Радићу у најбољем интересу за грађане Србије

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Републике Србије Александар Вучић обратио се окупљеним грађанима испред парламента, пре полагања заклетве, и поручио им да за њега нема веће части и обавезе од те да води најлепшу земљу на свету, а да то не би могао без њихове подршке.

Извор: РТС 1

"Нећете се увек слагати са свим одлукама, али гарантујем да ћемо чувати мир, стабилност, Косово и Метохију, да ћемо бринути о будућности наше деце", поручио је председник Вучић.

Председник Србије Александар Вучић испред Скупштине обраћајући се окупљеним грађанима.
Извор: Танјуг

Председник Вучић се захвалио грађанима који су га сачекали, посебно људима који су са Косова и Метохије дошли у Београд.

"За мене нема веће части, поноса, али и веће обавезе од тога да водим најлепшу земљу на свету. То никада не бих могао без вас, ваше подршке, снаге, помоћи. Заједно смо добили 1.530 милиона гласова више од оних који су покушавали да нас победе. Добили смо зато што народ не можете да преварите", нагласио је председник Вучић.

Председник Вучић је истакао да су људи добро видели и увек виде ко води рачуна о њиховим интересима.

"Оно што је најважније је да у условима велике светске кризе покушамо да чувајући своју земљу не повредимо никога, идемо европским путем, да покушамо да сачувамо дух заједништва, јединства. Да покажемо колико смо способни да будемо земља нормалних људи у којој нећемо протеривати ни Достојевског ни Чајковског, да смо земља у којој постоје вредносни принципи, земља којом ћете моћи да се поносите, брзих пруга, ауто-путева, запослених људи, људи који верују у своје руководство и земља која брине о својој деци јер без деце нема будућности", поручио је председник Вучић.

Истакао је да је поносан што је два пута заредом победио у првом кругу.

Председник Србије Александар Вучић испред Скупштине обраћајући се окупљеним грађанима.
Извор: Танјуг

"Поносан сам на вас, на нашу Србију, на све што смо заједнички урадили, а велика дела тек су пред нама", рекао је председник Вучић.

Председник Вучић је на крају замолио грађане да се разиђу, а кишу која пада оценио је добрим сигналом.

"Све најбоље, сигурно и на успешан начин водићемо Србију, чувати стабилност и мир, нека живи Србија, нека живе будућност и наша деца", закључио је председник Вучић пред улазак у Скупштину.

Председник Србије Александар Вучић са Ивицом Дачићем.
Извор: Танјуг

Након обраћања грађанима, председник Вучић је ушао у парламент, где ће пред посланицима положити заклетву, чиме ће почети његов други председнички мандат.

Председника Вучића је у парламенту дочекао председник Скупштине Ивица Дачић.

Остале вести