Вучић упутио личну поруку шеику Мохамеду бин Заједу Ал Нахјану

Најновије
Извор: Taнјуг

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је данас личну поруку владару Абу Дабија шеику Мохамеду бин Заједу Ал Нахјану у којој му је честитао на избору за новог председника Уједињених Арапских Емирата.

У поруци се каже:

"Екселенцијо, поштовани пријатељу,

желим да Вам упутим најсрдачније честитке на избору за ову најодговорнију од свих дужности, уверен да ћете својом мудрошћу и искуством наставити да водите Ваш народ путем мира и сваког добра и напретка.

И у временима највеће туге и изазова, живот нас учи да морамо да наставимо часним путем славних претходника и предака. На том путу нас увек чекају бројне обавезе и искушења, чинећи успон много тежим, али и сваку победу и успех – много већим и сјајнијим.

Познајући Вашу одлучност, смиреност у доношењу одговорних одлука и врхунско знање настало на искуству у тешким временима, сигуран сам да ћете водити свој народ у још бољу и перспективнију будућност.

Kористим ову прилику да Вас још једном уверим да ћете на том путу и даље имати Србију као поузданог партнера и, пре свега, као пријатеља који не узмиче ни онда када многи одустају или окрећу леђа.

Уз најбоље жеље за сваку личну и државничку срећу и успех, примите, Екселенцијо, изразе мог најдубљег уважавања", наводи се у поруци председника Вучића.

Остале вести