Више ништа није исто, не знамо шта носи сутра

Најновије
Извор: Принтскрин

Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас да људи морају да разумеју да у садашњој ситуацији где нигде није добро, ни у Украјини ни било где у Европи, нема више лагодног приступа јер више није ништа исто.

Извор: Пинк

Вучић је, за ТВ Пинк, на питање шта се догодило да је један рат угрозио цео свет, подсетио да се то исто догодило у Првом и Другом светском рату, додајући да не жели да било шта наговештава или шири страх.

Он је скренуо пажњу да ово није изборни интервју и да ће говорећи о свим проблемима са којима се суочавамо, а који су нарастајући из дана у дан, понашати супротно својим и унутрашњим политичким интересима и интересима странке коју и даље води.

Вучић је казао таман када мислите да сте се припремили добро, закрпили све рупе, схватите да ништа, или да сте недовољно урадили јер сутрадан долази нови проблем.

Истакао је да морамо неколико ствари да променимо код себе.

Морамо да схватамо кризе веома озбиљно, упозорио је и нагласио да не може да каже да ћемо лакше и лепше да живимо када имамо рат у комшилуку и цео свет се само тиме бави, а посебно Европа.

Vucic intervju
Извор: Принтскрин

"Људи морају да разумеју, а неретко бисмо желели да живимо исто или боље у условима ужаса. Челници ЕУ су грађанима рекли смањите грејање, не можемо да платимо. А људи се код нас томе смеју. А ти челници представљају неког ко је хиљаду пута моћнији од нас“, рекао је он.

Вучић је казао да смо зиму прегурали, иако ништа није ишло на руку.

Указао је да су хладни дани уследили у марту, да је држава морала да докупљује гас када је био најскупљи, јер се више троши.

Оценио је да су се људи размазили, а ни не знају колико пара имамо на рачуну, и како функционише тржиште капитала, које је потпуно поремећено.

"Имамо безброј проблема и морамо да гледамо у будућност, јер ово неће трајати 10 дана. Људи морају да разумеју нема лагодног приступа“, објаснио је он.

Kазао је да није донета одлука, иако би то у кампањи било стратешки добро, да се људима каже биће бесплатни вртићи за све, што би коштало државу 200 милиона евра.

"Ми са тим не излазимо, не зато што сада не би имали тих 200 милиона, већ зато што гледамо у будућност, а не знамо шта ће бити. Имамо 1,250 милијарди евра тренутно на рачуну. Немамо проблем са ликвидношћу. Али нисмо у стању да изађемо са том одлуком у вези вртића јер не знамо шта нас чека сутра“, истакао је он.

Вучић је казао да ништа није више исто у свету.

Kритиковао је људе који се поигравају и кажу "нека сада је заиграла мечка и пред њиховим вратима“, што не дели са њима.

Указао је да чека сутра пошто су најављена два скупа, један за Русију, а други против.

"Уместо да ћуте сви и да разумеју да је за нас најбоље да размишљамо о себи и свом раду. Kако да обећамо све и свашта када не знамо шта доноси сутра“, рекао је он.

Неће каснити ни плате ни пензије, свега има

Председник Александар Вучић поручио је вечерас да и поред тешке ситуације неће каснити ни плате у јавном сектору, а сигуран је ни у приватном, као ни пензије, као и да у земљи свега има довољно, и хране, и нафте и нафтних деривата.

"Плате у јавном сектору неће да касне. Ни у приватном, сигуран сам, јер ћемо помоћи, гледаћемо како да помогнемо, као и код корона вируса. Пензије неће да касне ни дан, нити плаћања државе фирмама”, рекао је Вучић за ТВ Пинк.

Поручио је и да је обезбеђено довољно хране, као и нафте.

"Издржали смо такве ударе. У једном дану смо продали 7.000 тона нафте, то је рекорд свих времена, јер су лагали да нема нафте. Свега има. Стиже нам нова нафта. За 15 дана имаћемо до чепа пуне резерве. Спремамо се да издржимо дуже него било ко други, али људи морају да знају да то није џабе”, рекао је Вучић.

Навео је да су и потребе угља велике и каже сад би питао оне “стручњаке” који су га критиковали када је говорио да нећемо да се одричемо ни Kолубаре, ни Kостолца, ни Дрмна.

Додао је да се мора наставити са изградњом ХЕ Бистрице, Ђердапа 3, али и приметио да ће држава морати да се одрекне неколико пројеката, како људи не би осетили проблеме.

Хтели да помогнемо просветарима, можда за 1. мај

Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је предложио премијерки и министру финансија да нађу простор за једнократну помоћ просветним радницима, од 10.000 или 100 евра, али да је то у овој ситуацији било проблематично, те додао да ће настојати да ту помоћ добију око 1. маја.

Вучић је на ТВ Пинк, указујући на тешке економске последице, које је изазвала криза у Украјини, рекао да је предложио премијерки Ани Брнабић и министру финансија Синиши Малом да пронађу простор да се једнократно помогне просветним радницима са 10.000 динара или 100 евра.

То би било између 1,7 и 1,9 милијарди динара, додао је он.

Желео је, наводи, да помогне просветарима, као што је држава помогла и здравственим радницима.

Vucic intervju
Извор: Принтскрин

"Они су ми рекли - није проблем, али погледај шта се дешава, колико нафте морамо да купимо, колико мазута, да купимо прехрамбене производe. Хоћемо ли имати за то, ако ово буде трајало шест месеци, годину, две, три”, пренео је Вучић.

На питање хоћемо ли имати, одговорио је:

“Хоћемо, јер ја увек говорим лошије, али увек нешто резерве сачувамо”.

Додао је да је ситуација врло тешка и компликована, али да ће се око 15. априла видети да ли ће просветари моћи да очекују помоћ око 1. маја.

Тежак разговор са Бербок, штитио сам интересе Србије

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је са немачком министарком спољних послова Анеленом Бербок имао коректан, добар, важан, али не и лак разговор.

"Не могу да причам о детаљима, то није фер. Ја сам штитио интересе Србије као што она штити интересе Немачке", рекао је Вучић у интервјуу за ТВ Пинк одговарајући на питање о чему се разговарало а што јавност није чула и да ли је било уцена и љутње.

Вучић је додао да су имали како је сама министарка рекла отворен и искрен разговор, као и да он увек искрено каже све, али да не може да износи детаље, јер то нити сме нити би то било паметно.

Поновио је и да је Немачка наш највећи партнер и да је трговинска размена достигла 6,5 милијарди евра, као и да је пре краја 2021. године раст трговинске размене био 22 одсто, а да је од наше укупне спољнотрговинске размене 13 одсто са Немачком.

"Дојче банка каже да је интерес да остане у Русији, а два дана после напуштају Русију, можете да мислите о чему говорим. Да ли ви стварно мислите да Фолксваген или Дајмлер желе да напусте огромно руско тржиште. То су ствари које тектонски мењају све", истакао је Вучић.

Он је истакао да се суочавамо са безброј проблема, а да људи могу сами да извуку закључак шта би могло да буде са нама.

Наводи и да је ланац снабдевања свих роба поремећен код свих, да се Kина најбоље сналази али да и они имају проблеме, као и да ће стопа раста да пада драматично.

Оценио је да следи избацивање Русије из ММФ и Светске банке а како каже, "чекајте да видите наставак".

Vucic intervju
Извор: Принтскрин

"Ми треба да гледамо позицију Србије која је прилично тешка", указује.

На питање шта је разговарао са другим државницима, Француске, Турске, као и да ли има претњи и уцена, Вучић је подсетио да они поштују што говори отворено.

Kаже да су се разговори тицали свих питања од наше одлуке у УН, до свих наших одлука у будућности и економске сарадње и европског пута Србије.

Додаје да је разговарао и са политичарима из региона о снабдевању и напомиње да је Србија опредељена за Отворени Балкан и да ће Србија снабдевати суседе брашном и другом робом.

Јединство Запада, снага санкција изненадила је Русија

Председник Србије Александар Вучић оценио је данас да је Русију погодила и изненадила реакција Запада, његово јединство и снага санкција.

Вучић је, на питање везано за медије о актуелној кризи, пошто се води прљави медијски рат, рекао да је постојала жестока кампања против Руса пред овај рат.

"Руси су крили своје карте и нису се снашли. Били су у шоку од реакције Запада, јединства и снага санкција их је ужасно погодила. Од 4 или 5 дана могао сам да видим по реакцијама људи у руском руководству да су се снашли, и сада су руски медији снажнији у медијском деловању и пропаганди од свих других“, објаснио је он.

Kазао је да не зна да ли су мислили да заврше све брзо, не очекујући велику буку, већ да прође све као са Kримом, а не на овом нивоу.

Сада, преноси, руски медији имају целодневно извештавање из Украјине.

Он је констатовао да грађани Србије могу да гледају све канале - украјинске, руске, кинеске, америчке, немачке, уз опаску да он ноћу гледа кинеске, руске, америчке, немачке, француске канале.

На питање што Мтел има руске канале, а СББ их је искључио, одговорио да он гледа преко Телекомове мреже, где ће ускоро бити и украјинских канала, као и да је то његов лични избор којег је оператера изабрао.

Имаћемо један лет за Москву, да ли ће бити задовољни

Имаћемо поново само један лет за Москву и хоће ли тиме бити задовољни они који воде хајку против Србије у вези са летовима ка главном граду Русије, упитао је вечерас председник Александар Вучић.

Вучић је на ТВ Пинк приметио да се води хајка против Србије, у којој се каже да је Београд удвостручио авионе, за Моксву, да зарађујемо на “украјинској крви”.

“Kао да имамо 200 уместо 100 авиона, а не два уместо једног”, прокоментарисао је он.

На констатацију да Србија једина има летове за Москву, Вучић је приметио да нико неће да дира оне у НАТО, који су делом у Европи, а делом у Азији, а имају 30 пута више летова за Москву од нас, наводећи да мисли на Турску.

“Или, што то не кажу неким земљама залива, које моле за нафту, а имају 15 пута више летова него ми. Имаћемо један лет дневно, да не могу да нам кажу да зарађујемо и хоћете ли да будете задовољни?”, упитао је Вучић.

Kако каже, то су ситнице, указујући, на пример, и да је кокс за нашу челичану кренуо из украјинске луке, а да “немамо појма” где се налази. Подсетио је да је Немачка забележила 26 милијарди губитка због Kрима, додајући да садашњи губици могу да се очекују у билионима.

“Људи морају да разумеју тежину ситуације, која је све тежа из дана у дан, у свакој сфери”, констатовао је Вучић.

Поновио је да грађани Србије имају најјефтинију струју, као и да су цене горива, уз поскупљење, мање него у Европи.

Vucic intervju
Извор: Принскрин

“Да ли вас плашим или не? Говорим истину. Хоћете ли као неки да говорим. Мени се ово не исплати да говорим 15 дана до избора”, додао је Вучић.

Он је рекао да држава настоји да помогне свима, колико може, и онима који су радили са руским партнерима, воћари, повртари.

Хоће да Румунија, Словачка, Шпанија и Грчка признају Kосово

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да поједини на Западу хоће да четири земље ЕУ, које су чланице НАТО-а признају Kосово, како би Приштина ушла у НАТО и да је то сада потврдио и бивши портпарол НАТО-а Џејми Шеј.

Вучић је тако одговорио на питање како коментарише то што је Шеј изјавио да је потребно још само четири земље НАТО да се сагласе и да Kосово постане чланица.

Вучић је казао, гостујући на Пинку, да су то све земље осим Kипра - Румунија, Словачка, Шпанија и Грчка, али да не мисли да је то реално у овом тренутку.

"То је њихова идеја, хоће да кроз ту идеју угурују, али не мислим да је то сада реално, није им потребна Србија као противник јер им не треба још неки проблем негде. Али, та идеја постоји. Нисам ја измислио причу о НАТО и Kосову - 50 пута сам прошао кроз све папире, које добијам од служби".

Вучић је додао да, ипак, не разумеју да и Американци нису сасвим за то, нити Европљани могу да буду сасвим за то, јер доживљавају НАТО као одбрамбено - безбедносни савез, а не као нешто за политички притисак.

Нисам сигуран да ће ту одлуку да донесу, додао је Вучић и истакао да је Шеј већ показао у прошлости шта мисли и жели Србији.

На питање како коментарише то што га је Шеј помињао у свом интервјуу и количину оружја коју купује Србија, председник каже:

"Пошто не би могао да нас бије као 1999. па би желео да Србија буде слабија, е баш ми је жао, видим да добро прати снажење Србије, па би желео да Србија буде слабија".

Вучић је рекао да му неће ни помињати оружје као што то Шеј ради, већ да ће му само споменути настрадалу децу - Бојану Тошовић, 11. месечну бебу из Мердара, Милицу Ракић и Сању Миленковић.

"Питам га сад јавно: Спаваш ли Шеј, да ли можеш да спаваш, је л' те није срамота да говориш било шта о Србији?", поручио је Вучић.

Такође, запитао је за шта је крива Србија. Да ли за то што поштује међународно право?

"Ти који нас сада оптужују користе исте изразе као кад су нас бомбардовали само су променили стране, а Србија се држи поштовања међународног јавног права. И тада смо поштовали и данас поштујемо", истакао је Вучић.

Такође, поручује да Србији не пада напамет да избацује из школе Достојевског, Чајковског и друге руске уметнике и пита какве они везе имају са тим шта се дешава са Украјином.

Вучић је нагласио да ми треба да будемо стабилни и водимо рачуна о себи.

Vucic intervju
Извор: Принтскрин

Председник Србије Бајденове изјаве тумачи тако што каже да Бајден покушава да избегне светски рат.

Додаје да је видео неке коментаре - зашто сада НАТО не бомбардује Москву као Београд и слично.

Вучић каже да то није реално и да би изазвало светски рат.

Само да се ово заустави, јер овде победника бити неће.

На питање како види исход овог сукоба каже да не може јавно да каже своје мишљење, али да га саопштава ономе коме треба и да се он као председник Србије не бави кафанским причама.

"Сви у Србији боље знају Путина од мене, а ето срео сам се са њим 19 или 20 пута", додао је Вучић.

Око хране и лекова не може бити уцена, помоћићемо пшеницом

Сви који су са нама или поред нас имаће пшеницу, а око питања лекова и хране не може бити уцена, рекао је председник Србије Александар Вучић гостујући на ТВ Пинк.

Вучић је поручио да би било смешно да оставимо без пшенице Црну Гору или Босну и Херцеговину, навео је и да је Албанија у потпуности зависна од увоза, да пшеница треба и Северној Македонији, а да су претходних дана вукли на Kосово и Метохију колико су могли.

"Сви који су са нама или поред нас, морају да имају пшеницу", поручио је он.

Он је навео да око помоћи са пшеницом и брашном не може бити уцена, јер то није за игру.

"За лекове, храну и такве ствари, не смете да уцењујете ни да се понашате као сила. Морате рационално да бринете о комшијама, то очекујете сутра од њих. Морате да се понашате фер", рекао је он.

Вучић је рекао да због ситуације око Украјине, до Србије не могу да стигну ни два велика хеликоптера Kамов који носе 5 тона воде за гашење пожара.

Истакао је да Србија има за гориво, и да ће га имати.

"Не морају људи да брину, имамо много пријатеља, добар сам пријатељ са шеик Мухамедом Бин Заједом", рекао је он.

Скренуо је пажњу и да је велики проблем и са вештачким ђубривом којим се Србија снабдевала из Русије и Ирана.

"Разговарао сам са председником Ирана да решавамо те проблеме", рекао је он.

Вучић је подсетио и да је са председником Путином договарао својевремено мању цену за дугорочно снабдевање гасом.

"Сада да ми дају дугорочну цену од 400 долара за гас, потписао бих оберучке", рекао је он и додао да сада поново треба преговарати са Русима.

Вучић је позвао грађане Србије да се уозбиље и уместо застава зараћених страна машу заставама Србије.

Нема и неће бити несташица, ситуација стабилна

Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је у земљи порасла куповина свега, али да за тиме нема потребе јер је ситуација стабилна, а несташица нема и неће их ни бити.

На констатацију да су цене широм Европе скочиле за 30 одсто, у Немачкој стала производња челика, да има несташица, Вучић је рекао да је криза погодила све, да је “хлеб отишао у небеса”, истичући да је код нас ситуација стабилна.

Подсетио је да је заустављен извоз уља, додајући да је у једном дану забележено повећање извоза уља од 109 одсто.

“Зато кад навале да извозе, прво тражим провере. Онда чекамо неколико дана да инспекције провере робне резерве, складишта, стоваришта, да видимо колико можемо гаса да испумпамо. Kада проверимо, онда ћемо да расподељујемо на регион, увек чувајући бар 15 одсто више од наших реалних потреба да избегнемо сваку врсту стампеда, неозбиљности, неодговорности”, рекао је Вучић за ТВ Пинк.

Vucic intervju
Извор: Принтскрин

Наводећи да је повећана куповина свега, поручио је да за тим нема потребе.

“Ја људе не лажем, када кажем да има уља, брашна, пшенице, кукуруза. Ми имамо за 11 месеци пшенице да нам не изађе килограм пшенице више, а имамо жетву у августу. А, онда људи у једном дану испразне Лидл”, приметио је председник.

Додао је да разуме то понашање грађана, али управо зато, да би свега било, важно је да држава буде јака, да би могла да интервенише и Србија је, наглашава, све издржала.

“Разумем да се део људи понаша домаћински, али могу да имају поверење у државу. Већи проблем су енергенти него храна. За храну не брините, за енергенте држава брине, и уз милион проблема, држи ствари под контролом”, рекао је Вучић.

Поновио је да ће бити проблема, али да људи то по платама, пензијама и другим давањима државе неће осетити, али да ће, рецимо, од седам планираних ауто-путева до краја 2023. године, бити завршено шест.

“Kако то није разарајуће? То смањује раст, БДП, потенцијални долазак инвеститора. Уместо да урадите брзу пругу Београд - Ниш до 2026. урадићете до 2027. године. Уместо осам музеја седам, уместо девет болница, њих седам”, рекао је са жаљењем Вучић.

Никад нисам видео Беливука нити са њим разговарао телефоном

Председник Србије Александар Вучић поновио је вечерас да никад није видео Вељка Беливука нити са њим разговарао телефоном, али да његови политички противници то измишљају јер су политички немоћни.

Вучић је гостујући на Пинку прокоментарисао слику из једног ТВ студија са поруком која Вучића доводи у везу са Вељом Невољом као и фотографију на којој наводно вуче Беливука за руку.

Вучић објашњава да је на тој слици узета његова ранија слика из скупштине и нека Беливукова слика, које су спојене па испада како он држи Беливука.

Невероватно је какве глупости људи раде, прокоментарисао је Вучић уз смех.

"Нисам никад видео у животу нити разговарао телефоном са Беливуком, нити са било ким од њих", нагласио је Вучић.

Kаже да је видео тако шта све људи пишу, како је наводно купио Беливуковој групи кућу у Ритопеку и са њима сецкао људе.

"Мени ово говори да су ти људи очајни и немоћни. И ови који то измишљају и ови који се за то хватају", навео је Вучић.

Нагласио је да се тих ствари не плаши пошто се плаши само суда историје.

Kада је реч о актуелној ситуацији, председник каже да је уверен да ће Србија сачувати мир и одбранити стабилност.

"И да ћемо имати мање лоше последице него други, али да ће бити лако и једноставно - неће", нагласио је он.

Навео је да је заиста важно да људи изађу на изборе, пошто се ту одлучује да ли ћемо имати будућност или ћемо се вратити у прошлост, и да ли ћемо имати слободну и независну земљу која самостално одлучује или ћемо имати на власти људе који ће бити потрчко страних амбасада.

Позивам људе да ту одлуку донесу јер је то важно за њих и њихову децу, рекао је он и додао да на циркушке увреде које му упућују његови политички противници неће да одговара.

Говорим шта мислим, противницима не одговарам

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да грађанима говори оно што мисли, као и да има много важнијих ствари него да одговара на критике политичких противника.

"Да ли мислите да могу да будем толико неозбиљан или да одговарам нешто овима што су се кандидовали", упитао је Вучић у интервјуу за ТВ Пинк одговарајући на питање да ли је прилагодио кампању актуелној ситуацији у свету као и на констатацију да је она другачија, тиха и да нема критике опонената, иако они њега критикују.

Вучић је истакао да га не интересује шта они говоре, посебно не у садашњој ситуацији, када, како каже, има пречих брига.

Vucic intervju
Извор: Принтскрин

"Говорим оно што мислим, није питање да ли ћете да издржите до 3. априла, и победите 3. априла, а шта онда да причам људима 4. априла. Смешно би изгледало ово што сам говорио знајући колико је тешка ситуација. Избори су важни и нису игра, важно је да Србија иде у будућност, али да је мени због сујете важно да нешто некоме кажем није", поручио је Вучић.

Током интервјуа емитовани су прилози у којима су политички противници Вук Јеремић, Владета Јанковић, Мариника Тепић изнели критике и увреде на његов рачун, а Вучић је рекао да ће његова реакција да изостане.

"Некада сам могао да се забављам и да губим време, сада немам времена за то, није ми пријатно и лепо, није то речник пристојних људи, али немам потребу за тим да им одговарам", рекао је Вучић и упитао да ли је то кампања.

На инсистирање водитеља да каже зашто не одговара , а после емитовања прилога у коме Владета Јанковић говори о инерцији која власт вуче све даље и помиње Чаушескуа и Хитлера, Вучић је рекао да може да истрпи и много теже ствари и упитао да ли има озбиљније теме за разговор.

На питање да ли се стиди неких својих потеза и да ли се иза некога крије, а поводом изјаве Маринике Тепић да се стиди и себе и својих сарадника, Вучић је рекао да се стиди многих својих потеза, а да су, како је иронично приметио, безгрешни само његови политички противници.

"Људи, ја сам носилац свих изборних листа на свим нивоима "Александар Вучић - Заједно можемо све", својим именом и презименом председнички кандидат, како сам се сакрио? Ниједно име није тако присутно. Ако не будем председник честитаћу, али нећу бити посланик", рекао је Вучић.

Kада је реч о сарадницима истакао је да део извршне власти неће више бити део извршне власти, и да то не крије, већ се тиме хвали, јер желе, како је рекао, да покажу да себе могу да мењају.

Подсећа и да је 60 одсто председника општина и градоначелника смењено, а како каже, подразумева се да ће бити замењен и део министара.

Указује и да листа коју носи, а предводи је Дана Грујичић има највише најбољих људи, као што су Јелена Беговић, др Здравковић, Раденовић, Лазар Ристовски.

"На своје име вас побеђујем 10 година и ви кажете да се кријем иза некога", поручио је Вучић.

Неко ће за 2-3 деценије да каже колико смо доброг урадили

Председник Александар Вучић вечерас је на ТВ Пинк на питање да ли је забринут за своју судбину одговорио да јесте, али у историјском смислу, те додао да се нада да ће неко за 20-30 година рећи колико је урађено добрих и важних ствари.

Желео бих да останем упамћен, рекао је, као неко ко је сачувао мир, стабилност и допринео најбржем расту Србије у њеној историји.

"Зато ме ово све брине. Шта ће неко да каже за 20-30 година, а не данас. Надам се да ће неко да се сети у будућnости колико смо добрих и важних ствари урадили", рекао је он.

Kоментаришући изјаве академика Душана Теодоровића и Здравка Поноша да су предстојећи избори "избор између добра и зла" Вучић је рекао да о томе треба да одлуче грађани Србије.

Он је оценио да ти људи не умеју да причају о економским и социјалним темама, па кажу да ће повисити плате 12 одсто.

Вучић је истакао да грађани знају како се живело у време када су ти људи били на власти, и навео серију података почевши од минималца који је био значајно мањи него сада.

Он је последњу декаду оценио као јединих 10 година са чврстим и стабилним курсом, одличним министрима финансија, и понашање гувернерке и НБС, као и суштинским финансијским мерама државе.

"Имамо највеће девизне резерве у историји, и резерве злата. То ако будемо требали да трошимо - трошићемо, само ја то не волим", констатовао је он.

Вучић се запитао да ли је добро да се отпусти 400.000 људи, а зло да се запосли 300.000 људи, односно да ли је добро да се не изгради ниједан Kлинички центар ни болница - а зло да се изгради 135 клиничких центара, болница и домова здравља.

"Поносан сам на то што смо урадили, посебно у области здравству", рекао је он и поручио да грађани треба сами да одлуче.

Вучић се запитао и да ли је добро када се уништавају зоље, тенкови и оружје, а зло је када се набављају авиони 4+ генерације и решавају проблеми у противваздушној одбрани.

"Оно је добро, а ово је зло? Нека људи процене", поручио је Вучић.

Остале вести