Увреде Ани, очекивано од таквог профила људи

Vucic konferencija
Најновије
Извор: Танјуг

Председник Србије Александар Вучић, данас је на питање новинара да прокоментарише увреде које су на рачун премијерке Ане Брнабић упутили неки од опозиционих представника, рекао и да се тако нешто може очекивати од таквог профила људи

Премијерку Брнабић преко твитера је Жељко Веселиновић извређао и рекао да јој жели да буде "закључана у четири зида без кључа са једним обдареним Афроамериканцем тек пуштеним из затвора" а на питање новинара како то коментарише Вучић је упитао да ли је "кретен стварно то рекао".

"Замислите да неко то каже било чијој ћерки и они би још и да воде државу", рекао је председник и у чуду констатовао да је просто невероватно да нико није реаговао на то што је Веселиновић урадио.

Уз подсећање да је Вук Јеремић раније назвао премијерку "креатуром", Вучић је рекао да се од таквог профила људи ништа друго и не може очекивати.

"То говори о њима", казао је Вучић и додао да што се тиче способности Брнабићеве и Јеремића, разлика је "небо и земља".

Kако је навео Јеремић једино што је знао је то како да уништи српске шансе око KиМ, и потроши што више народних пара и живи што богатије, а да рецимо о Ђиласу не треба ни говорити, и додао да ће грађани проценити колико је ко и за шта способан.

Kоментарисао је, како је рекао, и подсмехе на његов рачун због изјава које је давао током посете Kини о свињским главама и довођењу технологије четврте индустријске револуције у Србију, те додао да не види шта је ту смешно што ће се повећати производња свиња и укупно сточарства.

Подсетио је и да су сличне реакције биле и када је причао о говедима а сада захваљујући уговорима са Турцима константно расте производња.

Не види, казао је, ни шта је смешно код летећих аутомобила, јер у Kини већ праве прототипове.

Извор: ТВ Пинк

Остале вести