он неколико пута реаговао на сличан начин, али тиме ништа није добио, осим што је хранио сопствени его.

"Радићемо паметно, мудро водећи рачуна о виталним националним интересима", рекао је председник Вучић и додао да дуго слуша да је велики издајник и да му је тактика да потури (председницу Владе Републике Србије) Ану Брнабић и (првог потпредседника Владе Републике Србије задуженог за спољну политику и безбедност и министра спољних послова) Ивицу Дачића да потпишу.

Тим поводом позвао је грађане да, када чују неког да тако говори у медијима од политичара, да му кажу да је лажов.

"Реците му да је лажов, јер се ваш председник никада није крио, није имао пробне балоне, увек је говорио оно што мисли, никада испред себе нисам стављао никога, ишао испред свих, неретко потурајући своју грбину како би рекао Бојко Борисов, никада нисам тражио да потуре своја леђа уместо мене", рекао је председник Вучић и нагласио да када неко буде нешто потписивао, да ће то бити он и нико други.

"Када неко буде потписивао нешто бићу то ја, а о томе ће одлучивати народ", рекао је председник Вучић и додао је морао да истрпи много лажи док данас није имао прилику да грађанима то каже.

Поновио је да никада никога не потура.

"Ја не вичем - јуриш, а надам се да никада нећу морати да кажем - за мном јунаци", рекао је председник Вучић и додао да Србија мора да се развија и да мора да иде убрзано напред.

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да још нисмо добили нацрт онога што жели Европска унија, као и да је наша страна доставила свој предлог, а албанска свој.
Извор: Танјуг

Додао је да ће имати много важних састанака када се заврши састанак у Охриду и Европски савет 23. и 24. марта и да ће морати да брину о БДП-у земље.

Наставићемо да се наоружавамо, мудро и паметно то радимо

Председник Вучић изјавио је да Србија брине о војсци и оружју и да ће наставити то да ради.

Председник Вучић је то рекао на питање да прокоментарише писање медија из региона о наоружавању Србије и истакао да ће Србија бити све снажнија јер је једина од земаља из региона која није у НАТО.

"Шта друго да радимо. Колико видим сви се наоружавају, бацају паре као да су пијани на свадби. Ми то мало боље радимо - улажемо у сопствену индустрију, давали смо 380 милиона евра наменској индустрији да нас снабдеју са оруђем", рекао је председник Вучић.

Према његовим речима, наставиће не само Војска Србије да се снабдева, већ ће се наставити и извоз оружја које наша наменска индустрија произведе.

"Ми хоћемо да наша економија живи. Појавиће се то оружје негде на ратишту, па неће ваљда Гучи ципелама и ташницама да се гађају. Ми то радимо довољно мудро и паметно", закључио је председник Вучић.

За учешће на изборима на северу КиМ потребни услови, Српска листа сама одлучује

Председник Вучић изјавио је данас да је Српска листа већ рекла да неће учествовати у априлу на изборима на северу КиМ које је расписала Приштина, али да се он неће мешати у њихове одлуке, као и да сматра да за то треба да се створе озбиљнији услови.

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да још нисмо добили нацрт онога што жели Европска унија, као и да је наша страна доставила свој предлог, а албанска свој.
Извор: Танјуг

На питање новинара да прокоментарише то што је амерички амбасадор у Приштини рекао да очекује да ће сви учествовати на тим изборима, чак и представници Српске листе и да ли ће се о томе разговарати у Охриду, председник Вучић је рекао: "Чули сте већ став Српске листе, они су рекли да неће учествовати у томе. Мислим да је потребно да се створе другачији и озбиљнији услови, али нећу ја да се мешам у њихове одлуке, они то знају много боље".

Банкарски систем стабилан, девизне резерве на историјском нивоу

Председник Вучић рекао је да је банкарски систем у Србији стабилан и да су државне девизне резерве на историјском максимуму.

Поручио је да "нема места било каквом страху због пропасти неких светских банака".

"Банкарски систем Србије, финансијски систем у целини као и наше јавне финансије су у изузетно добром стању.

Банкарски систем има пуну стабилност и пуну ликвидност. Девизне резерве земље су на историјском максимуму, на 21,2 милијарде евра, ми смо купили и ове године већ интервенисали на тржишту са 400 милиона евра", рекао је председник Вучић.

Додао је да држава повећава резерве злата и да су оне на највећем нивоу у историји.

"Наше банке су сигурне, чак размишљамо о томе да заједно са осигурањем депозита повећамо гаранције државе за депозите у банкама са 50 на 100.000 евра. Али о том потом. У наредних месец дана донећемо одлуку по том питању", нагласио је председник Вучић.

Додао је да Србија на свом рачуну има 546 милијарди динара или око пет милијарди евра.

"Довољно пара имамо за све. Урадили смо велику ствар. Набавићемо нових пет милиона килограма соли јер то је једино шта не производимо од намирница у Србији", рекао је председник Вучић.

Рекао је и да Влада Србије планира да набави 40.000 МПК ђубрива и око 50.000 тона урее како би била способна да у случају потребе интервенише на тржишту.

Додаје да су тренутне залихе кукуруза довољне, а да се планира набавка мале количине пшенице.

"Ми ћемо за неколико дана да отворимо неколико важних путних комуникација. Отворићемо саобраћајницу Београд - Сурчин. Па ћемо да отворимо ауто-пут до Крушевца за који дан", рекао је председник Вучић и додао да ће за три месеца бити отворена обилазница око Београда.

Истакао је да ће за пет и по месеци бити отворен ауто-пут Рума-Шабац, обилазница око Крагујевца и да ће се наставити и са изградњом пруга и друге инфраструктуре.

Председник Вучић је рекао да се у наредном периоду планира отварање две нове фабрике у Ваљеву, као и проширење Хајсенса, некадашњег Горења.

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да још нисмо добили нацрт онога што жели Европска унија, као и да је наша страна доставила свој предлог, а албанска свој.
Извор: Танјуг

"За који дан отворићемо први стадион у Лесковцу, за 15 дана после тога стадион у Лозници, а 15 дана после тога стадион у Зајечару, Крагујевцу", рекао је председник Вучић и истакао да је просто невероватно да су то стадиони који су изграђени у Србији.

Ја ћу вам рећи ако треба да мењамо политику, а не Раде Баста

Председник Вучић рекао је да му је "смешно" када неко говори да је министар привреде у Влади Републике Србије Раде Баста "Вучићев човек", и додао да њега никада није видео, нити разговарао са њим, осим на представљању владе.

"Њега су поставили СПС и Јединствена Србија. Нећу вам чак ни рећи ни да ли сам се томе противио или не. И сад, ја треба да трчим - извините, нећемо мењати политику. Ја ћу вам се обратити ако тога буде било, а не Раде Баста", рекао је председник Вучић.

Навео је да је до сада српска политика била мудро и паметно одмерена и одабрана, и да је у "најтежим могућим условима у савременом добу" она издржала дуже од годину дана.

"И сад ће ту политику да "промени" Раде Баста. Држава је сувише озбиљна ствар да бисмо се играли скупљања лајкова по друштвеним мрежама", прокоментарисао је председник Вучић, и додао да свако, па и Баста, има право на своје мишљење.

"Верујем и да му је Ана већ рекла, све је то лепо што мислиш, али прво обавести своје колеге о томе, па тек онда изађи у јавност са тим. Схватамо да си много паметан, само ту своју велику памет прво изнеси пред колеге, јер влада је колегијални орган. Ја могу да изађем сам, јер ја сам инокосни орган као председник", рекао је председник Вучић.

Сукоб у Украјини за Србију је донео само политичке проблеме и главобоље

Председник Вучић изјавио је да је сукоб у Украјини за Србију донео само политичке и друге проблеме и главобоље, и да је Србија изашла непосредно након избијања сукоба са својим ставом да осуђује нарушавање територијалног интегритета земље чланице Уједињених нација.

Оценио је да је исто констатовала већина света, осим што у случају Србије то није констатовано, и додао да "смо о том лицемерју говорили безброј пута".

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да још нисмо добили нацрт онога што жели Европска унија, као и да је наша страна доставила свој предлог, а албанска свој.
Извор: Танјуг

Председник Вучић је рекао да Србија мора да се држи међународног права и повеље Уједињених нација, међународних принципа, али смо тада такође рекли да смо на територији Србије, и знајући за наше специфичне односе, и какав је био однос према нама када су нам уводили санкције, да Србија неће увести санкције Русији.

Додао је да од тада није било теме осим оних везаних за Косово и Метохију, и поред тога што "нико нема ништа да нам каже о економији", да је број лажи по питању Косова и Метохије превазиђен само по питању санкција Русији.

"У животу нисам чуо толико глупости, као по том питању. "Вучић је у страним амбасадама договорио да прошле године уведе санкције". Па онда кажу, "ма сигурно ће после Првог маја", "Јавили ми". Знате оно, кад кажу Срби да их прислушкују у кафани. Сви Срби су страшно важни, па их сви прислушкују, јер им је "тамо неко јавио", рекао је председник Вучић.

Оценио је да Србија има своју политику и да када буде потребно да се та политика мења, да ће обавестити јавност.

"Мислим да у овом тренутку госпођа Брнабић, господин Дачић, и пре свих ја, најбоље знамо када се налазимо у безизлазној ситуацији. И када буде било потребно, да ћемо да донесемо одлуку да променимо своју политику", рекао је председник Вучић.

Коментаришући односе са Европском унијом и усклађивање српске спољне политике са тим блоком, рекао је да Србија и Европска унија не морају бити сагласни око свега, пошто Србија није држава чланица.

"Али, ко ће нам дати 610 милиона евра за Београд-Ниш, да не кажете да нам служе само као банкомат, ко ће нам помоћи у ситуацијама као што су поплаве, око рада на законима и другим вредностима које заједнички баштинимо?", рекао је председник Вучић.

Како је навео, док је он председник, Србија неће бити "држава-парија", и крупним корацима ће грабити напред.

Једини у Европи нисмо увели санкције Русији, не хвалим се то нам је терет

Председник Вучић поновио је вечерас да Србија једина у Европи није увела санкције Русији, да није подржала ниједну декларацију којом се помињу санкције руским функционерима, организацијама, институцијама и нагласио да се тиме не хвали, већ да нам је то терет на глави јер је то политика земље.

Председник Вучић је то рекао током обраћања грађанима, одговарајући на питање новинара, да прокоментарише изјаву Високог представника Европске уније за заједничку спољну политику и безбедност Жозефа Бореља, који каже да је Србија једина земља у Европи која није увела санкције Русији, и да ли то практично значи да су све земље региона то одавно учиниле, па и БиХ.

Председник Вучић је рекао да неће да улази у све унутрашње ствари у БиХ.

"Србија, од 42 или 43 декларације у којима се помињу санкције руским функционерима, организацијама, институцијама није подржала ниједну. Све остале земље у Европи су 100 процентно подржале све декларације укључујући и БиХ и све друге", рекао је председник Вучић и додао да не би да улази у то да ли је одлучивано на неком другом нивоу.

Зато Борељ само нас напада из разумљивих разлога, рекао је председник Вучић и додао да би и он то чинио да је на његовом месту.

"Што се тиче Белорусије придружили смо се у четири, пет декларација, а у 12 нисмо, рецимо, код Руса се нисмо прикључили ниједном и једини смо у Европи. Не хвалим се тиме, то нам је терет на глави, јер то је наша политика, шта да радите", навео је председник Вучић.

СНС не таргетира опозиционаре спотовима на телевизији

Председник Вучић рекао је вечерас да Српска напредна странка својим спотовима на телевизији не таргетира опозиционе политичаре.

"Ако је таргетирање то што пустите изјаве тих политичара којима им не вређате ни породицу, ни њих лично, а они о мени направе филм од једног сата у коме кажу мајка му је оваква, брат му је криминалац, син му је криминалац, он је негативно рођен... И то није таргетирање, а ако пустите само речи ваших политичких противника кажу да је таргетирање", рекао је председник Вучић на питање новинара да прокоментарише тврдње неких опозиционих медија да СНС таргетира опозиционаре спотовима на телевизији.

Председник Вучић је упитао и да ли то значи да не смеју да говоре ништа, док други смеју да ударају и туку.

"Да седимо и кажемо наставите да нас ударате. Како је могуће да све што сте себи дозволили другоме нисте, све што сте себи опростили другоме нисте", приметио је председник Вучић.

Остале вести