Није изборна кампања, већ разговор с народом

Најновије
Извор: Танјуг

Кампања "Будућност Србије" није ни предизборна, ни функционерска кампања, изјавио је вечерас председник Александар Вучић, наводећи да као председник Србије иде да разговара с народом и да решава проблеме људи.

На питање да ли је ово кампања пред изборе или функционерска кампања, Вучић је одговорио:

"Ни једно од тога".

"Не знам шта вам је то функционерска кампања. То када се скупе тајкуни,Ђилас, Јеремић и остали, па иду у својим приватним џиповима, са оним Вучуревићем, наоружани до зуба, па нешто причају народу. Углавном неистине", рекао је Вучић.

Додао је да он иде да ради свој посао као председник, а да ће му се у делу кампање прикључити премијерка Ана Брнабић.

"Идемо да радимо свој посао, да постављамо камен темељац за изградњу станова за војнике, полицајце. Сутра у Врању за првих 186 људи, у Нишу отприлике исти број, али тај број ће убрзо бити већи и у Врању, у Нишу, Крагујевцу, Краљеву, Београду, Новом Саду, Сремској Митровици и другим местима", рекао је Вучић.

Поновио је да ће држава да субвенционише изградњу станова, а цена ће бити 400 евра на 30 година 400 евра у Врању, што људи који раде у полицији и војсци могу да приуште, јер им се плате сваке године реално увећавају.

"На то сам поносан и то је оно што радимо", рекао је Вучић. Додао је да је слушао приче о трошковима и истакао да нема никаквих трошкова, осим уобичајеног рада.

"Мени ручак или спавање вечерас у мотелу не плаћа држава. Ја дневнице не узимам. Мој циљ није да будем богат као тајкуни који ме руше, већ да иза мене остану дела по којима ће ме Србија памтити, ако не за пет, онда за 50 година", рекао је Вучић.

Остале вести