Вучић примио честитку председника Путина поводом предстојећих празника

Најновије
Извор: Танјуг

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Руске Федерације Александра Чепурина, који му је уручио писмо-честитку председника Владимира Путина.

У честитки се каже:

"Поштовани господине Председниче, срдачно Вам честитам Нову годину и Божић.

Током одлазеће године руско-српски односи су наставили да се динамично развијају. То је у пуној мери потврдио и наш скорашњи састанак у Москви.

Рачунам на наставак заједничког рада са Вама на унапређењу билатералне сарадње у свим областима на добробит братских народа наших земаља, у интересу јачања регионалне стабилности и безбедности.

Желим Вама, Вашој родбини и најближима здравље и успех, а свим грађанима Републике Србије - мир и благостање", наводи се у честитки руског председника Путина председнику Вучићу. 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vucic primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Cepurina, koji mu je urucio pismo-cestitku predsednika Vladimira Putina.
Извор: Председништво Србије

Председник Вучић је захвалио на писму, као и на изузетном гостопримству пруженом делегацији Републике Србије приликом посете Москви.

Српски председник и руски амбасадор су размотрили резултате посете и оценили да је била од великог значаја за даљи развој свестране сарадње двеју земаља.

Остале вести