Kад тајкун, Ђилас, најављује социјалдемократску странку

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Александар Вучић изјавио је данас да нема ништа против састанка лидера опозиционог Савеза за Србију Драгана Ђиласа и македонског премијера Зорана Заева и додао да је већи проблем то што је Ђилас, који је, каже, највећи капиталиста, најавио формирање социјалдемократске странке.

"То је цинизам", каже Вучић.

На питање новинара о сусрету Ђиласа и Заева, у понедељак у Скопљу, те потпитање "да ли је то Скопље постало нова Будимпешта, односно центар за његово рушење с власти", Вучић је рекао:

"Немам ништа против тога. Видео се он и са Сандуловићем, то је ваљда исто друштво. Било је још неких контроверзних бизнисмена тамо на вечери. Али, то је све у реду, нормално. Састају се представници власти са опозицијом, власт са влашћу. Шта је сад ту чудно, све је у реду".

Вучић је истакао да је проблем што је Ђилас најавио формирање странке социјалдемократске оријентације, што је, каже, цинизам.

"Где баш ти, какав је то цинизам? Ти, 500 милиона евра у приходима имао, најгори капиталиста и тајкун, уништили раднике, опљачкали фабрике и они ће да формирају социјалдемократску партију", констатовао је Вучић.

Додао је да, на крају крајева, народ одлучује ко ће да буде на власти, а ко у опозицији.

"Тако да људи за то имају прилику на изборима и о томе ћу доносити ускоро одлуку", рекао је Вучић.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести