На седницу Скупштине многи долазе због самопромоције

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Републике Србије Александар Вучић поручио је да ће одговарати свима на седници парламента о преговарачком процесу са Приштином, али је оценио да многи на ту седницу не долазе због одговора, већ због самопромоције.

Извор: Танјуг

"Није проблем када много њих напада на једнога, али је проблем када много њих тражи помоћ других да се боре против тог једнога. И те много, и те приде, победићемо заједно и победићемо као Србија", поручио је председник Вучић.

Председник Вучић је нагласио да је, када је власт упозната са француско-немачком иницијативом, "на одговоран и озбиљан начин" понудио парламентарним странкама да дођу на консултације како би им указао на све чињенице и како би покушали да заједнички приступе решавању проблема.

"Они су рекли, или бар највећи део њих, нисмо заинтересовани, ми хоћемо Скупштину, хоћемо себе да прикажемо, хоћемо политичку победу, нисмо толико заинтересовани за Косово и Метохију", навео је председник Вучић.

Председник Вучић је додао да је његова обавеза да поштује Скупштину и нагласио да ће доћи на седницу и сам одговарати "свима вама знајући да не долазите због одговора већ због самопромоције".

"Онда ни то није било довољно па сте позвали страначке симпатизере да помогну. Није проблем, борићу се и победићемо сви као Србија јер Србију не можете да савладате", поручио је председник Вучић.

Остале вести