Вучић са светским лидерима на свечаној вечери у Јерусалиму

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић, који у Јерусалиму присуствује свечаној вечери коју је поводом одржавања Петог светског форума о Холокаусту организовао израелски председник Рувен Ривлин, срео се том приликом са више светских лидера.

На једној од фотографија је са председником владе Израела Бењамином Нетањахуом и председником Европског савета Шарлом Мишелом.

Vucic na veceri sa predsednikom vlade Izraela Benjaminom Netanjahuom i predsednikom Evropskog saveta Sarlom Miselom
Извор: Танјуг


Председник Србије Александар Вучић разговарао је са председником Јерменије и Kипра, Арменом Саркисијаном и Никосом Анастасијадесом и са председником Грчке Прокописом Павлополусом.

Vucic na veceri sa predsednikom Jermenije Armenom Sarkisijanom i predsednikom Kipra Nikosom Anastasijadesom
Извор: Танјуг


Такође, Вучић је разговарао са председником Бугарске Руменом Радевим, премијером Чешке Андрејем Бабишем.

Vucic na veceri sa premijerom Ceske Andrejem Babisem i predsednikom Evropskog saveta Sarlom Miselom.
Извор: ТанјугПредседник Вучић присуствује вечери коју поводом одржавања 5. светског форума о Холокаусту "Сећање на Холокауст, борба против антисемитизма“, коју за светске званичнике организује председник Државе Израел Рувен Ривлин.

Vucic na veceri sa predsednikom Bugarske Rumenom Radevim
Извор: Taнјуг

Вучић са светским лидерима, српска застава у Јерусалиму


Председник Србије Александар Вучић учествовао је у заједничком фотографисању са светским државницима после свечане вечере коју је у част одржавања Петог светског форума о Холокаусту "Сећање на Холокауст - борба против антисемитизма" организовао председник Израела.

Vucic prisustvuje veceras veceri koju je povodom obelezavanja 75 godina od oslobadjanja Ausvica u Jerusalimu za svetske zvanicnike organizovao izraelski predsednik Ruven Rivlin
Извор: Танјуг


Председник Србије Александар Вучић разговарао је са израелским председником Рувеном Ривлином.

На зидине Старог града је пројектована српска застава  и натпис "Добродошли у Јерусалим".


Свечаној вечери, коју је организовао израелски председник, присуствовало је око 40 светских лидера, а Вучић је објавио и фотографије сусрета са више државника.

Остале вести