Упознао сам малог храброг борца Златана

Најновије
Извор: Инстаграм

Председник Александар Вучић данас је, приликом обиласка Института за мајку и дете, упознао дечака Златана, а фотографије са њим објавио је на свом инстаграм налогу "Будућност Србије".

"Имао сам част да упознам правог супер хероја, малог, храброг борца, Златана", написао је председник испод фотографије, која је направљена по жељи Златанове мајке и самог дечака.

"У циљу даљег развоја трансплантације матичних ћелија хематопоезе код деце, потребно је повећати постојеће капацитете стерилног блока у Институту за здравствену заштиту мајке и детета. Данас је договорено да Влада Србије неопходна средства за проширење уплати ове недеље", навео је председник.

Током посете, Златан је председнику рекао да воли фудбал, показао колико је јак и какве мишиће има, а Вучић му је обећао да ће доћи да заједно играју фудбал чим Златан оздрави.

Вучић је и у изјави новинарима пренео да је упознао два дечака, Огњена и Златана, који се, уз њихове мајке, јуначки боре за то да гледају и играју фудбал у будућности.

"Надам се да ћу имати прилику да им будем гост када оздраве. Уверио сам се да имају снажне мишиће и сигуран сам да ће успети да победе болест. Желим њима и свој деци брз и успешан опоравак", рекао је Вучић.

Он је данас у Институту обишао Службу хематоонкологије са стерилним блоком.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести