Честитка поводом 16. новембра - Дана Kопнене војске

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је данас честитку поводом 16. новембра - Дана Копнене војске, у којој се каже:

“Свим припадницима Копнене војске честитам 16. новембар - Дан вида.

Настављајући традицију Српске војске дугу више од једног века, упркос сложеним условима у којима радите, захваљујући вашој стручности, одговорности и професионализму чувате углед Војске Србије и свакодневно показујете да сте достојни наследници колубарских јунака.

Као припадници најбројнијег вида Војске Србије, пружили сте пуну подршку јачању мира, безбедности и стабилизације у региону. Ваше јединице реализују задатке који се постављају пред њих и постижу запажене резултате у обуци и оспособљавању припадника Копнене војске и других субјеката одбране и безбедности наше земље.

Уверен сам да ћете наставити започете реформе, дати пун допринос даљој реорганизацији Војске и бити значајан фактор у савременој војној организацији, по мери усвојених, проверених и потврђених међународних стандарда и критеријума.

Честитам вам празник, сигуран да ћете и у наредном периоду, уз модернизацију и осавремењивање јединица и установа свога вида, наставити да професионално и квалитетно испуњавате постављене задатке, у чему ћете имати подршку Републике Србије”, наводи се у честитки председника Вучића.

Остале вести