Вучић честитао рођендан Путину

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Руске Федерације Владимиром Путином и честитао му шездесет седми рођендан.

Председник Вучић и председник Путин су се договорили да се пре краја године састану у Москви и размене ставове о најважнијим питањима, а посебно о Косову и Метохији. Председник Путин је рекао председнику Вучићу да прати то што ради и да добро разуме да се Србија налази у сложеној ситуацији, као и то да је спреман да помогне.

Председник Вучић је захвалио на пажњи коју председник Путин посвећује развоју српско-руских односа, због чега у Србији ужива искрено поштовање и велико поверење. Он је, такође, изразио захвалност за речи подршке очувању територијалног интегритета и суверенитета Србије, које му је пренео министар Сергеј Лавров, на недавном састанку у Њујорку.

Честитајући рођендан, председник Вучић је председнику Путину пожелео добро здравље и личну срећу, као и снагу да у будућности успешно заступа интересе Русије и братског руског народа.

Остале вести