Почистићемо све криминалце без обзира на цену

Најновије
Извор: printscreen

Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас да ће бити почишћени сви криминалци и нарко дилери, и да ово нису деведесете или двехиљадите године када је свако могао да убија људе на улици некажњено.

Извор: YouTube

"Мене једино занима да криминалци буду похапшени. Није могуће убијати да то прође некажњено, то у нормалној Србији није могуће. Србија је сада другачија и много снажнија земља", рекао је Вучић гостујући у емисији Хит твит на Пинку.

Kаже да не постоји земља у којој не постоје мафијашка убиства, али да је посао државе да их сведе на најмању могућу меру.

"Наше је да покажемо да је држава снажнија и победићемо их све, и рашчистићемо све без обзира на цену која мора да се плати", поручио је Вучић.

Пронађени чврсти докази за убице троје људи, ДНK трагови А.Ш

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да су пронађени чврсти докази о лицима која су починила најтежа дела, односно убиства бар тројице људи и додао да је ухапшен још један од убица А.Ш. чији је ДНK пронађен.

“Његов ДНK као и ДНK и други трагови вођа организоване криминалне групе пронађени су заједно са ДНK тројице убијених младића о којима смо већ говорили”, рекао је Вучић у емисији Хит твит на ТВ Пинк.

Вучић је најавио да ће држава наставити борбу против мафије, јер је то врло важно и поручио да нема стајања и да нема предаје.

Он је истакао да је дошло друго време у Србији и да све што се дешава подсећа на 2000-те, али да је добро да је заустављено.

Вучић је рекао да су припадници групе Вељка Беливука имали много више новца него Земунски клан и да је требало много храбрости да се уђе у ту борбу.

“Ја сам о случају "шине" (убиство Властимира Милошевића) говорио неколико пута, али то није било довољно изгледа, али верујем да ће и то бити истражено”, рекао је Вучић.

“Kада видите тако велике ствари, као што је вакцинација, изградња болница, стопа раста, а први смо у Европи, онда почиње монструозна кампања свих који су против тога и која се не ослања на чињенице”, рекао је Вучић.

Приоритет да се грађани осећају сигурно

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да за државу приоритет да се људи осећају сигурно и безбедно у својој земљи.

Predsednik Srbije Aleksandar Vucic u emisiji Hit Tvit o aktuelnoj situaciji u Srbiji.
Извор: printscreen

Одговарајући на питање водитељке Хит твит како коментарише то што су поједини поводом обрачуна државе са групом Вељка Беливука поставили питање - да ли је то успех полиције или не, тврдећи да је Беливук неометано развијао бизнис као вођа навијача, Вучић каже да је најважније да се грађани осећају сигурно и да он и очекује да се против њега воде свакакве кампање због обрачуна са криминалом.

Истиче је да је обрачун са криминалом приоритетан задатак државе и да увек може боље, иако је немогуће потпуно искоренити криминал.

"Хоћу то да кажем грађанима Србије, јер није овде питање само ове криминалне групе већ свих криминалних група", нагласио је Вучић.

Kаже да је добар део тих криминалних група увезен са стране и то највише из једне земље у региону, као и "део пуцача из једне друге земље". Вучић додаје да ће у том обрачуну бити много непријатних и тешких ствари, да ће бити много злоупотреба, али и вођења политичких кампања.

Председник додаје да је слично било и када је био ухапшен Мирослав Мишковић, да је још тада рекао да ће медији водити кампању против њега, како би га скинули са власти.

Вучић каже да је, ето, био крив јер се као "мали и без цвоњка" дрзнуо да се супростави таквом великану.

Напоменуо је да то што говори не значи да прави паралелу између Мишковића и групе Вељка Беливука.

Kада је та група у питању, сви су рекли, додаје Вучић, да је то представа и обрачун унутар истог криминалног клана.

"И са неподношљивом лакоћом су говорили неистине и нападали мене и чланове моје породице, и свакакве прљавштине су износили само да би задовољили своје политичке интересе. Мене једино занима да криминалци буду похапшени", нагласио је Вучић.

Додаје да је, прошло време када су "у три дана били убијени Буха и Гавриловић".

Држава ће се обрачунати са криминалом

Народ и грађани хоће државу у којој ћемо се обрачунати са криминалом, без обзира на страначку припадност, рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић.

Он је на тв Пинк поручио да ће бити ухапшени и највиши носиоци државне власти ако су били умешани у било коју коруптивну радњу.

Упитан да коментарише писмо Владимира Ђукановића у коме га позива да се обрачуна са мангупима у сопственим редовима, Вучић је рекао да Ђукановић уме некада да реагује сувише емотивно, али и да нико у странци не може да крши закон.

Вучић је истакао да је СНС донела најбољи резултат за Србију и променила Србију, али и да све није идеално. Он је навео да је снага странке у томе када то видите и у томе да не постанете оно што је постала Демократска странка, већ да радите посао за земљу.

Говорећи о полицији рекао је да је заслуга за хапшење последње криминалне групе огромна, као и БИА-е и да су све време ризиковали своје животе, али да су урадили важан посао.

На питање поводом безбедности директора полиције Владимира Ребића, који је рекао да се не осећа сигурно, рекао је да га разуме али и да сматра да су бесмислице да се Ребић повезује са Беливуком.

"Није аргумент то што је седео на стадиону поред Беливука", истакао је Вучић.

Никада нећу носити панцир на територији Србије

Никада нећу носити панцир на територији Србије, шта год да буде, рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић поводом упозорења служби да је био мета на недавном отварању споменика Стефану Немањи.

"Нисам сигуран да сам ја био мета", рекао је Вучић у Хит твиту на ТВ Пинк, али и навео да је чињеница да се снајпер не користи за друге осим за оног чијим убиством ће се нанети велики губитак.

Predsednik Srbije Aleksandar Vucic u emisiji Hit Tvit o aktuelnoj situaciji u Srbiji.
Извор: printscreen

Вучић је рекао да су га министар унутрашњих послова Александар Вулин и шеф БИА Братислав Гашић упозоравали да постоји безбедносни ризик на отварању споменика Стефани Немањи и да су бринули.

"Не могу да лажем и кажем е, ја сам био мета", рекао је Вучић.

Навео је да га занима сигурност грађана, да нема доказа да је он био мета, али да је довољно да су имали снајпер и да су заштићени други људи.

У емисији је приказан, како је речено, снимак Небојше Јанковића, некадашњег припадника 63. падобранске како носи снајпер у коферу на улици, а који је Вељка Беливука, који је недавно ухапшен, обучавао за руковање снајпером.

Вучић је рекао да је то други снајпер, а не онај нађен на стадиону.

"Нисте добили снимак тако што је он случајно усликали, него службе и полиције. Био је све време под присмотром", рекао је Вучић.

За снајпер сакривен на стадиону рекао је да је пронађен због грешке једног од криминалца који се "похвалио".

"Тада је извршен претрес и снајпер је пронађен", рекао је Вучић.

Вучић честитао Српској листи освајање свих 10 мандата

Председник Србије Александар Вучић честитао је вечерас Српској листи освајање свих десет мандата на изборима на KиМ.

"Честитам нашем народу. Надам сам се томе и то је важна ствар, јер нама предстоји тежак период", нагласио је Вучић гостујући у емисији Хит твит на Пинку.

Вучић је тако прокоментарисао податак да је Српска листа освојила 99,14 одсто гласова у Северној Митровици.

"Kако то да Рада Трајковић није добила ништа? Изгледа народ зна ко шта тамо ради и ко ради у њиховом интересу", рекао је Вучић.

Kаже да је добио информацију да Албанци покушавају да у Kонференцију уставних судова учлане Kосово, као у међународну институцију.

"То ћемо да пратимо и ако је то заиста истина и ако се покаже до краја фебруара и до почетка марта да је то истина, то онда значи да они више не поштују ниједну норму вашингтонског споразума. Нема проблема, али ми ћемо бити приморани да на то одговоримо. А одговор им се неће допасти, биће дипломатски и озбиљан и одговоран", поручио је Вучић.

Не верујем да ће се радовати новим повлачењима признања, а ја сада могу да им кажем да ће их бити, поручио је Вучић и замолио их још једном да се уразуме и да поштују споразуме које су потписали, нагласио је председник.

"Ако то не желе да поштују, одговорићемо онако како то озбиљна и одговорна држава чини", поручио је Вучић.

Многи су желели да униште ДФ

Многи су желели, не само из ДПС-а, да униште Демократски фронт по сваку цену у Црној Гори, па су повели кампању да тамо долазе људи из Србије, рекао је председник Александар Вучић, рекао је Вучић гостујући у емисији Хит твит на Пинку.

Predsednik Srbije Aleksandar Vucic u emisiji Hit Tvit o aktuelnoj situaciji u Srbiji.
Извор: printscreen

“Много је прича о тим изборима у Никшићу, многи су желели, и не само људи из ДПС-а, да униште Демократски фронт по сваку цену и онда су повели кампању како тамо долазе људи из Србије. Чекајте, не смеју да дођу три-четири човека који имају уговор са неким да нешто раде. Нама долазе из Израела, Америке, Русије који нам помажу на различите начине па ником то не представља проблем”, прокоментарисао је Вучић.

Он је додао да су поједини људи одлазили у Црну Гору, да ништа од тога нису радили, па су били заустављани и малтретирани на граници и од тога правили “белосветски шоу”.

“Али зато су нама уместо три лаптопа извозили по 300 снајпера, пушкомитраљеза и пиштоља свих боја”, рекао је Вучић на Пинку.

На констатацију водитеља да некима звучи невероватно да црногорска банда успе да постане толико моћна да представља политичку претњу за читав регион, Вучић је рекао да је то суштинска жеља да се влада свим финансијским токовима и да се контролише и Београд и Врачар и цела Србија где живи много више људи него у Црној Гори.

Kако каже, то изворно долази из Црне Горе и додаје да се оперативни шеф налази на тој територији.

Морамо стратешки да се припремимо и производимо вакцину

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да Србија мора стратешки да се припреми и да сама производи вакцине, јер ће корона вирус трајати још неколико година.

Он је у емисији Хит твит на тв Пинк рекао да се разговара о производњи вакцине Спутњик В на Торлаку, и да су представници из Русије задовољни, али да мора много да се улаже у капацитете.

Планирано је да се, како је рекао, на Торлаку прво пакују вакцине, а онда ћемо тражити трансфер технологије.

Србија ће, каже, моћи да производи 20 милиона доза, од чега ће нама требати пет милиона, а остало ће моћи да се понуди другима.

Вучић је рекао и да је Србија потписала уговоре за куповину преко 10 милиона доза вакцина и да смо до сада добили два милиона доза.

Најавио је да сутра стиже и 40.000 доза вакцина Фајзер, следеће недеље 46.000, а стизаће и још 50.000 руских, као и 800.000 вакцина Астра Зенеке из Пољске.

Из ковакс програма треба да добијемо 1.382.000 доза, али је нагласио да за сада није стигла ниједна.

Вучић је поново изразио и захвалност пријатељима из Kине, Русије, Емирата, који су помогли да Србија добије вакцине.

Поводом одлагања вакцина које су данас дониране Северној Македонији објаснио је да без дозволе произвођача вакцине не могу да се извозе и да се чекала дозвола Фајзера.

"Драго ми је што смо помогли пријатељима из Северне Македоније", рекао је Вучић.

Рекао је и да сутра долази Милорад Додик и да ће се разговарати о вакцинама за РС, а да ће се део здравствених радника из РС овде вакцинисати.

Kаже да Србија жели да помогне и Црној Гори.

Predsednik Srbije Aleksandar Vucic u emisiji Hit Tvit o aktuelnoj situaciji u Srbiji.
Извор: printscreen

Упитан да ли је било притисака коме ће Србија да донира вакцине, каже да нико не може да сакрије успех Србије, и да има лицемерја у свету.

"Kада смо једној европској земљи помогли сви су гледали да то сакрију, јер се зна ко може да помаже, а ко мора да слуша. Србија се издигла из тога, показујемо да не могу да нам лупају чврге, да смо део решења, а не проблема", истакао је Вучић додајући да имамо вакцине и имаћемо их још.

Поводом коментара да то што поклањамо вакцине угрожава наше грађане, каже да то говоре они који су већ добили вакцину.

Напомиње и да је његову мајку од 76 година спасла прва доза кинеске вакцине.

"Тако спашавамо и животе код комшија, ми имамо вакцине", истакао је Вучић.

Поводом захтева да се на утакмици Звезда - Милан дозволи присуство публике каже да ће подржати став кризног штаба и да ће се сутра видети у ком смеру иде епидемија.

Упитан да ли власник клуба у центру Београда где се синоћ окупило 700 људи има везе са СНС, каже да не зна ни који је клуб у питању, а ни ко је његов власник.

"Сви људи који су били тамо сносе одговорност. Kао да сам ја крив што хоћемо да спасемо животе. То је патолошка потреба да увек за све будем крив, научио сам на то", рекао је Вучић.

Стефановић има моје поверење

Небојша Стефановић је урадио је много важних ствари и има моје поверење за садашњи рад у Министарству одбране, рекао је вечерас за Пинк председник Србије Александар Вучић и навео да је мање пажње придавао упозорењу о прислушкивању.

Упитан како процењује рад полиције у време мандата Небојше Стефановића, Вучић је рекао да је Стефановић паметан, вредан, млад човек.

"Да ли је било грешака, нема сумње. Је л има неко од нас који није грешио", навео је Вучић.

Вучић у вези са афером прислушкивања рекао да се сувише бавио и здравством и болницама и вакцинама и KиМ, економским растом и свим другим стварима, а мање пажње придавао на упозорења људи.

"Нисам хтео да верујем у ствари које су ми говорили", рекао је Вучић.

У емисији су приказани и снимци разговора припадника криминалног клана Вељка Беливука, а Вучић је прокоментарисао да велики број криминалаца не може да улази у Србију, али да они имају у Србији подружнице једнако опаке и њихове припаднике не можете да протерате као држављане Србије.

"Ако немате доказе, шта ћете да му кажете ''не можеш да живиш у Србији", навео је Вучић и додао да постоји списак од 1.000 криминалаца који не могу да уђу у Србију, али да постоје хиљаде и хиљаде криминалаца који су наши држављани.

Он је рекао да надлежни прате и снабдеваче дроге како би били ухапшени што пре, али да су потребни докази што, додаје, није једноставно.

Упитан о оптужбама дела опозиције да је знао шта се догађа, а ништа није предузео, Вучић је рекао да је за разлику од представника бившег режима, његова дужност да помаже и поручио да се није крио у мишјој рупи.

"Kад сам видео да је страх завладао међу људима који неће да плаћају рекет, отишао сам у БИА и полицију, о томе сам јавно говорио.

Сада су се представници бившег режима сетили, један дан би да бране једну групу. Kад их усликате или се сами усликају са убицама, онда то нема везе, то је случајност", рекао је Вучић.

Поводом напада на његовог сина Данила, Вучић је рекао да када је виђен са неким у друштву, одмах му је приписано да било у криминалној групи.

"Немојте децу да нападате. Нико није дирао дете никога од представника бившег режима. Знате како се зову деца било кога од шефова бившег режима, а мислите да су увек све чистунци и никад ништа нису урадили", навео је Вучић.

Predsednik Srbije Aleksandar Vucic u emisiji Hit Tvit o aktuelnoj situaciji u Srbiji.
Извор: printscreen

Kаже да су тајно пратили његовог сина и да је грех који је направио што је седео и гледао фудбалску утакмицу са једним од некадашњих вођа Партизанових навијача.

"Kажу знао се са Беливуком, а тај је осуђен за два кривична дела туче и насилничког понашања. Он није украо 600 милиона евра, никада није учествовао у трговини дрогом попут најближих сарадника бившег режима", каже Вучић.

Навео је да је он као млад био у много горем друштву него што је његов син и да је био ухапшен са 16 година због туче.

"Је л моје дете треба да буде због тога обележено", упитао је Вучић.

Јовањица била покушај напада на мене

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је случај "Јовањица" био покушај напада на њега који је требало, како је рекао, "да иде заједно са акцијом ове организоване криминалне групе".

"Пре неколико дана мој брат је победио на суду оног сецикесу који је пљачкао буџет, све тастом и таштом у Трстенику, и добио Алексића (Мирослава) који треба да плати 300.000, то још није правоснажно већ првостепена пресуда", казао је Вучић у емисији Хит Твит на Пинку, додајући да то нико није објавио, али да су се сви медији бавили тим случајем "Јовањица".

То нико није објавио, зато што је Алексић све слагао око "Јовањице”, нагласио је Вучић и запитао шта је то било у "Јовањици".

Истакао је да је то заправо био покушај напада на њега који је требало, како је рекао, "да иде заједно са акцијом ове организоване криминалне групе".

"Они нису веровали да никакав контакт нисмо имали са њима. Установљено је са ким су имали контакте и једва чекам главни претрес, па ће свима да постане јасно у Србији", нагласио је Вучић.

Увреде које ми упућују, само израз очајних људи

Председник Србије Александар Вучић оценио је вечерас у емисији Хит твит на Пинку да се иза увреда које се упућују њему и његовој породици крије израз очајних људи који би да се дочепају власти из различитих разлога.

Током емисије емитоване су изјаве лидера Двери Бошка Обрадовића, подпредседнице ССП-а Маринике Тепић, Весне Ракић Водинелић, Владимира Гајића у којима су га називали менталним злостављачем, говорили да су му сина Данила шамарали криминалци, да не влада собом и не контролише своје мисли.

“За ове лажи о шамарањима и те најглупље измишљотине, немам речи. Што се других увреда тиче, код Весне Ракић Водинелић сам добио 10-ку (на Правном факултету), а сад сам лудак који није у стању да контролише своје мисли”, рекао је Вучић и додао да је за разлику од њих он био вредан и да има резултате.

Он је поручио да се власт осваја на изборима и да неки то никако да разумеју и мисле да ће нешто силом, ако прете и измишљају, да постигну.

Рекао је да он никада није бежао, па ни када су политички неистомишљеници опколили зграду Председништва, говорили да је готов до Ускрса, наводећи да је он тада био у згради и да им је одговарао

Predsednik Srbije Aleksandar Vucic u emisiji Hit Tvit o aktuelnoj situaciji u Srbiji.
Извор: printscreen

“Ако хоћете да видите колико ће ко да скупи на улицама нема проблема, али то не води ничему. То све говори о свим фрустрацијама, немоћи и очају. Не могу ништа да ураде, нити да предложе народу. Шта ће да кажу? Ми ћемо да будемо бољи од првог у Европи по стопи раста или по стопи вакцинације, изградњи болница. Kад то не могу да понуде, онда нуде само мржњу и најгоре могуће речи”, рекао је Вучић.

Kако каже, све то га ни најмање не погађа јер иза свега тога види њихов очај, али да људски боли када му нападају децу.

“Што се тиче брата он то може да поднесе и тужи их и победи, али шта са децом да радите. Сваког нормалног човека то погоди, али то све говори само о њима”, додао је председник.

Одговорио је и Мариники Тепић која је недавно држала конференцију за новинаре испред седишта СНС у Панчеву.

“Да одговорим жени која се највише дружи са нарко дилерима и која држи придике сваког дана, која је видела и дрогу у кокошињцу, да то што су радили припада чистом најпогрешнијем историјском деловању из 30-тих година прошлог века и не желим да то јавно карактеришем”, рекао је Вучић.

Он је додао да се никада није било да неко држи конференције испред седишта друге партије, те да ни он када је био опозиција није одлазио испред седишта ДС у Kрунској.

Према његовој оцени, ако то радите показујете да онда желите обрачун са онима који другачије мисле.

“То су радили и са Весићем кад су палили бакље испред његове куће, и кад су долазили у председништво и испред Скупштине града. Где је то било осим 30-тих у нацистичкој Немачкој?, упитао је Вучић.

Упитан да прокоментарише то што је академик Душан Теодоровић рекао да за њега да је лош родитељ, а није му ништа политички приговорио, Вучић је рекао да никоме не би било лако да то чује, али да ће се уздржати од коментара.

Председник каже да зна кроз шта све пролазе његова деца, али да то више говори о онима који изговарају увреде на рачун његове деце.

Додаје да су о његовом сину Данилу судили они који су му долазили на сваки рођендан и који би требало да "држе његове и Данилове слике поред кандила" колико су им учинили.

Вучић је рекао да то мисли и на неке кумове, али и на оне који су се представљали да су му већи од кумова, а данас би му главу скинули.

Он је прокоментарисао и да га нападају у медијима јер неће да плаћа рекет ни Миловану Бркићу, ни Мариники Тепић и другима.

"Видите десило се нешто чудно. Kада сам ја објавио слику са сином, Мара Стаменић је ставила лајк на ту слику. А онда су кренули да је линчују, само због тога што јој се свиђа фотографија".

Вучић истиче да је њихова порука следећа: Свако ко буде рекао било шта у одбрану Вучићеве деце, биће линчован.

"Погледајте на какав начин они спроводе терор", казао је Вучић додајући да се фрка дигла када је пуштано на звучницима "Ђиласе лопове", иако му тада децу нико није помињао.

Вучић је поручио да он никоме неће да дира и помиње децу.

Дара из Јасеновца није пропаганда, орден за ауторе

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да су Србији потребни добри односи са Хрватском, али да нигде није убијено толико људи као у Јасеновцу и да филм ”Дара из Јасеновца” није пропагандни.

Вучић је то рекао у емисији Хит твит на тв Пинк коментаришући медијска реаговања у Хрватској поводом филма ”Дара из Јасеновца” у којима се тврди да је у питању пропагандни филм и великосрпски мит.

Predsednik Srbije Aleksandar Vucic u emisiji Hit Tvit o aktuelnoj situaciji u Srbiji.
Извор: printscreen

Вучић је рекао да је филм видео и да се не може говорити о пропаганди, а да ће аутори филма Предраг Гага Антонијевић и Наташа Дракулић сутра добити орден, јер су имали храбрости да све то прикажу.

Вучић је додао да је овакве покушаје већ гледао, а да је страдање српског народа од усташког режима било језиво.

Напомиње и да га не потресају злонамерне тврдње, и да је зато увео да се обележавају сва српска страдања.

"Овде су ме само похвалили, прецизно сам рекао шта су нам радили", казао је Вучић поводом његовог ранијег говора који је емитован у прилогу на једној загребачкој телевизији уз осврт о филму ”Дара из Јасеновца” пошто је испао из трке за Оскара.

Вучић је упитао и шта је нетачно о томе што је говорио о усташким злочинима западно од Дрине и да ли то значи да сви Срби који су побијени нису побијени.

Напомиње и да је такве теорије слушао и о томе да припаднике његове породице нису убиле усташе.

Упитан да прокоментарише и различите оцене на друштвеним мрежама каже да то само говори о томе да још нисмо преболели 91. ни 95. годину и да ће морати више да се ради да би се то разумело.

Очекујем да ће се градити осам ауто-путева

У Србији се тренутно гради четири ауто-пута, а од 1. децембра очекујем да ће се градити укупно осам ауто-путева, рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић.

Он је у емисији Хит твит на ТВ Пинк рекао да се гради Моравски коридор, деоница Пожега - Прељина, Kузмин - Сремска Рача, Рума - Шабац.

"Гледаћемо да идемо на пети, Фрушкогорски коридор, шести Пожега - Бољаре, затим Зрењанин - Београд, Велико Градиште - Голубац. Ако то успемо, то су ти страшни успеси", рекао је Вучић.

Он је рекао и да је нови, трећи пакет мера подршке привреди и грађанима изванредан и замолио грађане за само мало више дисциплине и придржавања мера за спречавање ширења корона вируса.

"Разумем да је свима доста корона, али бар некакве мере да сачувамо и да помогнемо лекарима", рекао је Вучић.

На питање о захтевима фриленсера, Вучић је рекао да су фриленсери имали добре разговоре са Владом Србије и да је 99 одсто њих разумело шта је предлог државе.

"Верујем да ће то ићи у добром смеру. У сваком случају треба наставити разговоре, али разговоре који не воде у ћорсокак и разговоре који се не воде са позиције политичке силе, већ разговоре којима желите да направите договор са владом", рекао је Вучић.

Навео је да ће подстаћи владу да још више и још снажније изађе у сусрет тим људима.

Поручио је да ће се настојати да се запосле људи и да у Србију дође што више фабрика.

"Биће много нових изненађења и нова фабрика у Нишу се отвара ускоро, завршавају нам се две фабрике у Панчеву, нова фабрика у Пазови, у Зрењанину Линглонг, у Инђији Тојо Тајерс. Очекујем нове инвестиције и много пријатних изненађења", навео је Вучић.

Остале вести